Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

poradzcie mi

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• poradzcie mi

słuchajcie przeszedłem grę na 98,2% chociaz mam europejską wrsje, co mam zrobić żeby było 100, czy to może już koniec bo wiem że w niektórych wersjach nie da sie

Re: poradzcie mi

Jeśli masz wersję PAL, to możliwe jest przejście ponad 100% gry. Sprawdź sobie, czy przeszedłeś wszystkie wyścigi u producentów (eventy), czy masz przejechane wszystkie endurance, special event's itd. Zobacz też, czy masz zrobioną Super Licencję.

Komentarz

Do zaliczenia masz rowniez Event Synthersizer. Znajdziesz je w GT League za wyscigiem GT WORLD. Przesun po prostu dalej strzalka na kolejna strone. Gra generuje losowo wyscigi. Wystartuj dowolnym samochodem. Zalicz wyscigi na kazdym z poziomow trudnosci (chyba jest ich trzy lub cztery). Wystarczy, ze wygrasz tylko raz.

Ps. Witam nowego uzytkownika i zapraszam do turnieju American Power w dziale GT2 Turnieje :wink:

Komentarz

przeszedłem juz te wyscigi i wszystkie inne też, sprawdzalem, może trzeba zdac wszystkie licencje na złoto nie wiem, a w wyścigu opla [ nie vauxhal ] mam tylko wyścig tigry tam ma byc więcej rejsow czy tylko ten.

Komentarz

Skoro masz marke Opel to prawdopodobnie masz wersje NTSC. Wiecej niz 98,2% nie zrobisz. Takie niedociagniecie ze strony programistow. Jesli nie masz marki Vauxhall to masz NTSC.

Do 100% nie jest wymagane zrobienie licencji na zloto. Tylko gracze wersji PAL maja mozliwosc ukonczenia gry w 100,91%.

Komentarz

Jeśli masz "japońskie krzaki" (większość tekstu w języku japońskim), to na 100% masz NTSC-JAP. W tym przypadku ukończyłeś właśnie maksimum gry.

Wersje NTSC są bodajże 3 - NTSC-JAP, NTSC-US/C i jeszcze trzecia, ale nie pamiętam jaka.

Jeszcze jedno pytanie - licznik masz w km/h, czy mph? Jeżeli w mph, to jesteś w posiadaniu NTSC-US/C, a wtedy na pewno coś jeszcze masz do zaliczenia, bo w tej wersji również możesz mieć 100%.

Komentarz

licznik mam w milach a na poczatku gry nie mam możliwości wyboru języka, i w slaonie nissana mam tego nismo za penziolem

Komentarz

NTSC-US/C. Niestety, 98,2% to wszystko, co mozesz osiagnac. Programisci w koncepcyjnym projekcie wrzucili do gry wyscigi dragow i karting. Jednak w ostatniej chwili zrezygnowali z tego, ale nie poprawili juz licznika.

Komentarz

Dodam od siebie - co do wersji to jest ich 5:
                  NTSC-J
                  NTSC-U
                  NTSC-U 1.1
                  NTSC-U 1.2
                  PAL
                  Im niżej, tym bardziej dopracowane.
                  1+1=10

Komentarz

Pracuję...