Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Portale/Społeczności

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Portale/SpoÅ‚ecznoÅ›ci

Hejka Chłopaki,

Czy któryś z was udziela się na tych serwisach (bądź kogoś zna moderatorów/adminów):
    www.racingforum.pl
    www.ps3site.pl

Dajcie znać!

Re: Portale/Społeczności

Ja na rf czasem cośtam skrobnę, oraz regularnie czytam.
    Nie wiem jak miała by wyglądać współpraca gthome z rf, ale raczej na wiele liczyć nie można- serwis ten jest praktycznie pozbawiony reklam/odnośników do innych portali/itp, a Albert-admin- raczej nie zgodzi się na jakieś paski itp.

Jedynie można by rozmawiać o współpracy w Games Forum, ale jest to bardzo mało popularna część forum.

Komentarz

Z doświadczenia wiem, że współpraca z Racingforum raczej trudna była - własny temat i wsparcie Admina - spoko, wymiana bannerów - nope.

Komentarz

Chce abyście utworzyli wątek "Gran Turismo" na RF, i jak się rozpoczną u nas mistrzostwa to jakieś info o tym dać. Wkońcu robimy to free'ko.

Komentarz

A taki jeszcze mam pomysł (jeśli nie w tym temacie miało to być, to przepraszam najmocniej). Więc mamy własny profil na Facebooku, totalracing.pl też. A może zrobić by też tak na naszej klasie, co? Są tam grupy, do których można się zapisywac itd. Niektórzy może nie mają konta na FB, ale na NK już tak. Zresztą zawsze to jakaś forma promocji, tym bardziej, że darmowa.

Komentarz

Jest grupa Granturismo na facebooku założona przez Dreadlocka.

Komentarz

To na NasząKlasę.pl też by można, skoro jest taka możliwość. Gdyby był jakiś chętny, co zajął by się tą sprawą, to czemu nie? Ale najważniejsze jest zdanie w tej sprawie samego Piotra.

Komentarz

Jak chcecie na NK ten profil to moge wam zalozyc. A na Facebooku to ja zalozylem. Dread jest tam adminem, tak jak i witek, oraz Bochen

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                  Jak chcecie na NK ten profil to moge wam zalozyc. A na Facebooku to ja zalozylem. Dread jest tam adminem, tak jak i witek, oraz Bochen
                  Sorki, miałem na myśli NK :wink:

Komentarz

Ja myslalem ze NK oraz Grono padly? wiec jak to z tym jest?

Komentarz

Tam już jest kibel, niema co się rozdrabniać. Skupmy się na obecnych profilach.

Komentarz

Więc nikt od nas się nie udziela na PS3site?

Komentarz

PracujÄ™...
                        X