Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szerokość forum i inne takie...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Szerokość forum i inne takie...

Witam

Nie za bardzo wiem co obecnie ekipa robi z forum, bo wygląd zmienia się sto razy na minutę, ale jak widzę, że szerokość forum jak była tak jest skalowana do full ekranu to krew człowieka zalewa, gdy siedzi przed dwudziestoma czterema calami monitora. Proszę zróbcie coś z tym! Wątki rozwalone przez ponad pół metra odległości nie są miłe dla oka ani do ogarnięcia przez mózg.

Nie widziałem w personalizacji żadnej takiej opcji, choć może i mój wzrok nadawałby się do badania u okulisty, więc jeśli coś pominąłem proszę o wskazówki.

W chwili obecnej nie da się tego czytać ani oglądać. Albo za wąsko (już raz tak było), albo w pytę szeroko. Panowie ogarnijcie się! O ile mnie wzrok nie myli to forum stoi na jakimś phpbb3 lub czymś co wygląda tak samo. Administrowanie takim forum to rzecz może nie najprostsza, ale prosta. Sam postawiłem w życiu kilka for, dziś już tylko odwiedzam dużo for i w większości jest ogar...a tu taki bajzel. Nie wspominając o burdelu w tych pseudo przyklejonych tematach, gdzie wszędzie jest ich pełno, a treści działów i tak nie widać przez pół ekranu. Gdzie człowiek nie wejdzie to wszędzie od góry to samo. A nowe działy zamiast być zapełniane tematami o treści działów, to pomijając przyklejone jest w nich jakiś syfilis. Mody śpią, ale to też kwestia nazwijmy osobna.

A gadanie, że jakieś tam prace trwają to bajka też już nudna, bo morał z niej taki, że prace takim tempem to się prędko nie skończą.

To tak ogółem kilka słów krytyki.

Pozdrawiam i myślę, że za moje słowa nikt się nie obrazi. W końcu krytyka buduje.
    Pozdrawiam

Re: Szerokość forum i inne takie...

Daj screen'a bo u wielu jest wszystko dobrze... Jakiej przeglądarki używasz?

Może najpierw zrób to:
    wcisnij SHIFT i F5 to ci sie wszystko usunie i być może ruszy. Musisz poprostu przeczyścić przeglądarke.

PS: Ja też mam 24' i 1920x1200

Komentarz

Jest coś takiego w Chrome jak skalowanie stron. Nie wiem, jak jest w innych przeglądarkach. Przytrzymaj lewy ctrl i kręć rolką myszki. Do tego na stronie jest możliwość zmiany wielkości czcionki - prawy, górny róg. Takie < A >.

Komentarz

U nas jeszcze na gorze pod głownym menu jest przycisk "A" do góry i wdół. Możesz sobie jeszcze powiększyć czcionke.

Komentarz

Hmm coś ostatnio chyba skalowanie forum wysiadło, u mnie wygląda to tak:

I generalnie nie da się przeglądać forum, bo jego szerokość nie pozwala dostać się do pożądanej zawartości, jest za szeroko. Czyszczenie pamięci przeglądarki etc nie pomaga, używam Chrome w najnowszej wersji.
          Ogarnijcie temat.

Pzdr

Komentarz

Zrobiłeś tak jak Ci Piotr pisał - Shift + F5?

Miałem tak samo i to pomogło.

Komentarz

w przyszlosci watki tak beda wygladaly:
              http://forums.techguy.org/windows-xp/58 ... creen.html

cala informacja o uzytkowniku oraz watku bedzie nad wiadomoscia. :mrgreen:

Komentarz

Bardzo dobre rozwiązanie.

Komentarz

Oszczędzi to miejsca w szerokości w pasku. Dzisiejszy problem z szerokością znkinąłby. That's OK :wink: .

Komentarz

Czyli tak jak napisałem w innym wątku - przeniesienie paska usera z boku nad post

Komentarz

Ale chyba wtedy trzeba będzie zmniejszyć awatarki panowie?

Komentarz

NJEEEE!!!

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                          NJEEEE!!!
                          [youtube:rcyyf6jq]http://www.youtube.com/watch?v=1MLry6Cn_D4[/youtube:rcyyf6jq]

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                              X