CIEKAWOSTKA: Jak zapewne niektórym z was wiadomo w GT2 PAL jest jeszcze jeden puchar do zaliczenia.Mianowicie chodzi o TIGRA POKAL po uruchomieniu gry w języku niemieckim.W ang. wersji jest marka VAUXHAL,natomiast w niem. wersji jest marka OPEL.Ciekawostka dotyczy tej marki.Bawię się właśnie w kompletowanie aut turystycznych do wyścigów SUPER TOURING CARS.Po wczytaniu gry w jęz. niem. okazało się że wyścigowa Tigra (po RM) ma z boku żółty pasek i inne felgi, a wyścigowa Vectra jest barwy czerwonej lub ZIELONEJ (w ang. jęz. czerwona lub FIOLETOWA).Malowań innych aut (innych marek) nie sprawdzałem ale być może też się różnią w stosunku do wersji ang.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Błędy w Gran Turismo 1 i Gran Turismo 2
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Spoonjak weźmiemy np FTO LM Edition i pojedziemy jakąś trasę, a później weźmiemy np w Arcade mode Honde NSX, to czasy są podobne, o co biega xd ?
Kup Hondę NSX w GT-MODE, pojeździj i weż tą samą w Arcade - w Arcade będzie szybszahttp://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Nie wiem. Ale w GT czas nie leci szybciej na sto procent.http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Re: B³êdy w Gran Turismo 1 i Gran Turismo 2
Ja osobiście zauważyłem (w GT 2) taki jeden błąd. Pwenego razu jechałem jakiś wyścig na jakiejś trasie. Jechałem na prostej i obok mnie jechał przeciwnik. Postanowiłem go zepchać w barierke. Gdy on udeżył to ja wleciałem mu w "tyłek" !!!! :wink: To troche śmiesznie wyglądało.Simsonrulez.fora.pl
Komentarz
-
Re: Błędy w Gran Turismo 1 i Gran Turismo 2
Możecie mi powiedzieć jak sie robie ten bug w Gran Turismo 1 gdzie auto osiąga ponad 500 km/h (lub więcej)Dzisiaj próbowałem ale mi coś nie wychodziło. Mam wersje europejską i platinum.
Simsonrulez.fora.pl
Komentarz
-
w wersji ntsc zauwazylem ze w oplu nazwy kolorow samochodow sa po niemiecku, nie mozna kupic supry twin turbo ponizej 10 000 cr;/i uzywanego nissana primery. Czemu w wersji pal nie ma acury i opel nazywa sie vaxhuall czy jakos tak?? pozatym w wersji ntsc rowniez w chyba 3 modelach bmw nazwy kolorow sa rowniez po niemiecku a w astonie martinie chyba db6 wcale nie ma nazwy kolorow :mrgreen: niby bledy malo znaczace ale sa
Komentarz
-
Niewiem czy zauważyliście ,ale jak jesteście przed botem i tuż za nim [słabym samochodem ,załóżmy Honda Civic '93 Si ,czy Mazda Demio Aspec] ,to wtedy szybciej prędkość nabieracie ,ale gorzej skręcacie , gram już 7 lat więc dawno to zaobserwowałem.
Na przykład Mazda Demio Aspec ,która normalnie na prostej w Grand Valley wyciąga mi 148mph ,a jak przede mną jest bot[(R)Nissan R32Skyline '91 GT-R] ,to wtedy jest ok. 160mph .Na pewno to zauważyliścieTriatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Ja w GT1 mialem takiego dziwnego Bug'a . Postanowilem umyc mojego Vipera GTS w myjni , mialem wtedy na koncie ok. 405.000 CR . Umycie auta kosztuje 50 CR . gdy go juz umylem to stan konta pokazal mi - 45.932.901.221 CR . Wy tez mieliscie taki błąd w GT1 ??Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!
Komentarz
Komentarz