Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Forum offline - migracja PHPBB3 na VBULLETIN 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Forum offline - migracja PHPBB3 na VBULLETIN 5

Jak zważyliście od pewnego czasu forum jest offline. Jest tak dlatego że próbujemy przenieść forum na nowoczesny system.

Sorry chłopaki za to że serwisu nie było ale tak się składa że znów nam się nie udało dokończyć migracji i nasz backup się źle przegrał więc straciliśmy wiadomości z przed 1 miesiąca. Nastąpił spory postęp ale niestety będziemy potrzebowali więcej czasu gdyż nasi informatycy niestety nie mają czasu by zająć się tym dłużej. Czeka nas jeszcze jedno podejście (i ostatnie) - najprawdopodobniej w tym miesiącu

Natomiast jest kilka dobrych wieści...
    1) Odnowiłem nasz portal www.kierowcyjutra.pl
    2) Zaktualizowałem publikacje o sim-racingu (2 lata co minęły) i Bochen do świąt przetłumaczy mój Polish na Polski

Re: Forum offline - migracja PHPBB3 na VBULLETIN 5

Dziś najprawdopodobniej nastąpi trzecia i ostatnia próba migracji na VB5.
    Mamy sporo pomysłów i mam nadzieję że się w końcu nam uda.

Komentarz

Dziś ciąg dalszy...

Komentarz

ruszył proces - wcześniejszy problem rozwiązany... za kilka godzin będzimey na vb4 jak sie nic innego nie zepsuje

Komentarz

Migracja z systemu phpbb3 na vbullletin 4 powiodła się!
          Teraz bedzie vb4 na vb5, serwer bedzie upgrade'owany wiec serwis bedzie niedostepny przez kika godzin.

Komentarz

Upgrade serwera na nowy software który umożliwi migracje vb4 na vb5 został ukończony.
            Teraz tylko pozostała migracja vb4 na vb5 i jesteśmy w domu
            Wszyscy otrzymają email od nas by zrestartowali swoje hasło które umożliwi korzystanie z nowego silnika forum.

Trzymajcie kciuki - już bliziutko

Do rana będzie się robiła migracja - od godziny robi się krok 2 z 166 (więc trochę tego jest)

Komentarz

Pracuję...
            X