Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reanimacja forum - Tutaj zgłaszajcie problemy techniczne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Reanimacja forum - Tutaj zgłaszajcie problemy techniczne

Jak wiecie nasze forum przeszło gruntowny remont, ale pewnie jeszcze wymaga drobnych modyfikacji żeby było na tip-top.
    Proszę abyście tutaj zgłaszali wszystkie problemy związane z użytkowniem tego forum.
    Dzięki.

Nie działa wątek czateria w dziale Na luzie

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
    Za szyjke mocno chwyć i napij się!
    Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez mysi Zobacz posta
      Nie działa wątek czateria w dziale Na luzie
      No właśnie, mi na jednym koncie działa a na drugim nie. Innym działa a Tobie nie.
      Będę miał to na uwadze.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta

No właśnie, mi na jednym koncie działa a na drugim nie. Innym działa a Tobie nie.
        Będę miał to na uwadze.
        jeżeli miałoby pomóc, zamieszczam błąd który wywala

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 12288 bytes) in phar:///home/work/websites/piotr/granturismo.pl/forum/core/vb/vb.phar/library/node.php on line 935

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 1052672 bytes) in phar:///home/work/websites/piotr/granturismo.pl/forum/core/vb/vb.phar/db/mysql/querydefs.php on line 7324
        EDIT:
        Najśmieszniejsze jest to, że po wylogowaniu się wątek działa
        Ostatnio edytowany przez mysi; 18.03.2021, 17:35.

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

• Piotr
          Piotr skomentował
          Editing a comment
          Tak - mam dokladnie ten sam blad

Czy jeszcze posiadasz jakiś backup sprzed roku 2015 i czy jest możliwa implementacja obrazów z załączników z takiej kopii (jeśli istnieje ofc)? Szkoda że wiele starych tematów ma "gołe" posty bo opierały się tylko na obrazkach.
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1 Zobacz posta
          Czy jeszcze posiadasz jakiś backup sprzed roku 2015 i czy jest możliwa implementacja obrazów z załączników z takiej kopii (jeśli istnieje ofc)? Szkoda że wiele starych tematów ma "gołe" posty bo opierały się tylko na obrazkach.
          Mam same zdjecia (ok 8GB, i 25tys pików - ciężko będzie ten "jedyną" fotke znaleść). Niestety migracja nie powiodła sie z starego systemu.

Ale świat idzie do przodu, i jeżeli już to użytkownicy będą wgrywać fotki z GT Sport'a.

Teraz zamierzamy zrobić tak że użytkownicy będą trzymać zdjęcia dla działów Turnieje i Photomode na serwisach zewnetrznych.

Komentarz

• ArtiF1
            ArtiF1 skomentował
            Editing a comment
            Myślę że fotografie z Photomode to chyba największy napęd społeczności. Element konkurencji zawsze generował spory ruch.

• Piotr
            Piotr skomentował
            Editing a comment
            Oczywiście photomode jest i bedzie, ale wszystko bedzie trzymane na serwisach zewnetrznych zas najfajniejsze fotki wyladuja w galeri u nas na serwerze, to bedzie cos w stylu hall of fame

A propo problemów technicznych.... Zgłosiłem już łącznie niemalże 20 do twórców oprogramowania tego forum

Tutaj lista
          Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: bugs.JPG
Wyświetleń: 53
Rozmiar: 231,6 KB
ID: 221934
          Załączone pliki

Komentarz

Pracuję...
          X