Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pochwalcie się waszymi rekordami prędkości

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pochwalcie się waszymi rekordami prędkości

błąd - próbowałem nawet niedawno z tymi najwyższymi przełożeniami, i samemu, Escudem udało mi sie osiągnąć prędkość nieco ponad 400km/h :wink: . Wiesz gram w gran turismo juz prawie 10 lat i nigdy nie spotkałem sie z tunelem aerodynamicznycm, a jechałem za przeciwnikami chyba z milion razy. Wydaje mi sie ze autorzy gry zrezygnowali z tego w drugiej części, a jezeli nie, to zostawili to w minimalnym stopniu. Tą prędkość osiagnąłes chyba po dobrym ustawieniu biegów :wink: .

Komentarz

wlasnie o to chodzi ze nie janw gt2 gram od jakis 3 lat z 3 miesieczna przerwa bo mam tak porysowana plytke ze komp jej nie czyta, a co do tego tunelu to dam sobie glowe uciac ze jest moze jak masz jakos normalnie skrzynie ustawiona to tego nie odczujesz a jak masz najdluzsze przelozenie to bez tego samochod jedzie mulowato a jak dobrzes sie za szybkim samochodem ustawisz takim jk hks drag to mozna odczuc roznice a na innych torach na taki tunel nie zwracoalem uwagi moze cos takiego jest tylko na test course?? sam juz nie wiem

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
      Za szyjke mocno chwyć i napij się!
      Jabol punk!

Komentarz

No to jezeli tak piszesz, to sprawdze to. Pobawie sie troche z ustawieniami i zobacze, moze faktycznie tak jest.
        PS. Jezeli masz problem z odczytem i uzywasz emulatora, to zrób sobie obraz płyty i odpalaj gre bez CD, o ile Ci sie uda .

Komentarz

nawet obrazu plyry zrobic nie moge niestety;/ ale jescze dzisiaj bd mial od kumpla wiec jest nadzieja

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
          Za szyjke mocno chwyć i napij się!
          Jabol punk!

Komentarz

ja toyota gt-one jechalem 487km/h i gdzies walnalem a potem dluuuuugi lotPP

Komentarz

w GT2 tunel aerodynamiczny wystepuje ...i to chyba troche przesadzony. na RRV Speedway samochodem Re Amemiya Racing Matsuto- Kiyoshi RX-7 '99 w tunelu aerodynamicznym za GT-ONE osiagnalem 322km/h ...a bez tunelu na tej samej trasie 279km/h. jest roznica...

Komentarz

Re:

Zamieszczone przez piromanufo
                ...hmmm kurcze nie pamiętam albo 1900KM albo 2400KM cos koło tego, ale ten v-max to od momentu było ponad 5000ib-ft (funtotstopy?) nie wiem jak to na niutonometry sie przelicza, ale na maxa stuningowany foiat 500R miał 110ib-ft... ale takie przeróbki sa dziwne na automacie auto mialo przyspieszeniai jak subaru 360 w standardzie, na manualu ciągneło od 10tys obrotów dopiero, ale za to na 4 jeszcze dymilo...

Czy ty czasem nie zrobiłeś hybryda? Bo z tego co wiem, to taką moc (ponad 1000hp, wyjątek HKS DRAG) dają właśnie podmiany silników.

Komentarz

Nom to musiał robić hybrydę,Bo jak w Fiacie 500 albo Subaru 360 mieć taką moc??Jedynie bawił się GameSharkiem Albo Action Replayem.Inaczej się nie da.

Komentarz

Wracając to problemu AMW i mysi może macie inne wersje GT 2 ?? Różnie to bywa..... :wink:
                    Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Ja miałem w Gran Turismo 1 ,Toyotą Suprą RZ [253mph] ,to jest jakieś 420km/h ,normalnie ma 300kM ,po tuningu ma 913kM ze sportową wersją tego samochodu :

http://wilku-ostry90.blog.onet.pl [po lewej str. na dole jest MAXSPEED GT1 i tam są foty mojej Supry]
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ja o ile pamiętam to w GT1 jechałem najszybciej jakoś 420 Suprą albo GTO Albo Skyline
                        Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Skyline też szybki ,miałem nim na konsoli 248mph i poprawiłem swój rekord Suprą RZ [913hp] z 253mph => 254mph .
                          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ja na High Speed Ring'u w tunelu aerodynamicznym za Subaru Impreza Rally Edition Corvettą Coupe'96 GS pociągnąłem 330KM/H . Jak dotąd najwieksza prędkośc z jaką pojechałem w GT 1.

Komentarz

Skoro były tu już kody i prędkości z GT2 to nie będę oszustem . Supra po hybrydzie, 601 czy 602 na godzinę bez tunelu aerodynamicznego. Niech ktoś da filmik(bo z instrukcji "pisanych" nie rozumiem )jak wyjechać poza tor a prędkość wzrośnie

Listern 25000hp? Moja supra ma "tylko" 2374hp i 201.0kgm. Nie wiem ile to niutonometrów ale chyba wystarczy wywalić ten przecinek?
                              Aha, i sorry za taką kiepską jakość, ale to wina konwertera, bo oryginalny z frapsa miał coś około 0.5 giga więc sami rozumiecie...najważniejsze, ze widać prędkość

http://www.youtube.com/watch?v=o32GICZjCv4

Komentarz

zall mi cie AMV, grasz 10 lat i nie wiedziałeś o tunelu aerodynamicznym za innym samochodem. o ile pamiętam to escudo bez przerubek i sam na torze wyciągał 396 a za dragiem 417 i szybciej sie ne dało

Komentarz

Pracuję...
                                X