Re: Przejechał ktoś wyścig na 200 mil na laguna seca?
ja na tym medalu jechałem sobie Hondą NSX zespołu Tanaka z numerem 18 bodajże ,zjeżdżałem do pitu co 15 okr. [6 razy],moja przewaga wynosiła ok. 3 okrążeń nad Cdma Supra GT ,potem na 3.miejscu niewiele gorzej Raybrig NSX ,wyścig trwa 99 okr. ,czyli jakieś niecałe 2 godziny. Z tymi 200 milami na tej trasie to trochę przesadzili ,bo to po połowie przejechania się robi nudne i monotonne [np na 60 - 70 okr. już odczuwałem nudność] ,oczywiście tak jak każdy tu wymieniał zdobyłem Celica Rally Car ,no i jest nawet całkiem całkiem!
WiLkU666 jeśli podczas wyścigu endurance robi ci się nudno to musisz wziąć jakiś słabszy samochód żebyś musiał się martwić czy możesz bezpiecznie na pit stop zjechać :mrgreen:
Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
Za szyjke mocno chwyć i napij się!
Jabol punk!
Dokładnie. Ja pisałem o tym w temacie "Relacje z wyścigów endurance". Ale jakiego kolwiek wózka sobie nie sprawie, to i tak rozkładam wszystkich. Może ktoś podpowiedzieć, jakim samochodem najlepiej pojehcać na Special Stage 50 laps, by WALCZYĆ o zwycięstwo? Bo czymkolwiek nie jade, to i tak wygrywam bez problemu.
Ja ten wyścig przejechałem Suzuki Escudo A do Pit Lane zjeżdżałem co 12okr. Ale po tym wyścigu mnie tak palce bolały że to szok ! (może dlatego że nie jestem przyzwyczajony tak długo grać na padzie (1.5h))
Zamieszczone przez Sylwek1092
Ja ten wyścig przejechałem Suzuki Escudo A do Pit Lane zjeżdżałem co 12okr. Ale po tym wyścigu mnie tak palce bolały że to szok ! (może dlatego że nie jestem przyzwyczajony tak długo grać na padzie (1.5h))
Co 12okr wyszloby Ci cos kolo 8pitow... Ja jechalem na 3pity i wyszlo mi 1h 40m z Escudo. Wiec chyba ten czas byl nieco wiekszy niz 1.5h :wink:
Najgorszy jest chyba Endurance na Grand Valley. Najdłuższy i najbardziej żmudny. Nie tylko dlatego, że toru nie lubie, ale dlatego, że na czele jechałem sam, a tor jest dłuuugi. Sam w sensie, że nikt mnie nie atakował. Ale po wyścigu sie ucieszyłem z dwóch powodów. Pierwszy: zdobyłem R390 GT1 97 (poszukiwałem go). Drugi: NIE zdobyłem tego Rally Cara.
a mnie sie calkiem niezle jechalo na Grand Valley. wzialem GT-ONE '98... lubie dlugie tory. ogolnie wyscig nie jest taki dlugi. Laguna jest dluzsza... nie wspominajac o Rome :wink:
Komentarz