Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Forum] PorzÄ…dki.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Forum] PorzÄ…dki.

Wpadłem na pomysł co by zrobić małe porządki na forum czyli usystematyzować posty.
    Wybrane Tematy podzielimy na 3 grupy. Do których będziemy wklejać linki do owych Topiców. Po zakończeniu selekcji (lub co ileś linków)Witkacy podejmie odpowiednie działania zgodne z tabelą. Do momentu aż uznamy że niepotrzebne sprawy zostały usunięte,omówione zamknięte a ważne oznaczone.

Grupy:
    Do usunięcia:

Do zamknięcia:

Jako ważne:

Uważamy też by tematy się nie powtarzały w innych kategoriach.
    Dlatego sprawdzamy czy nie istnieją już w innych kategoriach i ja wklejam do tabeli.

Re: [Forum] PorzÄ…dki.

Usuwać postów nie ma sensu, chyba, że wybiegają mocno za regulamin - jestem na nie.
    1+1=10

Komentarz

Nikomu niepotrzebne tematy powinny byc usuwane, bo w ten sposob rosnie sterta smieci.

Komentarz

Dobry pomysł, ceni sie takie inicjatywy Duży plus.
        Mam jednak pare zastrzeżeń... przede wszystkim myślę że zacząłeś nieco od złego działu.. większy bałagan jest np. w GT4. Myśle że trzeba zacząc od wątków które sie powtarzają, głupich pytań itp... Reszta później Myśle że w przyszłym tygodniu sam sie bardziej aktywnie włącze do sprzątania.
        Z góry dzięki za wszelką pomoc.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          Nikomu niepotrzebne tematy powinny byc usuwane, bo w ten sposob rosnie sterta smieci.
          Dokładnie to miałem na myśli.

Witkacy- Podchodząc do tego nie myślałem jakoś strategicznie o kolejności. Obrałem taktykę po kolei od góry do dołu
          Dlatego zacząłem od "pytania dotyczące etc" i później w dół.

I właśnie żeby przypadkiem nie wywalić czegoś ważnego zrobiłem 3 kategorię.
          W dziale do usunięci będą znajdowały się zupełnie nikomu nie potrzebne tematy. Wręcz zbędne.
          Do zamknięcia-Przedstawiające jakąś wartość ale już obgadane.
          Ważne-Ważne

A żeby nie zrobić miliona linków Witek będzie mógł na bierząco wykonywać zadania wyrzucając je z listy poprzez edycję pierwszego postu. :wink:

Komentarz

Temat moim zdaniem jest dobrym pomysłem, uporządkowanie tematów do wywalenia. Ignac8 mówi, że nie ma sensu ich usuwać. Może i nie ma, ale jednak taka sterta śmieci potrafi razić po oczach, dlatego można utworzyć dział "archiwum" i tam umieszczać niepotrzebne tematy. Już dawałem ten pomysł, który został odrzucony, ale podam go i tutaj.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
              Temat moim zdaniem jest dobrym pomysłem, uporządkowanie tematów do wywalenia. Ignac8 mówi, że nie ma sensu ich usuwać. Może i nie ma, ale jednak taka sterta śmieci potrafi razić po oczach, dlatego można utworzyć dział "archiwum" i tam umieszczać niepotrzebne tematy. Już dawałem ten pomysł, który został odrzucony, ale podam go i tutaj.
              Założyłbym, gdybym mógł
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Czyli pomysł odpada. Nie znam się na moderacji, nie wiem, jakie uprawnienia dokładnie posiadają modzi. Czyli niestety możliwości tworzenia działów i poddziałów mod nie ma. No to trzeba po prostu robić jak zaproponował Dread.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                  Czyli pomysł odpada. Nie znam się na moderacji, nie wiem, jakie uprawnienia dokładnie posiadają modzi. Czyli niestety możliwości tworzenia działów i poddziałów mod nie ma. No to trzeba po prostu robić jak zaproponował Dread.
                  Pomysł z Archiwum może i dobry ale nie przydatny. Są pewne tematy które na ten moment są zupełnie nie potrzebne i kwalifikują się jedynie do usunięcia.
                  Niema sensu przerzucać ton śmieci z miejsca na miejsce.

@Witkacy jeśli usunąłeś już jakieś Topici z tej listy to pousuwaj też linki z mojego postu za pomocą edycji. :wink:

Komentarz

Powiedz mi tylko, po co usuwać wątki:
                    viewtopic.php?f=23&t=35
                    viewtopic.php?f=23&t=189
                    viewtopic.php?f=23&t=5218
                    viewtopic.php?f=23&t=4804
                    viewtopic.php?f=23&t=5414
                    viewtopic.php?f=23&t=5311
                    viewtopic.php?f=23&t=5310
                    viewtopic.php?f=23&t=5222
                    viewtopic.php?f=23&t=5187
                    viewtopic.php?f=23&t=5171
                    viewtopic.php?f=23&t=5118
                    viewtopic.php?f=23&t=4488
                    viewtopic.php?f=23&t=5033

Po jaką cholerę usuwać wątki, z których można się sporo dowiedzieć ? . Inne rozumiem, ale te podane wyżej ? Bez sensu
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Tego typu tematy w kolko powtarzaja sie na forum, byly poruszane wiele razy, wiec nie ma sensu, by zawalaly miejsce. Kolejny wygodny Np po co Ci temat o Tskuba Wet, skoro istnieje nowo zalozony, zbiorczy temat do tego typu problemow?

Komentarz

Kolejny wygodny
                        Kolejny w kółko narzekający i wiecznie szukający dziury w całym . Dlaczego odniosłeś się tylko do Tsukuby Wet, bo tak Ci wygodnie ? Dlaczego nie odniosłeś się do DM, wątku zbiorczego o odpowiednim ogumieniu i samochodzie i innych ?

Wiem, że Ty byłbyś zdolny usunąć wszystkie wątki sprzed 2009r, ale bez przesady .
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Panowie spokojnie.

Nie przeglądałem wszystkich linków ale proszę o rozsądek. Jeśli faktycznie wątki są zbędne to do usunięcia.
                          Jeśli mają jakieś informacje to do zamknięcia itp.itd.
                          Dlatego Thooorn dziękuje za zaangażowanie ale przed wrzuceniem mocno przemyśl sprawę nie chciałbym by później ktoś nam zarzucił że wywaliliśmy połowę forum. :wink:
                          Niektóre wątki wystarczy zamknąć

Komentarz

Spokojnie, nie usuwam wszystkiego jak leci - wÄ…tki majÄ…ce wartosc zostawiam

btw, skończyłem ; P
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                              Kolejny wygodny
                              Kolejny w kółko narzekający i wiecznie szukający dziury w całym . Dlaczego odniosłeś się tylko do Tsukuby Wet, bo tak Ci wygodnie ? Dlaczego nie odniosłeś się do DM, wątku zbiorczego o odpowiednim ogumieniu i samochodzie i innych ?

Wiem, że Ty byłbyś zdolny usunąć wszystkie wątki sprzed 2009r, ale bez przesady .
                              Tematy, ktore sie powtarzaja, niczego sensownego nie wnosza, klasyfikuje jako zbedne. Moglbym sie odniesc do jakiegokolwiek z Twojej listy. Te tematy juz byly, albo powstaly nowsze, ktore rowniez mowia o tym samym.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X