Napisałem "seria GT" a nie tylko GT2 poza tym chodziło mi o porównanie toru ulicznego w Tokio z torem ulicznym w Rzymie. Zwyczajnie nawiązałem do rozmowy, a że rozmowa przeszła na tory rzeczywiste to widocznie to się kwalifikuje do ciekawostek. Może nie tylko w GT2 ale również do całej serii GT. Gdybyśmy chcieli zakładać tematy typu "Tory w GT.." "Olej w GT.." czy "Felgi w GT.." to byśmy sobie trochę je zaśmiecili, a tak szukajka znajdzie ciekawskiemu to o co mu chodzi gdziekolwiek by to było.
Odkryłem kolejną ciekawostkę. Replaye są ograniczone czasowo. Mogą trwać około 45 minut, po ich upływie replay się po prostu kończy, jakby w tym danym momencie kończyłby się wyścig. Odkryłem to podczas odtwarzania replaya z endurance Trial Mountain 30 laps w celu uchwycenia kilku screenów na potrzeby relacji z wyścigu. Kilka okrążeń przed metą powtórka się skończyła.
Ostatnio ponownie zaczynając GT2 miałem mało kasy i chciałem sobie kupić jakąś "salonówkę". Powędrowałem do salonu Audi i zauważyłem, że A4 jest słabsza i TAŃSZA Od jej lepszej S4. Z A3 i S3 jest to samo.
Komentarz