Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Współpraca - turnieje i zawody w GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Współpraca - turnieje i zawody w GT5

Witam,
    Chciałem zapytać, wpierw ogólnie tutaj, czy administratorzy Waszej społeczności dopuszczają jakąś współpracę z innym serwisem, który od jakiegoś czasu organizuje wspólne granie online i offline w GT5?

Mówiąc konkretniej: jestem adminem na pewnym forum i portalu, organizuję na nim różne zawody w GT5 (Grand Prix online co 2 tygodnie, czasówki itp.), cierpimy jednak na małą ilość uczestników... średnio w każdych zawodach startuje od powiedzmy 4 do maks. 8 osób.

Zawody rozgrywane są systematycznie, wrzucane wyniki z tabelami, aktualizowana strona zawodów i strona na fb.
    Czy byłaby możliwość na przykład:
    - zrobienia na Waszym forum tematu, w którym będziemy na bieżąco wrzucać informacje o turniejach organizowanych u nas, o nowych i o aktualnie prowadzonych, w formie na przykład jednego posta z linkiem do zapisów, opisem zawodów itd... po to, aby dotrzeć do większej liczby odbiorców? wszelkie komentarze do zawodów byłyby na Waszym forum w temacie/dziale turnieju oraz u nas.

Wiem, że nie wolno nic reklamować, dlatego linku żadnego jeszcze nie podaję, chcę wpierw zapytać o możliwość tego typu współpracy.

Pozdrawiam.

Re: Współpraca - turnieje i zawody w GT5

Witaj

Jestem otwarty na propozycję współpracy, jednak wszystko zależy od tego na jakich to będzie warunkach. Osobiście brałem kiedyś udział w takiej lidze organizowanej przez kilka for GT i nie jestem pewien czy to tak dobrze się sprawdziło, no ale niczego nie wykluczam.

U nas też są turnieje, ostatnio rozpoczęliśmy cykl turniejów z nagrodami i prawda jest taka, że i nam przydałaby się większa frekwencja w tych zawodach. W dodatku widzę, że jesteście ogarnięci w organizacji z czym u nas bywają problemy.
    Problemem jest to, że pewnie Wy, zarówno jak my chcielibyśmy mieć wszystko u siebie. Dlatego myślałbym prędzej o jakimś wspólnym przedsięwzięciu - takim, które odbywałoby się zarówno u Was, jak i u nas.
    Ogólnie proponuję pogadać na PW albo możesz napisać do mnie na gg:6174998, ok?
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam, jestem tu nowy, i nie za bardzo mogę się odszukać na tej stronie, Jestem zainteresowany uczestnictwem w regularnych turniejach, zawodach, cos typu liga.. nie wim czy jest cos takiego???? mogę prosić o odpowiedź, ewentualnie jakiegoś linka co i jak. Dzieki i Pozdrawiam wszystkich graczy GT5!

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
      http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Witam wieczorekk,

Temat chyba nie najlepiej dobrany do zadania tego pytania więc pewnie jakiś moderator to przeniesie, ale na pytanie i tak odpowiem

Regularnie ścigamy się w klubie Night Riders, w każdy piątek i zazwyczaj również w każdą niedzielę (zazwyczaj gdyż teraz mamy okres wakacyjny i niedzielne wyścigi nie zawsze są organizowane - po okresie wakacyjnym wszystko powinno wrócić do normy).

By wstąpić w szeregi klubu Night Riders, należy zapoznać się z kilkoma tematami:
        Na dobry początek Regulamin i warunki przystąpienia
        Następnie Główne zasady i przepisy CRC
        Na koniec pozostanie zapisanie się w Lista klubowiczów i rekrutów - zapisy

Dodatkowo sam dział forum poświęcony Night Riders

W moim sigu znajdziesz informacje na temat odbywających się turniejów

Zapraszamy!

Komentarz

Pracuję...
        X