Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy Design!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowy Design!

Cześć wszystkim!

Jak widzicie mamy nowy design! Chciałbym wszystkich przeprosić za to że nasza fora nie istniała przez jeden miesiąc. Nie umniałem odpalić kopie zapasową z przed dwóch miesięcy. Więc jesteśmy do tyłu w postach (utraciliśmy te co zostały 2 miesiące temu napisane). Wszystko to przez administratora serwera który źle przekopiował bazę danych w niewłaściwy sposób.

Portal jest w 80% gotowy. A fora jest w prawie gotowa. Dojdzie jeszcze nawigacja z portalem która ukaże się na szarym pasku. Muszę naprawić przyciski które muszą się wcześcniej załądować by odrazu ukazywał się drugi obrazek oraz przywrócić polskie litery dawnym postom. I w tedy wszystko będzie gotowe.

Pozdrawiam,
    Piotrek.

W ogóle nie spodziewałem się takiego wyglądu fory przy wchodzeniu na nią. Ona jest poprostu bezcenna! Wszystko jak najbardziej pasuje do GT4, i to mi się podoba! Żadko kiedy się widuje własno zrobione szablony! Brawo dla admina tego forum!

Komentarz

No no no, wracam po 2 miechach nieobecności a tu taka świetna niespodzianka. Czuje się jak w głownym menu GT4 jescze tylko pada dajcie i jedziemy w drogie. Doskonała robota aż chce się pisać.
      NSX rulezz :]

Komentarz

Widze ze kolega Piotrek odwalil kawal dobrej roboty aby forum nie zginelo!! A szczerze mowiac juz myslalem ze po naszym forum o takiej wspanialej grze jaką jest GT 4!! Design jest o niebo lepszy!!! Pozdrawiam wszystkivh forumowiczów No i oczywiście Piotra
        zobacz naszÄ… wyprawÄ™ na ÅšwinicÄ™

Komentarz

Noo... bardzo mi sie podoba ten pomysl z tymi ikonkami z gry. Teraz tylko czekamy na stronke

Komentarz

Zauwazylem duzo zmian na forum takich jak na przyklad nazwa zmienila sie i te ikonki z gry GT4 bardzo przyjazne dla oka Dowiedzialem sie takze ze niedlugo bedzie stronka zapewne bedzie trak samo ciekawa jak forum Ktos naprawde napracowal sie nad forum gratuluje udanego Forum
            Sony PlaystationŽ2
            model : SCPH-39004
            przerubka : TAK
            system : PAL / NTSC

Komentarz

...mi sie podoba, czytelnie, nie razi po oczach - nic lepszego mi nie trzeba
              "...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"

Komentarz

Podobnie jak i wszystkim innym użytkownikom tego forum to mi też się bardzo podoba wygląd. Jego styl przypomina mi GT4, jest bardzo fajowy, a te guziczki na górze to kompletny odlot! Forum teraz wygląda bardzo profesjonalnie, jest czyste, i przedewszystkim unikatowe! Nie moge się doczekać premiery portalu.
                GT4 rzÄ…dzi!

Komentarz

No design jest elegancki... tak trzymać !

Komentarz

Jak stornka zniknęla z netu to juz myslałem ze jej nie będzie. Dostaje maila z powiadomieniem uruchomienia pracy, wchodze i taka niespodzinka teraz forum wygląda świetnie! Miło sie czyta, patrzy itp itd Wielkie brava dla Piotra za chęci i zaangazowanie!! Teraz czekamy na rozwój i uruchomienie portalu!

Komentarz

Super że forum znowu działa! Jedno z niewielu miejsc gdzie można sensownie poczytać o serii GT :wink:

Komentarz

No, no, no )
                        Jestem bardzo milo zaskoczony !!
                        Po dlugiej nieobecnosci, bardzo dobrze to dla mnie zrobilo

Bardzo mi sie podoba obecny design forum, i licze na to ze strona bedzie jeszcze lepsza
                        Widze tez ze bardzo duzo pracy wlozyles w to aby zadowolic nasze oczekiwania, i nie ukrywajmy, udalo Ci sie to

Oby tak dalej, Piotrze

Pozdrawiam

Komentarz

No mi siÄ™ tam podoba... nie jest ani przesadzony ani ubogi...

Mini Cooper di film "The Italian Job" mia bella macchina.... Italian Cholo
                          Nazywam się Filip, jestem z Gdańska, mam 16 lat. Motoryzacją interesuje się od wyjścia z brzucha i lubie grać w Gran Turismo. Posiadam auto typu Mini Cooper... .

Pozdrawiam wszystkich z portalu Gran Turismo

Komentarz

he he faktycznie design bardzo fajny mily dla oka i w ogole ciekawy i niebanalny wielkie gratki dla Piotra kawal dobrej roboty
                            Marian Merc

Komentarz

No... Fajnie jest Ikony przy tematach (wskazujęce czy przeczytany/nieprzeczytany) mogły by być bardziej w stylu GT. Zapewne, dzięki temu, forum się nieco ożywi :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                              X