Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Życie tego forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Życie tego forum

Czy to forum jescze żyje? Dopiero znalazłem i jest strasznie opusczone

Ja tak samo mam gt sport i szukam towarzyszy do grania. Moj profil na playstation to doreamonjdm. Pozdrawiam

Komentarz

Forum umarło bo GT umarło. Teraz GT żyje i ja myślę że forum też wróci do życia.

Komentarz

Niestety, czasy świetności forum granturismo.pl minęły już parę lat temu, a złota era, przynajmniej z mojej perspektywy, to mniej więcej lata 2008-2011. Później zaczęła się równia pochyła, w ciągu kolejnych dwóch lat wymarły działy traktujące o GT1 i GT2, poodchodziło wielu znanych userów, aż w końcu ustał ruch w zasadzie na całym forum, czego efekty widać dziś. Choć nie sądziłem, że i ja stąd kiedykolwiek "zniknę", to jednak przyszedł taki moment, że też przestałem się udzielać, bo zwyczajnie coraz bardziej nie było już z kim prowadzić dyskusji. Jeśli mam być szczery, to gdy tak teraz wspominam, jak tu było kiedyś tłoczno, ile ciekawych, a niekiedy również zabawnych dyskusji toczyło się między userami, aż się łezka w oku kręci i wiele bym dał, by na forum znowu zaczęło być tak tłoczno, jak 7-8 lat temu

Pamiętam, że swojego czasu nie było dnia, bym nie napisał paru postów na forum, a w czasie surfowania po Internecie cały czas w przeglądarce była otwarta karta z granturismo.pl, gdzie sprawdzałem co jakiś czas, ile już pojawiło się odpowiedzi w wątkach, w których zabierałem głos Nie 'CZY' pojawiły się odpowiedzi, tylko 'ILE' A dzisiaj? Wszedłem na forum po raz pierwszy od... kilku miesięcy? Chyba tak. Chociaż może nawet i od roku.

Komentarz

Skopac wam tylki w Gran Turismo 2

Komentarz

A jednak ktoś ze starej ekipy jeszcze tu zagląda.
            Wszystkiego dobrego Panowie - rzucam jak butelkę z listem w ocean - kiedyś przeczytacie

Komentarz

A niech mnie podwójne drzwi ścisną — toż to PP89! Chłopie, jak ja Cię tu dawno nie widziałem! Zatem ktoś dosyć szybko znalazł tę butelkę zagrzebaną w mokrym piasku na brzegu oceanu, wyrzuconą przez fale

Komentarz

Heh, no sporo czasu minęło od kiedy byłem bardziej aktywny.
                Ale ogólnie czad, jak tak staram się przypomnieć ten okres z takiej perspektywy czasu.
                Fajnie Toyo Cię znów widzieć

Komentarz

Dokładnie Ja najmilej wspominam przedział czasowy 2008-2010 Pamiętam takich userów, jak Dreadlock89, Biesiadnik, thooorn, Lukas, Overseer, Witek Enzo, kyjgel i wielu innych "wielkich przedwiecznych" Te dziesiątki zapisanych stron w "Czaterii", klimatyczne kłótnie, ciekawe dyskusje, turnieje... Ehh, łezka się w oku kręci W dziale GT2 swojego czasu wnikliwie studiowaliśmy zdjęcia satelitarne z Google Earth, próbując znaleźć prawdziwe lokalizacje fikcyjnych torów z Gran Turismo 2; pierwotnie byliśmy przekonani, że jedyny prawdziwy tor w "dwójce" to Laguna Seca, ale w końcu wyszło na to, że prawdziwe lokalizacje mają również Rome Circuit*, Seattle Circuit, Pikes Peak Hill Climb, a także thooorn znalazł ciekawe zdjęcie z ukształtowaniem terenu wioski Grindelwald gdzieś w Szwajcarii

Lata mijają, świetność forum przeminęła, a Ty nadal trwasz z tym kultowym avatarem, PP

* Byłem w Rzymie zeszłego lata i jechałem samochodem przez uliczki, którymi w grze biegnie tor Czyli można powiedzieć, że jeździłem po Rome Circuit zarówno w Gran Turismo, jak i w prawdziwym życiu
                  Ostatnio edytowany przez Toyo; 18.03.2018, 21:44.

Komentarz

Szkoda, że tak się stało... kiedyś to byłooo
                    Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Stare dobre czasy

Nie ma to jak wbić na forum po kilku latach nieaktywności. Nawet nie sądziłem że domena jeszcze stoi. Widać że nikt się stroną nie interesuje, nawet od strony administracji. Stare wątki albo się nie ładują, albo prawie nie ładują. Sypią się błędy przy różnych akcjach

Kiedyś to było, i jeszcze ten czatbox. Stare dobre czasy. Teraz to nie ma czasów
                      Ostatnio edytowany przez cichy45; 04.09.2018, 21:23.

Komentarz

• ArtiF1
                        ArtiF1 skomentował
                        Editing a comment
                        Taaa, ciekaw jestem opinii co do AMD na takim SB XD

Kurła, kiedyś to byo...

Komentarz

Elooooooo.

PS.: Kurła Piotr. Zjebałeś. :/
                        Ostatnio edytowany przez S.T.I.G; 29.12.2018, 14:28.

Komentarz

Siema!
                          Życie się zmienia, ale tęsknota za gt nigdy.
                          Odpaliłem wczoraj GT4, idzie mi na razie fatalnie a chciałbym jakieś testy nowe porobić(dokończyć zaczęte projekty)
                          Jest ktoś chętny pościgać się na czasy?

Komentarz

Zamieszczone przez S.T.I.G Zobacz posta
                            Elooooooo.

PS.: Kurła Piotr. Zjebałeś. :/
                            Już naprawiam.
                            Cierpliwości.

Komentarz

Pracuję...
                            X