Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co się stało z moim nickiem ???

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co się stało z moim nickiem ???

Zamieszczone przez Tycha
    Odjęcie jednej szóstki z nicku uważasz za ośmieszanie twojej osoby, ale robienia z siebie debila już nie. Genialny tok myślenia.
    Debilem i tchórzem, a także przesądnym religijnym durniem jest ten który PRZESTRASZYŁ się trzech szóstek i w panice pośpiesznie dowalił się do mojego nicku Żeby go czasem piekło nie pochłonęło.

Komentarz

Oj tam, nie przejmuj się, to tylko forum internetowe, co nie zmienia faktu, że trochę wkur*ające są te zabawy moderacji.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
        Oj tam, nie przejmuj się, to tylko forum internetowe, co nie zmienia faktu, że trochę wkur*ające są te zabawy moderacji.
        Moderacja nie zmieniła jeszcze zasilacza, stąd zapewne te problemy.

Komentarz

Niby tak, ale poczułem się urażony takim chamskim potraktowaniem mnie, tym bardziej że nikomu nic złego tu nie zrobiłem. Co więcej od 2010 roku nikomu nie przeszkadzał mój nick. Widać trafił się w moderacji jakiś świętoszek, może ministrant i poczuł misję "oczyszczania" forum z szatanistów

Komentarz

Ja na twoim miejscu po takim czymś bym po prostu olał to forum. Ani to jacyś koledzy na tym forum, ani nawet znajomi tylko w sumie banda obcych ludzi więc i tak strata żadna.

Jeszcze żeby to śmieszne było ale może za stary jestem by mnie takie debilne zachowanie śmieszyło.

Z drugiej strony twoja reakcja tylko dolała oliwy do ognia. Po pierwszym upomnieniu się o przywrócenie nicka powinieneś zaprzestać bo jak widać tylko komuś sprawiłeś tym więcej frajdy.

Polaczkowo

Komentarz

Też młody już nie jestem i może naiwnie za dużo oczekiwałem po ludziach których jak piszesz nie znam, ale łączy nas tu wszystkich wspólna pasja Gran Turismo. Żarty żartami, ale ktoś tu nie dojrzał do zajmowania się moderacją. Zresztą kilka postów userów mających negatywny wydźwięk pokazuje, że myliłem się co do tego forum. Według nich nic się przecież nie stało. Co tam nick, teraz jest taki zajebiście zabawny ! Gimbaza cieszy mordy. Cóż głupich nie sieją...

Komentarz

Tak dla Twojej wiadomości, moderacja nie może zmieniać nicków. Także to któryś z adminów.

Komentarz

Dobra dajcie spokój, pośmiać się pośmialiście a teraz to się powoli robi nie śmieszne już

Komentarz

Zamieszczone przez cacodemon666'
                    Angello też "zabawnie"j będzie wyglądał jako A N D U P E L L O.
                    Radziłbym Tobie uważać co piszesz, bo ja nie będę się z Tobą pierdzielił tylko za taką obrazę to dam Ci wolne od forum.
                    Zamiast robić tyle szumu na forum wystarczyłoby od razu napisać PW do administracji forum
                    Tak więc ode mnie to się odp*erdol

Zamieszczone przez cacodemon666'
                    Żądam od moderacji stanowczych działań !
                    Nie mam nic wspólnego ze zmianą Twojego nicku Koło "D" lata mi kto ma jaki nick o ile nie łamie on regulaminu

Komentarz

[youtube:5jv2ix3s]https://www.youtube.com/watch?v=a43kowi2ncI[/youtube:5jv2ix3s]
                      Tylko błagam nie podawaj mnie do e-sądu <prosi>

Komentarz

Sinica pełna chumoru

Komentarz

Dobra już kij z Nim,ale może niech ktoś to wyjaśni,bo administracja, chyba od tego nie jest

Komentarz

No właśnie - niech ktoś to wyjaśni do starej górniczej grzybni aj motyla noga

kakasiniaka777

Komentarz

Czy Krazio jest homofobem?

Komentarz

O co Ci chodzi?

Komentarz

Pracuję...
                                X