Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przejechał ktoś wyścig na 200 mil na laguna seca?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Przejechał ktoś wyścig na 200 mil na laguna seca?

Laguna Seca to jedna z dwóch długich tras bez ograniczeń. Jechałem ją w Escudo i za każdym razem wyprzedzałem drugi pojazd o 10-12 lapów.

Komentarz

jedna z trzech... :wink:

Komentarz

Dokładnie:
        Special Stage 50 laps, Rome Circuit 2 hours, Laguna Seca 90 laps.

Komentarz

My panowie to jeszce mamy za grosz honoru ale znam typów co biora escudo startują, zaklejają X gumą do żucia i idą spać a rano się budzą szusząc zęby że przejechali całą trase...

PS: panowie jakiś turniej bym proponował bo nudno troszku
          rozbujamy tÄ… bude na nowo

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
            My panowie to jeszce mamy za grosz honoru ale znam typów co biora escudo startują, zaklejają X gumą do żucia i idą spać a rano się budzą szusząc zęby że przejechali całą trase...
            W chuja cięcie też zajęcie,każdy orze jak może :wink: :wink: he he

Komentarz

o takich mozna powiedziec tylko jedno.. zal i zenada

Komentarz

laguna seca - najbardziej zryty tor w grze. szczeegolnie zakret, w ktorym zawsze mnie wyrzuca na ostatnim okrazeniu.

Komentarz

A ja uważam inaczej. Laguna Seca to jeden z fajniejszych torów w grze. Po prostu po tej kombinacji dwóch zakrętów w dół (lewo-prawo) trzeba umieć jeździć. Najlepiej rozpocząć hamowanie tuż przed tym wzniesieniem. Wtedy na pewno wyhamujemy na czas. Gdy hamulec wdepniemy po wjechaniu na szczyt wzniesienia to niestety lecimy. Samochód łapie powietrze i na pewno mamy gwarantowanego spina, ponieważ fizycznie niemożliwe jest wyhamowanie na czas. Ja też kiedyś często wywijałem "orły" na tym zakręcie, ale szybko go opanowałem. wtedy jednocześnie tor staje się łatwy.

Komentarz

Jak dla mnie Laguna Seca to najciekawszy tor w GT2, czysto techniczny. Jeśli chodzi o trenowanie prędkości na zakrętach to nie ma lepszego.

Komentarz

A w dodatku miły dla ludzi lubiących patrzeć przez boczną szybe do przodu ; )
                      http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                      http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

"Grand Valley 300 miles" to też ze 2 godzinki jazdy, a Laguna Seca to tor wymagający, techniczny ale łatwy dla kogoś kto zna niemal każdy centymetr tego toru. Dla mnie "Corkscrew" czyli korkociąg jest sekcją trudną ale do opanowania. Zróżnicowane napędy i różna prędkość podejścia do tej szykany powoduje różne zachowania aut i różne reakcje kierującego na pokonanie tej szykany "bez strat" jak to się kiedyś mówiło. "Dzięki" tej szykanie Laguna Seca nie ma wersji R czyli w przeciwną stronę (a próbowaliście kiedyś?) gdyż samochody przeciwników chyba lądowałyby na bandzie u góry wzniesienia. W GT2 Laguna Seca jest drugim (po Rome Circuit) torem istniejącym w rzeczywistości i musimy się do niego przyzwyczaić/polubić lub znienawidzieć jednak znajomość tego toru da nam fory w innych grach samochodowych gdzie on występuje np. Newman Haas Racing na PSX. Poza tym tuż przed pierwszym zakrętem można wyhamować i wjechć na pit out lane skracając go sobie, to taka moja często wykorzystywana ciekawostka.
                        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ja jechałem jakimś Vectorem ze specialów, nie pamiętam pełnej nazwy, ale zapomniałem przestawić LSD i Downforca i jechał jak na lodzie
                          :wink: :wink:
                          ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Komentarz

Ja jechałem Cultusem Pikes Peak albo Renault Espace F1 (ciekawe auto, polecam, chyba, że ktoś sobie nie radzi z napędem na tył). Swoją drogą ja jak jadę długiego endurance'a to nieraz zapuszczę sobie jakąś muzę i już nie jest tak nudno, a już w ogóle najlepiej jak się z kimś gada albo jeździ na zmianę.

Komentarz

Najlepiej to gonić siebie samego. Wyciśniesz dobry czas to próbować go pobić

Komentarz

PracujÄ™...
                              X