Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ciekawostki GT2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Ciekawostki GT2

znalazlem to na innym forum:

To move a car to the top of the Garage list, highlight the car and press the [Start] button.

ciekawe...

Komentarz

według mnie...Bez Sensu xD

Komentarz

co w tym dziwnego??

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

jezeli uzywasz jakiegos samochodu bardzo czesto to taki bajer sie przydaje bo nie musisz latac po calej liscie by go za kazdym razem szukac.

Komentarz

Znam to ale przyda się innym
            1+1=10

Komentarz

Oto Rzym i Koloseum z lotu ptaka. Foto z programu Google Earth.

Widzicie? :mrgreen: Mam nadzieje ze kazdy widzi konfiguracje Rome Circuit :mrgreen: Szczerze mowiac, nie wiedzialem o tym. Myslalem, ze jedynym rzeczywistym torem w grze jest Laguna Seca. A tu joke. Jesli ktos z was ma Google Earth to moze sam przyjrzec sie uliczkom z bliska za pomoca setek szerokokatnych zdjec. Mozna sie poczuc jakby stalo sie przed Koloseum, czy patrzylo sie na kraweznik, na miejscu ktorego powinna byc tarka

Komentarz

No rzeczywiście masakra też mam ten program i nie sprawdzałem :mrgreen:

Komentarz

Ponoc na sezon 2010 w F1 będzie tam GP, gdyby jeszcze była konfiguracja z GT...

Komentarz

A co byście powiedzieli jak by powstało kilka tras z GT nie które są całkiem dobre :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Jak na mozliwosci PS1 to uliczki Rzymu zostaly wiernie odwzorowane. Fajnie jest sie "przejsc" po tych ulicach w Google Earth :mrgreen:

Komentarz

Ciekawe czy tor "Rome Night" tak samo powstał czy jest tylko wymysłem twórców GT. Uwielbiam ten tor.

Komentarz

Taak..
                          W jedynce było Special Stage R11, czy jakoś tak, a w dwójce pojawił się Rome Night. Dla mnie te trasy są jakby bliźniacze, ale zdecydowanie wolę Rzym Nocą .
                          Również mnie ciekawi czy taki tor mógłby istnieć w Rzymie. A co do Rome Circuit to też o tym nie wiedziałem

Komentarz

Zamieszczone przez AMW
                            Taak..
                            W jedynce było Special Stage R11, czy jakoś tak, a w dwójce pojawił się Rome Night. Dla mnie te trasy są jakby bliźniacze, ale zdecydowanie wolę Rzym Nocą .
                            Również mnie ciekawi czy taki tor mógłby istnieć w Rzymie. A co do Rome Circuit to też o tym nie wiedziałem
                            R11 to znienawidzon przeze mnie tor, choc musze przyznac że był ciekawy, te szykany wprowadzały mnie w obłęd. A co do Rome Night. Thoorn, nie znalazłem na Google Earth, a że Ty jesteś spec majster możliwe że wybadasz teren :mrgreen:

Komentarz

Zrobiłem małą mapkę toru w Rzymie dla tych, którzy nie widzą na powyższym screenie konfiguracji. Niestety trochę spieprzyłem i nie załapało pełnej konfiguracji, ale większość jest, może później wrzucę większego screena.

P.S. Można też poszukać w GE Special Stage Route 5, tylko to są autostrady w USA, czy w Japonii?

Komentarz

mi się wydaje że to są tasy made in japan na jednej trasie chyba na stage11 była taka karuzela jak na suzuce :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X