Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Plany dot. rozwoju na 2015r.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Plany dot. rozwoju na 2015r.

Przed nami nadchodzi nowy rok czyli nowe wyzwania dla naszej społeczności. Mamy nowe forum które jest nieco osłabione. Rankingi w Google od nowa będą się pozycjonowały przez to ze wszystkie watki maja nowe adresy/ścieżki. Wszystko z czasem wróci do normy ale może warto się zastanowić czy jest coś innego niż ten czas który wpłynie pozytywnie na nasz rozwój?

W tym wątku możecie podzielić się swoimi pomysłami - zapraszam.

Zacznę od siebie. Na początek dokończyłem tłumaczenia, oraz dodałem baner który ma służyć do zachęcenia ludzi do rejestracji.
    Ostatnio edytowany przez Piotr; 30.12.2014, 15:52.

Wkrótce będziemy mieli aplikacje forum dla Android.
    Dziś zarejestrowaliśmy forum w Google dla Webmasterów i przesłaliśmy nasze nowe adresy wątków. To pomoże nam przyspieszyć cały proces optymalizacji nowego systemu.

Komentarz

Na podstawie wczorajszych statystyk, widzę że wpisy na nowym forum już są widoczne na Google. Są już wszystkie ale jak wiecie, potrzebujemy trochę czasu zanim te wpisy znajdą się na pierwszych stronach. Dobrze jest wiedzieć że nastąpił skromny postęp co jest dużą ulgą dla mnie gdyż przez ostatni tydzień nie mieliśmy żadnych odwiedzin z Google. Trzymam kciuki, i wierzę że wszystko wróci do normy.

Komentarz

Robim co możem Panie Piotrze
        Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Dziś z kolegą na pół z kolegą wynajeliśmy nowy VPS który znajduję się w Polsce i chodzi fenomenalnie szybko.
          Do końca weekendu nasze forum zostanie przeniesione na nowy serwer.

Komentarz

• Piotr
            Piotr skomentował
            Editing a comment
            Gotowe - już jesteśmy w Polsce.

Halo co się stało taka cisza? Tak pewnie ktoś powie że spamuje Spoko ale co tu się dzieje trzeba ożywić towarzystwo bo to umiera

Komentarz

• Piotr
            Piotr skomentował
            Editing a comment
            Niestety GT umarło. Mamy nadzieję że Kaz da czadu z GT7...

Jestem otwarty na wszelakie propozycje, gram w gt 5 i w gt6 na kierownicach. Szukam zespolow,konkursow,itp. Podejmuje sie wszystkiego. Michu_007Bond pozdro ! zamienie df gt na cos ze sprzeglem doplata lub fantem , pis !

Komentarz

Z względu na to że GT się zestarzało i potrzebujemy świeżej krwi na forum to w sierpniu zajmę się intensywną promocją serwisu.
            Będę to robił własnym sumptem oraz zainwestuję w marketing serwisu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

W sierpniu odbędzie się premiera www.kierowcyjutra.pl - już mamy wszystkich redaktorów, ustaloną tematykę (kategorie, struktura artykułów), oraz przewodniki których będziemy się trzymać. Forum (Vbulletin 5) zainstalujemy w tym tygodniu i zintegrujemy go z portalem. To były 2 ciężkie miesiące roboty po godzinach pracy.

Mam nadzieję że Wam się spodoba - trzymajcie kciuki!

Komentarz

Właśnie skończyłem przenosić treść z starego portalu na forum - te tematy zostały "przyklejone" w odpowiednim dziale.
              Wkrótce zniknie portal i pozostanie samo forum.

Dodałem również Facebook like popout, co nam pomoże nam pozyskać więcej fanów na Facebooku.

Komentarz

Właśnie skończyłem pisać i oprawiać 60-stroną publikację na temat wirtualnych wyścigów i rzeczywistych. Teraz jest w rękach redaktora który wygładzi moją polszczyznę.
                Po trzy letniej przerwie ujrzy światłu dziennemu.
                Do końca tego roku planuje jeszcze opublikować jedną publikacje lub nawet dwie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Komentarz

Czy masz jakieś cele dot. forum? Wszystko wykonałeś świetnie ale najważniejszy rdzeń czyli użytkownicy - niestety przykro patrzeć - został utracony.
                  GT5 - 100%
                  GT6 - 100%
                  GTS - 100%
                  GT7 - 100%

Komentarz

90 stronna publikacja/ebook zostanie wydany na początku czerwca. Po woli kończę druga część którą wydam do końca roku, oraz mam wizje o czym można napisać trzecią.
                    Moja cała uwaga jest kierowana na www.kierowcyjutra.pl
                    Tak - forum padło i za bardzo nie mam pomysłu jak je ożywić i szczerze nie dam rady samemu.Zainteresowanie GT drastycznie spadło. Mam nadzieję że jak wyjdzie Sport to będzie nieco lepiej ale wątpię....

Komentarz

Pracuję...
                    X