Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ankieta [ dotycząca nowych zmian na forum]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ankieta [ dotycząca nowych zmian na forum]

To aby była jasność dla Piotra kto jest za kto przeciw.

Prosił bym o uzasadnienia tak aby wszystko było jasne.

rozmowy na ten temat proszę dalej prowadzić w czaterii
    23
    TAK
    0%
    0
    NIE
    100,00%
    23

Re: Ankieta [ dotycząca nowych zmian na forum]

Jestem skołowany ale dałem "TAK".

Komentarz

Ja jestem na tak forum powinno się rozwijać a nie stać jak zaparcie w dupie

Komentarz

Trzeba odpowiednio to zaplanować i rozegrać tak, żeby ktoś chciał wydać na to kasę i zawsze to odciąży trochę Piotra. Jestem na tak.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja jestem na tak ponieważ za symboliczną opłatą będzie można troszke pomóc i to przyniesie może jakieś większe zmiany na lepsze

Komentarz

Moja odpowiedz to TAK.Ponieważ jestem skłonny wyłożyć trochę "grosza" na rozwój forum :wink: A jeśli chodzi o gadżety,to chętnie bym sobie sprawił czarną koszulkę z fajnym nadrukiem czy kubeczek o podobnym stylu (+ wiele innych pomysłów)

Komentarz

Jestem na Tak, choć jeżeli konto premium ma kosztować 100zł, to...

Pomysł z Kalendarzem z najlepszymi fotkami z PM - genialny.

Komentarz

Tylko jeśli już byłyby wprowadzone płatności, to żeby to pociągło za sobą konsekwencje i forum zaczęło się rozwijać widocznie.. żeby ludzie nie myśleli, że wyrzucają pieniądze, bo płacą, a na forum bez zmian..
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Do 20zł rocznie TAK.
                  Więcej, biorąc pod uwage aktualny rozwój forum i możliwości idące z konta "premium" NIE.

Komentarz

Jestem na TAK

,ale nie dla kont premium i innych niepotrzebnych bajerów. Zwykły statut "darczyńca" dla tego, kto wpłaci choć złotówkę na konto pod serwer. Ile rocznie kosztuje utrzymanie forum? Przecież w rok można zwykłą zrzutą zbierać te (lub część) pieniądze. Nie trzeba żadnych super słitaśnych skórek i kont dla niedowartościowanych dzieci z fejszbuka czy nk.

TAK dla "góry grosza"

Komentarz

Oczywiście że jestem na tak, oczywiście jeśli koszt takiego konta byłby w miarę sensowny (max 50zł na rok jak dla mnie). Już jestem trochę czasu na tym forum i byłoby to hańbą żeby nie mieć konta premium

Komentarz

Ukrzymanie serwera to 400zl rocznie, i 122zl za doemne wiec 522zl + koszta z aktywacji wiec jakies 600zl razem.

Komentarz

Najprościej na górze strony ustawić "pasek postępu wpłat" od 0 do 600 i czekać na bezinteresowne wpłaty na podane konto. Nie bawić się w konta premium i inne bajery, które w sumie nikomu do szczęścia nie są potrzebne. Przecież to też może pochłonąć jakieś środki, a lepiej je przeznaczyć na bardziej konkretne cele jak choćby rozwój techniczny forum czy portalu.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            Jestem na TAK

,ale nie dla kont premium i innych niepotrzebnych bajerów. Zwykły statut "darczyńca" dla tego, kto wpłaci choć złotówkę na konto pod serwer. Ile rocznie kosztuje utrzymanie forum? Przecież w rok można zwykłą zrzutą zbierać te (lub część) pieniądze. Nie trzeba żadnych super słitaśnych skórek i kont dla niedowartościowanych dzieci z fejszbuka czy nk.

TAK dla "góry grosza"
                            Ale zawsze znajdzie się ktoś, kto nabierze się na to i kupi te wsztstkie pierdoły. A co do ankiety, jestem na tak. Forum, może być nie tylko przyjemnością, ale i sposobem na zysk.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              Najprościej na górze strony ustawić "pasek postępu wpłat" od 0 do 600 i czekać na bezinteresowne wpłaty na podane konto. Nie bawić się w konta premium i inne bajery, które w sumie nikomu do szczęścia nie są potrzebne. Przecież to też może pochłonąć jakieś środki, a lepiej je przeznaczyć na bardziej konkretne cele jak choćby rozwój techniczny forum czy portalu.
                              Genialny pomysl Dalem tak, ale:
                              Konta premium- nie
                              Gadzety: jak najbardziej :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X