1. Witam. Dwa dni temu założyłem sobie konto na tym forum ponieważ zaczołem grać w GT1 po 14, 15 latach. Otóż przeszedłem cała serie GT League, i chciałem przejść Special Event, ale po prostu nie wiem jakie samochody mogą uczestniczyc w tym wyscigu. To zależy od mocy np. trzeba jechać samochodem z moca mniejsza niz 200hp czy jak? Byłbym wdzięczny za pomoc, ponieważ chciałbym ukończyć całe GT1 i zacząć grać w GT2. Z góry dziekuje i czekam na odpowiedź z niecierpliwością. 
2. PS1. Jak możesz to oceń moje samochody według mocy itp.:
- [R][4WD]Nissan Skyline R33 GT-R Vspec 941hp
- [R][MR]Honda NSX 534hp
- [R][FF]Mitsubishi Eclipse GT 378hp
- [R][FR](Musze zainwestować bo sprzedałem przez przypadek xD)Była to Toyota Supra SZ około 900hp+ miała o ile sie nie myle ;]
3. PS2. Wie ktoś może czy sa lepsze samochody od tych co mam w garażu z danym napędem? Bo mi sie wydaje że gdzieś widziałem na jakimś filmiku że widziałem jakiś samochód z mocą 400hp+ z napędem FF a by mi sie to przydało

2. PS1. Jak możesz to oceń moje samochody według mocy itp.:
- [R][4WD]Nissan Skyline R33 GT-R Vspec 941hp
- [R][MR]Honda NSX 534hp
- [R][FF]Mitsubishi Eclipse GT 378hp
- [R][FR](Musze zainwestować bo sprzedałem przez przypadek xD)Była to Toyota Supra SZ około 900hp+ miała o ile sie nie myle ;]
3. PS2. Wie ktoś może czy sa lepsze samochody od tych co mam w garażu z danym napędem? Bo mi sie wydaje że gdzieś widziałem na jakimś filmiku że widziałem jakiś samochód z mocą 400hp+ z napędem FF a by mi sie to przydało

Komentarz