Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki samochód do wyścigu Tuned Car

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jaki samochód do wyÅ›cigu Tuned Car

Witam Was serdecznie, jestem tu nowy Mam problem, nie mogę ukończyć na złoto wyścigu "Tuned Car". Jakim samochodem ukończyliście ten wyścig? Ps. Jaki jest najlżejszy samochód z możliwie największą ilością koni mechanicznych w trybie GT?

Re: Jaki samochód do wyścigu Tuned Car

Ja dałem radę Mitsubishi Galantem VR4 ,ma 753 konie mechaniczne to już jest jakaś moc ,albo spróbuj jeszcze Dodgem Viperem GTS [578HP] ,lub RT/10 [572HP]

Skyline są najlepsze ,nawet R32 ma 913HP i waży 2200 funtów ,czyli jakieś 1050 - 1100kg ,to nie tak dużo ,natomiast R33 GT-R ma 937HP ,ale już z wagą prawie 2300 funtów.

A jeżeli nieprzepadasz za Skylinenami to wtedy zostaje jeszcze Supra RZ ,ma 910HP i waży ok. 2200 funtów.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

No faktycznie dałem radę R33 GT-R, z początku nie chciałem tego auta bo dużo waży, ale za to nadrabia prowadzeniem i przyspieszeniem. Kurcze ale za to dostałem jakąś słabiutką Toyote za ukończenie tego wyścigu.

Komentarz

Pewno Toyotę AE86Trueno ja też ją mam , pomimo 226hp po tuningu i wyścigowej modyfikacji w medalu US vs. Japan na 5 tras radzi sobie średnio ,jeszcze nieudało mi się nią wygrać w tym medalu ,ale próbuję

Komentarz

Nie jestem pewny czy to chodziło o ten wyscig w endurence na trasie r cos tam o kurcze jak ja dawno nie grałem w jedynkie to była chyba trasa odwrotna (rewerse)

Komentarz

Gdy trasa jest odwrotnie jest przedstawiana jako rzymska dwójka ,a w GT2 odwrotna to jest [R] właśnie

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
              A jeżeli nieprzepadasz za Skylinenami to wtedy zostaje jeszcze Supra RZ ,ma 910HP i waży ok. 2200 funtów.
              Oprócz wspomnianego Galanta, Skyline' a i Supry z mocniejszych aut jest jeszcze Mitsubishi GTO Twin Turbo. Nie pamiętam konkretnie teraz jaka ma moc (sporo czasu w GT1 nie grałem), ale wiem, że na Max Speed objeżdżał Skylina i było to dla mnie najbardziej uniwersalne auto w grze - wolałem go, niż R33 GTR.

Supra jest z tych czterech aut najbardziej wymagająca w prowadzeniu, dlatego daje frajdę z jazdy . W Endurance to juz w ogóle, opony w niej zużywały się cholernie szybko.
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Również można wystartować TVR Cerbera Limited Edition. Wyścig wygrałem z łatwością

Komentarz

Ja to wygrałem bodajże FTO LM Edition.
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                    Supra jest z tych czterech aut najbardziej wymagająca w prowadzeniu, dlatego daje frajdę z jazdy . W Endurance to juz w ogóle, opony w niej zużywały się cholernie szybko.
                    Owszem , auta ,które już mają powyżej 600 koni mechanicznych ich "zużywalność" opon maleje do 12 okr. w przypadku Toyoty Supry tak jak piszesz ma 910hp więc bardzo szybko się wyczerpują ,ale np: Honda Del Sol LM mająca 563hp też szybko opony się wycierają ,bo po 12 okr. ,wiadomo ,że czym słabszy tym dłużej opony trzymają ,najdłużej wytrzymałe są u Mazdy Demio ,22 okr.

Komentarz

Mitsu GTO twinturbo'95 ma 930HP
                      GT jest bogiem
                      Escudo nałogiem
                      Tunning zabawÄ… a
                      S Licence PODSTAWÄ„ !

Komentarz

spróbuj też R33Skyline GT-R Vspec ,to jest auto o największej ilościowo mocy ,ma aż 941HP

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                          Zamieszczone przez Kamil 12
                          Owszem , auta ,które już mają powyżej 600 koni mechanicznych ich "zużywalność" opon maleje do 12 okr. w przypadku Toyoty Supry tak jak piszesz ma 910hp więc bardzo szybko się wyczerpują ,ale np: Honda Del Sol LM mająca 563hp też szybko opony się wycierają ,bo po 12 okr. ,wiadomo ,że czym słabszy tym dłużej opony trzymają ,najdłużej wytrzymałe są u Mazdy Demio ,22 okr.
                          mi w FTO LM edition opony starczaja na ok25okrazen w suprze zuzywaja sie po15 najszybciej z aut jakimi jezdzilem opony zuzywaly mi sie w Atonacha Martinach tandetne autaa na maksa...ktos tam pisal limited edition nie iwem czy mam racje bo moze sie myle ale LM znaczy LaMans a nie Limited...do tuned car oczywiscie polecam ci supre napoczatku mialem problemy z jej ustawieniem zreszta pomogliscie mi wy terazz po dopracowaniu mam od 0-300 w 9sekund i V-max 400km/h i jesli nie dasz suprze sport modification skreca duzo lepiej jak po tuningu ale jest ja duzo ciezej opanowac bo strasznie nie wtedy rzuca..po tuningu traci za to duzo skretnosci i bedziesz dlugo siedzial w ustawieniach zanim doprowadzisz auto do dobrej skretnosci,,Ale jak chcesz endurance wygrywac bez problemow to wez FTO LM edition lub Subaru Impreze Rally czyli specjala subaru i uwierz mi bedziesz wszystkich dublowal conajmniej2razy moj rekors to wyprzedzenie drugiego kolesia4razy ostatniego okolo8/9..pzdr

Komentarz

Spróbuj jeszcze takimi wózkami jak :

673kM - Mazda EunosCosmo 20B TypeE CCS
                            506kM - Mazda EunosCosmo 13B TypeS CCS
                            585kM - Toyota MA70Supra
                            669kM - Toyota JZA70Supra
                            913kM - Nissan R32GT-R '89 / '91
                            928kM - Mitsubishi GTO '92 TwinTurbo

Wybrałem takie auta na które są w miarę tanie i można z nich wycisnąć wystarczającą moc do wygranej w medalu Tuned Car.

Ja teraz na konsoli próbuję FTO GPversionR ,ma 197hp ,a po max tuningu ma 364hp ,jak na razie jeszcze medalu niewygrałem ,bo brakło mi 1p niestety .

Komentarz

Mitsubishi GTO '92 TwinTurbo- to jest najlepszy samocho w grze

Komentarz

PracujÄ™...
                              X