Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowości

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NowoÅ›ci

Jako ,że współpracuje tak jakby z Piotrem zaplanowaliśmy już trochę nowości i jedną z tych nowości będzie auto-test ,którym się zajmę.
    Ma to na celu testowanie przezemnie samochodów i opisywanie ich np. zachowanie się podczas jazdy , prędkość maxymalna , możliwości tuningu , ilość koni mechanicznych , cena i w ogóle opis wraz ze zdjęciami.Ale tym zajmę się za kilka dni.Nowości będzie chyba więcej ale to już Piotr napisze jak wszystko zrobi.Niedługo znów coś napiszę w tej sprawie.
    Pozdrawiam

Galeria zdjęć photomode ruszy już wkrótce! Wszyscy możecie zacząć katologować swoje zdjęcia na pamięciach USB a jak galeria się ukaże to odrazu będziecie mogli je przesłać. Będzie opcja oceniania zdjęć więc postarajcie się!!

Komentarz

Re: Nowości

Zamieszczone przez Serwer
      Jako ,że współpracuje tak jakby z Piotrem zaplanowaliśmy już trochę nowości i jedną z tych nowości będzie auto-test ,którym się zajmę.
      Ma to na celu testowanie przezemnie samochodów i opisywanie ich np. zachowanie się podczas jazdy , prędkość maxymalna , możliwości tuningu , ilość koni mechanicznych , cena i w ogóle opis wraz ze zdjęciami.Ale tym zajmę się za kilka dni.Nowości będzie chyba więcej ale to już Piotr napisze jak wszystko zrobi.Niedługo znów coś napiszę w tej sprawie.
      Pozdrawiam
      I co z tym całym autotestem?Ruszyło to czy nie?
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

No cóż, z braku czasu nie tylko mojego(także Piotra) nic nie ruszyło w tej sprawie. Może wkrótce?

Komentarz

Jak nie macie czasu to moze pozwolicie sie zajac niektorymi czesciami waszego pomyslu forumowiczom??
          MYsle ze bede mogl wam pomoc...

Komentarz

Sebastianlodz - popieram twój pomysł w stu procentach
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Porozmawiam o tym z Piotrem.

Moderator Serwer

Edit: Witam
              A więc po rozmowie z Piotrem, ustaliliśmy, że chętni prosze pisać na PW do mnie. Powiedzieć ile się gra w GT4,wiek, czy ma się możliwość zgrywania zdjęć czy tylko robienie aparatem i to chyba wszystko. Jeśli uznam, że dana osoba się nada prześlę na PW wzór co powinno się znajdywać w teście.

Pozdro, Moderator Serwer

Komentarz

No i spoko.Co prawda ja w tym nie wezme udziału (nie posiadam ps2),ale myślę że chętni się znajdą.
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Chętnych nie ma. Zgłosiły się 2 osoby w SUMIE. To chyba jakieś żarty. Każdy by chciał korzystać ale nikt nie chce wziąć udziału w teście. Pomyślcie, troche własnej inicjatywy w tej kwestii. Chyba wyraziłem się jasno i mam nadzieje, że po tej reakcji wpłynie większa ilość zgłoszeń. Nie powinniście myśleć, że jak ktoś współpracuje na forum to on wszystko zrobi tylko dla was i będzie git. Wychodzę teraz z założenia "Jak chcesz mieć to sam się za to weź". Może nie w dosłownym tego słowa znaczeniu aczkolwiek chodzi o to, żeby nikt nie myślał, że poprosi kogoś o zrobienie testu na temat auta XXX. Wchodzi w grę jednak opcja, że jakaś osoba dogaduje się z drugą. Jedna robi test o aucie, które poda druga osoba, a druga robi test o aucie, które poda pierwsza.
                  W takim wypadku potrzebna będzie lista zgłoszonych osób, z którymi można się skonsultować w tej sprawie. Obecnie wpłynęły zgłoszenia od:
                  -Szymońca(Szymoniec)
                  -Igiego(Igi)

To tyle co mam do powiedzenia w temacie testów. Jeśli znajdę czas to sam się nim zajmę jednak zaznaczam, że jest to dosyć czasochłonne i pracochłonne. Jeśli ktoś chce robić test niech się zastanowi, jednak niech nie myśli, że ktoś go zrobi za niego.

Moderator Serwer

EDIT: Chciałem dodać, że zgłoszenia piszemy pod nazwą: "Autotest-Zgłoszenie"

Komentarz

O kurka...Jak bede miał ps2 to na pewno wezmę w tym udział,ale chyba nieprędko to nastąpi...
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Niestety nie dorobiłem się jeszcze cyfrówki, ale jestem skłonny pomóc....:wink:
                      Mój nr. GG ---> 6985838

Komentarz

Soundtropolis: Zdjęcia zgrywamy za pomocą Pen Drive albo MP3 czy czegoś jeszcze innego. Robisz zdjęcie w Photomode albo na torze i zapisujesz. Zgrywasz, hostujesz i wrzucasz na forum

Moderator Serwer

Komentarz

Bardzo chetnie moge pomóc ale tylko jesli chodzi o zdjecia.No wiecie ja moge zalatwiac zdjecia danych aut tylko mowicie jakie.Czy taka zdjeciowa umowa by mogla zaistniec?
                          GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Same zdjęcia raczej nikogo nie urządzają...

Komentarz

Wiem ale chyba lepszy rydz niz nic. Wiec ja lepiej zaczekam na odpowiedz Serwera lub Piotra. :wink:

PS:Kyjgel masz powtorzone dwa razy słowo w poscie. "raczej nikogo raczej"
                              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

PracujÄ™...
                              X