słuchajcie przeszedłem grę na 98,2% chociaz mam europejską wrsje, co mam zrobić żeby było 100, czy to może już koniec bo wiem że w niektórych wersjach nie da sie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
poradzcie mi
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: poradzcie mi
Jeśli masz wersję PAL, to możliwe jest przejście ponad 100% gry. Sprawdź sobie, czy przeszedłeś wszystkie wyścigi u producentów (eventy), czy masz przejechane wszystkie endurance, special event's itd. Zobacz też, czy masz zrobioną Super Licencję.
-
Do zaliczenia masz rowniez Event Synthersizer. Znajdziesz je w GT League za wyscigiem GT WORLD. Przesun po prostu dalej strzalka na kolejna strone. Gra generuje losowo wyscigi. Wystartuj dowolnym samochodem. Zalicz wyscigi na kazdym z poziomow trudnosci (chyba jest ich trzy lub cztery). Wystarczy, ze wygrasz tylko raz.
Ps. Witam nowego uzytkownika i zapraszam do turnieju American Power w dziale GT2 Turnieje :wink:
Komentarz
-
Skoro masz marke Opel to prawdopodobnie masz wersje NTSC. Wiecej niz 98,2% nie zrobisz. Takie niedociagniecie ze strony programistow. Jesli nie masz marki Vauxhall to masz NTSC.
Do 100% nie jest wymagane zrobienie licencji na zloto. Tylko gracze wersji PAL maja mozliwosc ukonczenia gry w 100,91%.
Komentarz
-
Jeśli masz "japońskie krzaki" (większość tekstu w języku japońskim), to na 100% masz NTSC-JAP. W tym przypadku ukończyłeś właśnie maksimum gry.
Wersje NTSC są bodajże 3 - NTSC-JAP, NTSC-US/C i jeszcze trzecia, ale nie pamiętam jaka.
Jeszcze jedno pytanie - licznik masz w km/h, czy mph? Jeżeli w mph, to jesteś w posiadaniu NTSC-US/C, a wtedy na pewno coś jeszcze masz do zaliczenia, bo w tej wersji również możesz mieć 100%.
Komentarz
Komentarz