To jest istna kopia naszego forum, w dodatku w nieudolny sposob. A propo, czy zawartosc jednego forum nie jest w jakis sposob chroniona prawami autorskimi? Bo to jest zwyczajnie zywcem skopiowane.
Napisałem dziś email do phorum.pl,żeby coś zrobili z tym forum.Opisałem w czym jest rzecz,podałem linki do "kopii" forum i do naszego forum.Jednakże nie wiem czy ja coś zdziałam.Zobaczę czy odpiszą.No a druga sprawa,że nasze forum powinno mieć jakieś zabezpieczenie jeśli nie ma
Panowie przeczytałem wszystkie posty zawarte w tym temacie i poziom wielu wypowiedzi jest żenująco niski, nie róbcie sobie antyreklamy i nie piszcie nic w tym temacie albo zastanówcie się co piszecie. Przypuszczam że osoba postronna czytająca ten temat na forum może nie mieć dobrego zdania o takich " miszczach" jak niektórzy użytkownicy którzy tu piszą, co może wpłynąć na opinie o forum.
No ale czym Wy sie przejmujecie? Forum z 3 osobami i chyba każda jest adminem, równie dobrze mogliby sobie konferencje na GG zrobić.. skopiowali tylko nazwy działów, niech sobie piszą i śmiecą tam, tutaj już przyszłości nie mają.
Komentarz