Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PRZYSZŁOŚĆ

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• PRZYSZŁOŚĆ

.
    Co dalej z forum - ktoś odpowie ?
    .

Re: PRZYSZŁOŚĆ

Pojedzie dalej jeśli znów się coś nie spierdoli :wink: Od teraz powiedzmy że jesteśmy nie zależnym forum^^

Komentarz

Co z bledami? Widze, ze polska czcionka szwankuje. A te hieroglify i kody na stronie glownej?

Komentarz

W najbliższym czasie będzie poprawione wszystko
        Nie powiem wam dokładnie kiedy ale będzie

Komentarz

Ja jak już mówiłem nadal mam nadzieje na spełnienie Piotrowych obietnic o portalu etc. Puki co jest jak jest... Z tego miejsca dziękuje Longinowi że mimo własnego forum pamięta o nas. Do niczego nie namawiam ale jeśli gt.pl zanotuje progres to zapraszam do współpracy między forami

Komentarz

Dreadlock89 - miło, że wspomniałeś o mnie. Ja nie wyobrażam sobie byśmy żyli obok.
            Nasze forum wyrosło z granturismo.pl. Tego nikt nie zmieni i nie chce zmienić.
            My po prostu się ścigamy i tyle. Wszystko u nas jest jasne, proste i dopowiedziane - taka jest różnica.

Granturismo.pl dążyło zawsze w kierunku "GTplanet". Tak przynajmniej ja to odbierałem.
            Życzę Wam i sobie (bo przecież jestem kawałkiem granturismo.pl) wszystkiego dobrego.
            Poza tym trochę konkurencji nie zaszkodzi. Może powstanie tu nowy polski team
            i bedziemy się razem ścigać. Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez LONGIN
              Może powstanie tu nowy polski team
              i bedziemy się razem ścigać. Pozdrawiam.
              oj ciekawie by bylo

Komentarz

Co do współpracy - o ile z tego forum nie przeistoczy się konkurencja, to jestem za współpracą.

A co z forum? Wszystko w gesti Piotra, my nic nie możemy.
                1+1=10

Komentarz

Zostało jeszcze kilka błędów do skorygowania. Oprócz tego wszystko zdaje się wracać do normy. Niech tylko userzy wrócą

Komentarz

Ignac8 - jaka konkurencja ?
                    Jest nas może wszystkich ze dwudziestu, trzydziestu w Polsce.

Pierwszy na nowym forum Turnieju Grand Prix GT5P zareklamowałem granturismo.pl
                    pod tematem - "Jak feniks z popiołów - granturismo.pl".

My się tylko ścigamy, jak coś wyjdzie więcej to bardzo dobrze dla polskiego świata Gran Turismo.

Komentarz

Nasz turniej wychował się na granturismo.pl i właśnie dlatego fajnie by było gdybyśmy razem "współpracowali "
                      Nasze forum powstało głównie do ścigania a wydaje mi się z granturismo.pl powstało w innym celu więc żadnej konkurencji nie będzie...
                      Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to będziemy podawać na Waszym forum czasy,punkty itp. z naszego turnieju i mistrzostw.

Komentarz

Longin- faktycznie masz racje. Dostrzegłem tę subtelną różnice. Do gtplanet to nam brakuje ale jak trafnie zauważyłeś w tym kierunku dreptamy jak pijane dziecko we mgle ze złamaną nogą. Zaś amiga to w moim rozumowaniu forum=turniej=team plus smaczki.
                        X mato- oczywiście przecież jesteście u siebie.
                        Co do drugiego teamu to na razie chyba marzenia, niestety panowie prowadzicie twardy monopol na torze.
                        Jeśli chodzi o wspomnianą współprace to wydaje mi się możliwa. Oczywiście tylko na pewnych polach ze względu na pewne ww.różnice. Np.ktoś chce się ścigać lub dołączyć do drużyny gtpl kierujemy go do was, ktoś ma pytania sugestie chce się podzielić wrażeniami, zapraszamy do nas. Przykład banalny ale realny Póki co życzę wam i nam szybkiego progresu.

Komentarz

Niezapominajmy, że granturismo.pl jest skarbnicą wiedzy o wszystkich częściach Gran Turismo.
                          Tylko tu można się w Polsce pościgać w GT1 i GT2. Ściganie w GT5P to tylko najnowsza historia GT.
                          Fajnie, że jesteśmy razem :wink:

Komentarz

Loginie mój drobi mam do ciebie taką prośbę i tak samo do reszty z amigi którzy tworzą tam turnieje aby w miarę możliwości dzielili się sprawozdaniami też tutaj w Dziale GT5

wszystkie wyniki i jakieś tego typu smaczki^^ bo przecież to się bardzo fajnie czyta.

:wink:

Ja czy tak zaglądam do was ale są jeszcze tacy co zostali tutaj a lubią zerkać jak się toczy rywalizacja.

Komentarz

Jisaw - już to zrobiliśmy z X-Mato, po przyjaznych wypowiedziach Dreadlocka i Ignaca.
                              Wprawdzie Gustaw (organizator turnieju) jest na Rajdzie Polski,
                              ale ja (niecierpliwy) w zastępstwie popisałem trochę o turnieju i wynikach.

P.S. Trochę pytanie nie w temacie, ale myślę, że lepiej tu niż na PW.
                              Staram się pisać "ksywki" według mnie prawidłowo i nie mogę spać z Twojego powodu.
                              Powinienem pisać Jisaw czy JiSaw ?

P.S. Strasznie mi się podoba, że piszecie o naszym forum "Amiga". Amiga jak wszyscy wiedzą to przyjaciółka.
                              Amiga to także komputer z systemem, do którego po dwudziestu latach dochodzi Apple, Microsoft i Linux.

Komentarz

Pracuję...
                              X