Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 2 CHAT

Nie, skądże. Po prostu tak wyjechałaś z tym rzuceniem rękawicy :mrgreen:

Komentarz

No tak chciałam mu pokazać że tez nie jestem taka zła w te klocki :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Mycha
        Teraz przynajmniej będę wiedziała czy pisze z jakimiś dziewczynami :mrgreen: :mrgreen:
        To jest najgorsze. Tak się nie robi!

Komentarz

Ja pierdole co tu się działo?? Ta znów coś na mnie nagadała

Komentarz

A nie można by ja piernicze, ja pierwiastkuje...

Komentarz

Panowie dzisiaj podczas porannej kupy wpadłem na pomysł kolejnego turnieju ale potrzebne by było minimum 6 osób.

Coś takiego jak mistrzostwa drużynowe. trzeba by było rozdzielić kto z kim, kto liderem drużyny. Drużyny 2 osobowe albo więcej ale wtedy mniej drużyn by było jakieś nawet fajne nazwy byście wymyślali. Ja więcej szczegółów podam później :mrgreen:

Komentarz

Do turniejow druzynowych potrzeba minimum 3-5skladow, a tu aktualnie tyle "jednostek" czynnie sie udziela. Pomysl dobry, ale gorzej z wykonaniem. Sam sie kiedys nad tym zastanawialem, ale niewielka ilosc graczy sklania jedynie do tworzenia turniejow indywidualnych.

Sam dobrze o tym wiesz. Ostatnio pobilem rekord = 7 uzytkownikow w American Power. Niestety, zeby zebrac taka grupe (SZAŁ 7 osob), musialem wrecz naklaniac ludzi. Kazdy wie, jaka jest sytuacja na forum. Nie zmieni sie to.

EDIT 20:20 19.10.2009
                Ps. Aktualnie jestem w trakcie wielkiego auto-testu ponad 300 samochodow z GT2. Samochody calkowicie seryjne testowane sa na 12 wybranych przeze mnie torach o zroznicowanej charakterystyce. Tory dobralem tak, by sprawdzaly rozne parametry samochodow. Testy potrwaja gdzies do wakacji 2010.

Komentarz

Był już kiedyś pomysł turnieju drużynowego, ale nawet w dziale GT4 nie wypalił
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie wypalil turniej druzynowy w GT4 (mnostwo graczy w tamtym czasie), nie wypalil nawet turniej pomiedzy poszczegolnymi czesciami.

Po prostu nic sie ludziom nie chce. Przychodza tu pieprzyc glupoty, spamowac na potege, a potem zadowoleni ida spac. Oczywiscie nie wszyscy. Jest niewielka grupka stalych graczy, ktorzy chetnie biora udzial w roznego rodzaju zmaganiach.

Gdyby choc 10% ...ba, 5% uzytkownikow (75osob) bylo zainteresowanych czyms po za pieprzeniem glupot w Czaterii, mielibysmy tu turniej za turniejem w kazdym GT. Ale skoro zainteresowanych jest ok 1%, jest jak jest.

Komentarz

mam rozwiązanie! Wyjebać wszystkich :wink: z forum

Komentarz

Dział GT2 umiera albo ma kryzys Cisza jakiej nie było odkąd tu jestem :wink:

Chciałem założyć Kolejny wyścig KASZEL CUP ale to nie ma sensu bo i tak nikt nie pojedzie.

Dread ma ciekawy turniej i też nikt nie jedzie ja osobiście robie już kilka wozów jak zrobię to dodam.

Wogóle ktoś jeździ??

Komentarz

Aktualnie jestem w trakcie testow, wiec nie mam czasu na branie udzialu w turniejach. Dreadlocka pomysl to bardziej test, a nie turniej. Gdy dojde do Hond, wrzuce i swoje wyniki. Aktualnie jestem przy Dodge'ach (alfabetycznie), wiec jesczcze dluga droga.

Teraz widac, ze gdy my (pare osob, stalych graczy) nie bierzemy udzialu to zamiera caly dzial Gdzie sa ci pseudo uzytkownicy i gracze?

Komentarz

No ale nic na to nie poradzimy.

O tobie to wiem że cały czas masz ten test i masz co robić.

Ale gdzie inni?
                            co chwile każdy nowy pyta się o to i tamto jak to ustawić czym się zaczynało?
                            Więc na pewno posiadają GT2 ale żaden nie udziela się. Jedno pytanie na krzyż i to jest ich udział na forum.
                            Teraz widać jaka bida jest bez tych stałych bywalców. Po ścigał bym się ale co samemu to trochę lipnie :mrgreen:

Komentarz

Mnie niestety póki co ePSXe przegrzewa kartę (zastępczo mam zrąbanego 7300gt), pozatym mój stary save wyparował (a miałem licencje na złoto :/). A w kaszlak cup bym chętnie pojechał, ale narazie nie da rady... może w piątek
                              1+1=10

Komentarz

Ignac, wyparował Ci save na ePSXe?

Cóż, ostatnio to już totalnie dział GT2 obraca się w około 4 - 5 stałych bywalcach...

Komentarz

Pracuję...
                                X