Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gadżety GTHOME.PL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gadżety GTHOME.PL

No pomysły świetne.Myślę,że koszulka z nadrukiem to gadżeciarska podstawa no i praktyczna A kalendarzem z super fotkami też bym nie pogardził fajnie by się prezentował w kąciku gracza GT :mrgreen: Niech JISAW się dowie co i jak,a dodatkowo można w necie szperać bo np na allegro jest pełno takich zakładów wykonujących koszulki.Wiadomo musi być to zrobione porządnie,bo lepiej wydać parę złotówek więcej aby napis po jednym praniu nie zszedł

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
      Od dawna jest temat poruszany o gadżetach GTHOME.PL

Kiedyś z Angello rozmawiałem na ten temat, i to chyba on był pierwszym który zasugerował bluzki z napisem GTHOME.PL - chyba że się myle. Więc dobrze byłoby gdybyśmy mieli pojęcie o kosztach tego typu rzeczy.
      Wkrótce będę zamawiał koszulki dla swojej firmy więc będę wiedział jakie są koszty. Na bank będą to koszulki dobrej jakości a nie jakieś tam gnioty za 5 zł Wypytam firmą o wszystko co się da i napisze tutaj
      Sam napis gthome.pl to za mało więc trzeba ogłosić konkurs na projekt koszulki.
      Koszulka powinna być na tyle wymowna, żeby każdy miłośnik Gran Turismo od razu skojarzył nasz portal z serią GT

Komentarz

facio co robił mi koszulkę materiał jakim był wykonany nadruk jest bardzo elastyczny i co ważniejsze nie sztywnieje a co za tym idzie pękanie i wykruszanie się nadruku.
        Co do kolesi z allegro to nie jestem przekonany co do niektórych.

Koszulki z jakich wykonuje to 100%bawełna więc znakomite cenowo jak dla jednej osoby to chciał około 35zł + nadruk to płaciłem cos ponad 40zł możliwe że 45 ale jutro bedę wiedział.

Jeśli były by zamówienia na większe ilości koleś daje zniżki ^^

Komentarz

takie ceny sa rozsadne - mozna taniej ale to bedzie bubel
          lepiej dac te 10-15 wiecej i miec pozadny produkt
          PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Logo powinno być zrobione w programach do grafiki wektorowej (żeby nie było utraty jakości przy skalowaniu) i najlepiej żeby było duże. Bo jeśli damy np. w .jpg to firma która ma się tym zająć potraktuje to jako skan i grafik będzie musiał sam zrobić takie logo w innym programie, co wiąże się z dodatkowym kosztem. Logo na ciuch najlepiej zrobić sitodrukiem, i tu jest dobra opcja, bo raz przygotowane sitko można używać na praktycznie każdej powierzchni płaskiej, zmieniać kolory loga itd. Do kubków niestety potrzebne jest inne sitko, bo powierzchnia jest łukiem. Nie wiem jak ze smyczami. Ceny zależą od firmy i materiałów.
            Piotr się pytał czy da się na koszulce polo coś zrobić. Tak, sitodrukiem albo haftem, jak kto lubi Postaram się zdobyć cennik jednej znajomej firmy.

Najbardziej opłaca się robić duże partie ciuchów/kubków/smyczy czy co tam będziemy chcieli. Nie opłaca się brać 50 egzemplarzy. Ale to pewnie też zależy od firm.
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

A ja się zastanawiam czy nie lepiej byłoby załatwić takie logo (małe na przód, duże z obrazkiem i hasłem na tył) które się nakłada w wysokiej temperaturze. Duzo taniej i myślę że lepiej, bo każdy sobie zrobi jak będzie chciał...

Komentarz

Przyprasowanka się znaczy. Tego nie trzeba zamawiać, wystarczy kupić w dobrym papierniczym "specjalny papier" drukujemy na nim dowolną treść i prasujemy.

Komentarz

Możemy zrobić wiele wersji (ogólną i indiwidualną). Każdy może swój własny projekt wykonać i go sobie zamówić.

snoop_doggy_dog, w jakim programie to trzeba zrobić, jakie musi być rozszerzenie tego pliku, oraz jakie parametry muszą wyć ustawione na programie na którym to będziemy robić.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Przyprasowanka się znaczy. Tego nie trzeba zamawiać, wystarczy kupić w dobrym papierniczym "specjalny papier" drukujemy na nim dowolną treść i prasujemy.
                    Jest jakaś różnica w jakości tych papierów? Będzie to się trzymać?

Komentarz

Jak zamawialiśmy koszulki klubowe to jedna sztuka ze 100% bawełny kosztowała ponad 40 zł. Z przodu było logo klubu a na plecach każdy miał swoją ksywę klubową (lub co tam sobie zażyczył). Koszulkę mam około 5 lat i napisy trzymają się do dziś

Komentarz

Prasowanka po trzech praniach blaknie i schodzi, a na pewno nie wytrzyma roku. Zdecydowanie unikałbym takiej techniki, jeśli chcemy być brani na poważnie.

Oczywiście, można jako "tańsze", dodatkowe rozwiązanie umieścić na liście sprzedaży, ale jako produkt "zrób to sam", ewentualnie na życzenie klienta razem z koszulką gotowy produkt.

Komentarz

Może garnitur?

Zamieszczone przez thooorn
                          jeśli chcemy być brani na poważnie.
                          Ogólnie to uważam że jeśli będziemy na jakiejś ważnej imprezie, to powinniśmy się w garnitur ubrać i jedyne co mieć przy sobie to jakaś smycz, i identyfikator GTHOME.PL. Musimy się elegancko prezentować. :mrgreen:

A co tych mniej ważnych możemy nosić te nasze wynalazki.

Ale jak chcecie...

Komentarz

ja chce stringi!
                            PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

No oczywiście że na targach i innych "posh" imprezach trzeba jakoś wyglądać. Tutaj mówimy o brandingu na co dzień. Skoro po 3 praniach przyprasowanka się psuje...to pomysł obalony. Ale nadal trzeba dopracować pomysł...nie na każdym bd leżeć takie masowo zamówione koszulki.

Komentarz

Bardzo podoba mi się pomysł Angella - z przodu GT HOME a z tyłu na górze swój nick. Ekstra

Komentarz

Pracuję...
                                X