Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kosz.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kosz.

Ankieta o Koszu.
    9
    Nie mam zdania.
    0,00%
    0
    Nie.
    55,56%
    5
    Tak.
    44,44%
    4

Re: Kosz.

Po co skoro Piotr z góry odrzucił pomysł? Głosujcie sobie ile chcecie póki Piotr nie ruszy palcem możemy sobie klikać w pajacyka.

Komentarz

Ale kiedy Piotr zobaczy ,że np. 15 osób na 20 jest za koszem i forum to sie podoba to może coś zmieni..

Komentarz

Kosz, czyli miejsce, gdzie wyrzucamy smieci. W takim rozumieniu tematy, ktore by sie tu znalazly, bylyby uwazane (przez wiekszosc uzytkownikow) za niepotrzebne, zbedne, powtarzajace sie. Po co przenosic tutaj takie tematy? Nie moga one byc po prostu usuwane?

Gdybysmy zaczeli przenosic tutaj watki, ktore cos znacza, zawieraja jakies wazniejsze informacje, to napewno wiekszosc nawet by ich nie znalazla. Wazne rzeczy w koszu? Na zdrowy rozsadek... Szczegolnie zwracam tu uwage na nowych uzytkownikow. Nowy uzytkownik nie potrafi nic znalezc, nawet gdy ma to pod nosem. O opcji "szukaj" nawet nie wspomne.

Wiec pytanie: Po co nam kosz? Prosze o wytlumaczenie, bo szczerze nie wiem.

Komentarz

Kosz jest po to ,by powtarzające tematy się w nim znalazły. Pryzkleja sie jeden ,a reszte "wyrzuca"

Komentarz

Skoro sie powtarzaja to po co je trzymac w "koszu"? Bez sensu wg mnie.

Komentarz

1. Pomysł nie będzie brany pod uwagę bo został skreślony przez Piotra od razu.
              2. Piotr mówił że nic nie będzie przenoszone do żadnego kosza więc nie mam sensu prowadzić ankiety Chyba że mu się odwidzi.

Komentarz

Pracuję...
              X