Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ciekawostki GT2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Ciekawostki GT2

Że co proszę? Nie ma takiej opcji w wyścigach na Simulation Mode, byś jechał w wyścigu autem, które ot tak konsola podarowała Ci pod kontrolę. Czy był to tor Seattle Circuit i jechałeś sam jedno pomiarowe okrążenie?

Komentarz

nie to było sunday cup

Komentarz

Możliwe, że natrafiłeś na buga, który wyczyścił Ci cały garaż, a ostatni wybrany samochód to Ford GT40. Wtedy masz samochód wybrany przed wyczyszczeniem, ale po przesiadce na nowy i tak przepada.

Komentarz

Napisal, ze nie mial zadnego samochodu w garazu.

Ludzie, zaopatrzcie sie w koncu w wersje PAL. Nie bedziecie miec tyle przygod typu znikajace wozy, kasowane save'y czy inne bzdety wynikajace z niedopracowania i pospiechu wydania wersji NTSC.

Komentarz

Natknąłem się na dziwną sprawę. Wchodziłem sobie jako spectator do wyścigów w Special Events. Wybieram Historic Cars Cup i najpierw wyścig na Grindelwald (ograniczenie do 400 ps). Następnie wszedłem do drugiego wyścigu (Rome Circuit):

Jak widać, ograniczenie do 300 ps. A tutaj co? Niespodzianka:

Radośnie startuje sobie Ford GT40, mimo że ma 310 ps (a konsola nie dopuszcza nawet 1 ps powyżej limitu) i nigdy nie widziałem go w tym wyścigu. Nie spotkałem się wcześniej z takim przypadkiem. Czyżby kolejne niedociągnięcie autorów?

Komentarz

Problem znany od dawna. Często spotykałem tam GT40. Ciężko było czasem go dogonić, a już szczególnie jakimś klasykiem.

Komentarz

To jest nic, na Trail Mountain endurance czasem pojawia się Vector M12
                1+1=10

Komentarz

Wersja LM. Tak, to prawda.

Komentarz

Naprawde szkoda że nie ma niektórych torów w niczym innym niż licencje!!!!!!

Komentarz

• Re: Ciekawostki GT2

Może ztym fordem GT40 to taka zmyła żeby nie było za łatwo.
                      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ten samochód nie powinien startować w tym wyścigu. Za duża moc.

Komentarz

GT40 nie może wystartować w tym wyścigu, ponieważ ma 10 ps powyżej limitu. To jest najprawdopodobniej błąd w grze.

Komentarz

Na poprzedniej stronie Thooorn w poście ze zdjęciami torów napisał: "Nasz SS to po prostu EuroSpeedway Lausitz. Nieco zmieniony na potrzeby gry", tyle tylko że na zdjęciu satelitarnym jest tor Twin-Ring Motegi i Super Speedway to jest właśnie część tego toru a nie Lausitzring. Gdy jedziemy po torze w Motegi (GT3) to w dwóch miejscach przejeżdżamy przez krótkie tunele dlatego że nad nimi jest umiejscowiony owal Super Speedway. Dociekliwi jadąc powoli krętym Motegi i dobrze się rozglądając być może zobaczą nawet nawierzchnię SS na pochylonych zakrętach.
                            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Nie przyjrzałem się mapie. Możliwe, że to właście Motegi.

Komentarz

Skoro mowa o rzeczywistych torach w serii GT, to tor Tokio Route R246 Akasaka też istnieje naprawdę. Ściślej mówiąc istnieją ulice w Tokio, na których jest on wyznaczony. Tak jak uliczny tor w Rzymie.
                                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                                X