Bardzo dobrze, ale przydało by sie usunac tych spamuserow. I mam takie pytanie gdzie sa ci ludzie np.
-Dj Brabus
-Tribal
-are91
-igi
-andy
-zxl
to jest tylko garstka ludzi co maja duzo postow! Moze by tak im cos na mejla podeslac zeby sobie przypomnieli
Co do spamerów to Piotr ostatnio zrobił z nimi porządek ale znów pojawiają się nowi więc podobna akcja "sprzątania" jest nieunikniona.
Ja i moderator Serwer na bieżąco usuwamy spam posty i dbamy o porządek na forum.
Co do REAKTYWACJI starej ekipy to dobry pomysł (choć już go sam rozważałem po przeczytaniu postu o płci pięknej)
Słuchajcie fajnie brać udział w życiu forum, ale przychodzi taki czas (SESJA), że trzeba się wziąć do roboty wiec tymczasowo znikam z forum lecz powrócę (po sesji)
No no na forum pustki jak ch..... :/ jak tak dalej pujdzie to nie wiem czy admin nie powinien razwiazac strony bo za domene trzeba płacić a z tego co widze to az strach myśleć.
No no na forum pustki jak ch..... :/ jak tak dalej pujdzie to nie wiem czy admin nie powinien razwiazac strony bo za domene trzeba płacić a z tego co widze to az strach myśleć.
Ja Już Jestem!!!!!
Sesja zaliczona (tylko Fiza plecy ajtam )
Znów moderuję więc koniec siania rozpierduchy.(i tak was pilnowałem i boty usuwałem) chwilowo nie mam kompa więc będę bywał rzadziej do czasu.
W końcu po wielu problemach z komputerem i internetem powracam na forum i mam nadzieje że znów nie znikne z jakiegoś powodu...ale biore sie od dzisiaj do pracy
Komentarz