Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kluby, klany i inne stowarzyszenia miłośników aut GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kluby, klany i inne stowarzyszenia miÅ‚oÅ›ników aut GT5

Witam

Chciałbym gorąco Wszystkich zachęcić do zakładania nowych klubów. Nie patrzcie na to, że jest klub Night Riders i tylko tam można się zapisać. Jest bardzo wiele kryteriów, które mogą być wyznacznikami założenia klubu.
    Stworzenie wielu klubów byłoby bardzo ciekawe i można by było organizować turnieje międzyklubowe. Kiedyś chodziły plotki, że ma powstać klub Muscle Cars ale się nie pojawił

Na chwilę obecną są plany o założeniu klubu Alfy Romeo i klubu BMW.

Czekam na Wasze propozycje.

Naprzód

Re: Kluby, klany i inne stowarzyszenia miłośników aut GT5

Dokładnie, zapraszamy do tworzenia klubów choćby na wzór Night Riders - każda fajna inicjatywa zostanie nagrodzona też oddzielnym działem tak jak to w przypadku NR
    Myślę, że jakby pojawiła się swojego rodzaju konkurencja dla NR to można by np. organizować eventy międzyklubowe itp
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

NR stworzylo w pewnym sesie jak by reprezentacje GTHOME - mysle ze inicjatywa stworzenia kolejnych komorek a potem np co niedziele wspolne wyscigi byla by swietna
      ze swojej strony chetnie odejde od NR i stworze cos konkurencyjnego - byle nie sam
      moze takie kluby powinny miec ograniczona ilosc osob? do 3-5 w tedy cwiczenie i zgranie bylo duzo wieksze a i jazda teamowa byla by ciekawsza jak w zuzlu
      PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Nowe działy oraz kategorie na GTHOME.PL

Bardzo podoba mi się to co Angello stworzył, i bardzo szanuje jego ciężką prace jaką włożył w całe przedsięwzięcie. Krótko mówiąc club Night Riders stał się działem "turnieje" na GTHOME. Trzeba to będzie troszke zmienić, i wprowadzić limit osób. Myślę że 10 osób to maximum jaki będzie przypadał na klub. Dzięki temu coś się bedzie działo na GTHOME (tak jak koledzy wczesniej wspomnieli), a nie czekanie do kolejnej niedzieli żeby pośmigać sobie w NR.

Przed chwilą dodałem nowe działy na forum, oraz uporządkowałem niektóre kategorie. Mam nadzieję że nowa organizacja forum nam ułatwi życie i zacheci was wszystkich do założenia własnego klubu. :mrgreen:

Jeśli ktoś chce założyć klub, proszę tutaj dać nazawe, opis działu oraz ikonke 47 na 27 pixeli.

PS: Angello, sorry że Ci psuje klub

Komentarz

Klub Honda NSX

Komentarz

Tak jak wspomniałem wcześniej, że jestem jak najbardziej za powstawaniem nowych klubów ale jestem przeciwny ograniczaniu ilości klubowiczów no chyba, że dany klub wprowadzi sobie takie kryteria.
            Klub Night Riders jak na dzień dzisiejszy nie ma ograniczeń co do ilości klubowiczów.

Najważniejsze jest to aby kluby ze sobą współpracowały, nie podkradały na bezczela ludzi i żeby między klubami była kulturalna i zdrowa rywalizacja. Fajnie by było też spotykać się na luźne spotkania i jazdy.

Weczi nie zwlekaj tylko zakładaj klub a w NR zawsze będziesz mile widziany jako gość honorowy
            Liczę na to, że regulamin założonego przez Ciebie klubu będzie na tyle surowy, że będzie eliminował tych co nie potrafią się zachować na torze.

Każdy nowo powstający klub może liczyć na moją pomoc i podpowiedź jak rozkręcić klub.

Komentarz

Re: Nowe działy oraz kategorie na GTHOME.PL

Zamieszczone przez Piotr
              Dzięki temu coś się bedzie działo na GTHOME (tak jak koledzy wczesniej wspomnieli), a nie czekanie do kolejnej niedzieli żeby pośmigać sobie w NR.
              Ja chciałem tylko od siebie dodać, że my jeździmy też w tygodniu, może nie są to oficjalne turnieje, tylko bardziej luźna jazda, ale zawsze

Komentarz

Wiem siniak, club NR stał się działem turnieje i ogólnie synonimem na GTHOME. Musimy więcej klubów utworzyć. Tak nie może być. Sam bym założył klub RUF, ale nie mam czasu by po poprowadzić. Jest dużo innych rzeczy na mojej głowie teraz, i to śą rzeczy które są związane z przyszłością serwisu.

Za dużo mam obowiązków, i Ci którzy mają troche więcej czasu powinni coś własnego założyć. Może zróbmy tak jak Angello powiedział. Każdy kto odejdzie by założyć własny klub będzie nadal mile widziany w turniejach NR jako gość, i że nie musi być już aktywny jak wcześniej.

Komentarz

A da się należeć do 2 klubów ?

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                    A da się należeć do 2 klubów ?
                    Moim zdaniem powinniśmy należeć do jednego klubu a w innych klubach możemy być gośćmi, członkami honorowymi lub przyjaciółmi danego klubu.

Jak na razie to jeszcze nie ma innego klubu niż Night Riders a szkoda

Komentarz

Angello, nie martw sie.
                      ///M klub GT
                      klub milosnikow GT

Poddzialy:
                      GT2, GT3, GT4, GT5, Nasze BMW, BMW lifestyle, Sprawy klubowe

Logo.

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
                        klub milosnikow GT
                        Klub miłośników GT Nie kumam. W takim razie wszyscy zarejestrowani na forum należą do tego klubu bo każdy z nas lubi serię Gran Turismo

Do Night Riders należą ludzie co nie mają czasu jeździć za dnia i szukają kompanów do jazdy późnymi godzinami.
                        Myślałem, że założysz klub np. jakiejś marki albo coś w tym stylu, klub z jakimiś kryteriami.
                        Ale i tak życzę ci powodzenia w rozwoju klubu
                        Oczywiście służę radą i pomocą.

Komentarz

Te kluby mają sens tylko w gt5. Bo co za radocha klubować się w gt2 czy 4 skoro nie można spotkać się w gronie na online?

Komentarz

Kluby tylko dotyczÄ… GT5.

Komentarz

Kurde, skoda :/ No bo po co mam to prowadzic skoro nie mam GT5... chcialem stworzyc "polaczenie" wszystkich serii GT, no bo Ci co nie maja GT5 nie moga nalezec do zadnego klubu... no ale coz, mowi sie trudno, zyje sie dalej ^^

Komentarz

PracujÄ™...
                              X