Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pochwalcie się waszymi rekordami prędkości

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

...z kazdym nie próbowałem, ale jak dotąd większość się dała - niestety niektórenabierały potem specyficznych cech, niepozwalajacych na jazde inaczej niż na wprost... podaj jakis samochód a zobacze co się da zrobić z nim...
    "...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"

Komentarz

subaru justy
      kupiłem go w używanych
      Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Zamieszczone przez igi
        subaru justy
        kupiłem go w używanych
        ...kurde nie przypominam sobie zeby w mojej wersjii był, ale na bank są dwie wersje vivio, to je przerobic spróbuje...
        "...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"

Komentarz

...no i oto vivio po przeróbce niestety nieudanej:/

Komentarz

Zamieszczone przez are91
            Czy to robisz to aby napewno legalnie? Jeśli tak to szacunek. Powiedz tylko coś więcej o ustawieniach. Potrafisz tak też innymi (europejskimi-japońskimi) autami?
            gracie wgt1 przez neta??

Komentarz

Z takich bardziej normalnych, to 275 mph na trasie oczywiôcie TC i autko HKS drag 180SX
              Complex string rulez
              GG - 11726632

Komentarz

seryjne camaro na wstece ciągnie 160 kmh!w gt1 ale

Komentarz

STARY!!! skąd ty wziąłeś ten "RECORD" 999,99 mph,sorry nie obraź się ale albo ta fura to jest hybryda (czyli grzebałeś przy Action Replay'u lub Game Shark'u) albo masz talent.Ale te dane ze screenshot'ów są prawdziwe więc....nie mam słów.
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ciekawostka:Jak macie JAP.wersję to jest taki mały trick.otóż:
                    na TIME TRIAL wybierz MOTOR SPORTS LAND i kiedy auto wystartuje natychmiast daj wstecz,przejedź linię START/META i zawróć, czyli jedź pod prąd,po chwili pojawi się napis "OUT OF COURSE" czyli "Poza Torem".Dopóki ten napis widać skręć w najbliższą bandę a wyjedziesz poza wyznaczony tor....i poza grafikę.Ekran a dokładniej podłoże zrobi się niebieskie a ty jesteś na niekończącej się PROSTEJ.Wyciskaj z fury co się da (możesz przejechać ekran telewizora na skos).Jeśli nie zdążysz nic straconego.JAP. wersja ma błąd (drugi) na tym samym torze.Jedź aż do zakrętu przy którym jest górka okolona płotem,podjedź przodem do płotu (górki) i naciskaj LEWYM bokiem auta na płot po PRAWEJ stronie wzdłóż płotu a samochód sam wyjedzie za ten płot i znowu pojawi się napis "OUT OF COURSE",resztę już znacie czyli GAZ DO DECHY, przy czym auto może się zachowywać tak jakby naciskało na ścianę lub krawężnik,kwestia wprawy i się uda.
                    P.S. Działa tylko w JAP. wersji.!!!
                    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

ja nie moge

Komentarz

nie jestem przekonany co do takiej ilosci K/M... przeciez takie cos jest niemozliwe jak mogles tyle dostac koni za glupi chip? poza tym musisz chyba miec jakis blad na plycie bo ci cos kradna co chwile [b]nie uwierze w takie cos...i jeszcze jedno: jak mogles zmienic w superbirdzie ilosc obrotow na min???
                        pozdrawiam wszystkich wielbicieli GT2 a szególnie tych którzy lubią mitsubishi 3000GT

Komentarz

Mój rekord to ponad 505 km/h wózkiem HKS DRAG 180SX na wyścigu Turbo Tuned (wykorzystanie tunelu aerodynamicznego)
                          Tym samym sposobem wycisnąłem prawie 490 km/h Toyotą GT-One.
                          Na Machine Test rekord HKS-em to 451 km/h, chociaż kiedyś pojechałem 456 ale dowód mam tylko na 451.
                          Calsoniciem Skyline pojechałem 467 km/h. Pennzoilem, Unisią i Jecsem też przekroczyłem 460 km/h
                          435 km/h Toyotą GT-one, 426 km/h Escudem i 417 km/h GT40.
                          Poza tym 300km/h Cappuccino z mocą około 160 KM. (jak ścigacz!)

to wszystko bez przerabiania save'ów, all legal!
                          STOP błędom ortograficznym

Komentarz

ja jechałem 436km/h HKS DRAG 180 SX a w zadnym innym aucie sie jeszcze nie bawiłem...mam pytanie, ma ktoś ustawienia które mogłby podać by jakieś auto jechało więcej niż 500 km/h lub przednie koła miało w powietrzu? znaczy coś takiego: nazwa auta i ustawienia do niego...

Komentarz

Zamieszczone przez schumi
                              Ciekawostka:Jak macie JAP.wersję to jest taki mały trick.otóż:
                              na TIME TRIAL wybierz MOTOR SPORTS LAND i kiedy auto wystartuje natychmiast daj wstecz,przejedź linię START/META i zawróć, czyli jedź pod prąd,po chwili pojawi się napis "OUT OF COURSE" czyli "Poza Torem".Dopóki ten napis widać skręć w najbliższą bandę a wyjedziesz poza wyznaczony tor....i poza grafikę.Ekran a dokładniej podłoże zrobi się niebieskie a ty jesteś na niekończącej się PROSTEJ.Wyciskaj z fury co się da (możesz przejechać ekran telewizora na skos).Jeśli nie zdążysz nic straconego.JAP. wersja ma błąd (drugi) na tym samym torze.Jedź aż do zakrętu przy którym jest górka okolona płotem,podjedź przodem do płotu (górki) i naciskaj LEWYM bokiem auta na płot po PRAWEJ stronie wzdłóż płotu a samochód sam wyjedzie za ten płot i znowu pojawi się napis "OUT OF COURSE",resztę już znacie czyli GAZ DO DECHY, przy czym auto może się zachowywać tak jakby naciskało na ścianę lub krawężnik,kwestia wprawy i się uda.
                              P.S. Działa tylko w JAP. wersji.!!!
                              Idzie tak w wersji europejskiej???
                              Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Jeszcze nie próbowałem,ale mam wersję EURO i jak tylko zdobędę tor Motor Sports Land to sprawdzę i napiszę o tym.
                                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                                X