Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Granturismo.pl - Liczniki postów w działach "Na luzie".

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Granturismo.pl - Liczniki postów w działach "Na luzie".

Witam.

Tak jak w temacie. Ankieta na 2 tygodnie. Potem zobaczymy, najwyżej się to komuś zgłosi.

Z góry dzięki, Łukasz.
    12
    Mam własne zdanie na ten temat/Licznik postów jest mi obojętny.
    0%
    0
    Licznik postów w dziale "Na luzie" powinien zostać wyłączony.
    16,67%
    2
    Posty w dziale "Na luzie" powinny być naliczane, tak jak do tej pory.
    83,33%
    10

Re: Granturismo.pl - Liczniki postów w działach "Na luzie".

I co to da? Większość wolałaby wyłączenia naliczania postów w offtopowych tematach, ale samymi ankietami nic nie zdziałamy, szkoda zachodu tylko.

Komentarz

Temat przewija się wielokrotnie i jak widać zero skutków. Więc trochę walka z wiatrakami.

Powtarzam się po raz setny ale trudno.
      Wyłączenie w dziale OFF...TAK. Ale całkowite usunięcie licznika stanowcze NIE.

Komentarz

Może Wiktor by coś na to zaradził, co? W końcu nowa siła w "załodze" - Czas się wykazać.

Komentarz

Wg mnie, w calym dziale OFF-Topic posty nie powinny byc naliczane. Wtedy dopiero zobaczylibysmy, kto tu jest dla Serii GT, a kto przyszedl sobie "pogadac". Popieram pomysl, ale chcialbym, aby objelo to caly dzial OFF-Topic.

Komentarz

IMO też "Licznik postów w dziale "Na luzie" powinien zostać wyłączony." (co tak na mnie patrzycie? nie mam admina )
            1+1=10

Komentarz

Zgadzam sie, licznik postów powinien zostac wyłączony w całym Off-Topie, a jeśli nie to przynajmniej w Na Luzie

Licznik postów jest ogólnie potrzebny - mówi nam coś o userze Jeśli jesteś nowy i chcesz zapytac o opinie ws. problemu jakiegoś usera, to wybierasz tego z dużą ilością postów

Jednak... ankieta ankietą, co dalej? Potrzeba by działania ze strony admina, a tego coś mało ostatnimi czasy.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                Jednak... ankieta ankietą, co dalej? Potrzeba by działania ze strony admina, a tego coś mało ostatnimi czasy.
                A powiedz jak to wygląda z perspektywy panelu administracyjnego? Moderator (globalny) może wyłączać/włączać liczniki w danym dziale? :wink:

Komentarz

Zgadzam sie, licznik postów powinien zostac wyłączony w całym Off-Topie, a jeśli nie to przynajmniej w Na Luzie
                  Owszem, zgadzam się...

Licznik postów jest ogólnie potrzebny - mówi nam coś o userze Jeśli jesteś nowy i chcesz zapytac o opinie ws. problemu jakiegoś usera, to wybierasz tego z dużą ilością postów
                  ...Ale tutaj się nie zgodzę, ilość postów nie zawsze odzwierciedla poziom wiedzy danego usera, poza tym z takim podejściem to zacznie się niepotrzebny spam w działach GT... Dla mnie liczy się TREŚĆ postów a nie ich ILOŚĆ... Ktoś może pisać dużo a głupio, za to inny napisze jednego ale konkretnego...
                  Mnie to tam nie przeszkadza...
                  Posty postami... Każdy kto chodź trochę jest na forum wie do kogo iść z pytaniem... :wink: Poza tym zawsze można zapytać w danym temacie a na pewno ktoś odpowie :wink:
                  Albo zostawimy licznik jak jest, albo go całkiem usuniemy...
                  Bo usunięcie tylko z działu OT wywoła następne kłótnie ...

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Nie uważam, żeby musiało to wywołać jakieś kłótnie. Myślę, że usunięcie licznika z "Na luzie" to bardzo dobry pomysł.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                      A powiedz jak to wygląda z perspektywy panelu administracyjnego? Moderator (globalny) może wyłączać/włączać liczniki w danym dziale? :wink:
                      Tylko admin może.
                      1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                        ...Ale tutaj się nie zgodzę, ilość postów nie zawsze odzwierciedla poziom wiedzy danego usera, poza tym z takim podejściem to zacznie się niepotrzebny spam w działach GT... Dla mnie liczy się TREŚĆ postów a nie ich ILOŚĆ... Ktoś może pisać dużo a głupio, za to inny napisze jednego ale konkretnego...
                        Mnie to tam nie przeszkadza...
                        Posty postami... Każdy kto chodź trochę jest na forum wie do kogo iść z pytaniem... :wink: Poza tym zawsze można zapytać w danym temacie a na pewno ktoś odpowie :wink:
                        Bo usunięcie tylko z działu OT wywoła następne kłótnie ... :
                        Nie no właśnie licznik powinien być, to jest jakiś dorobek danego usera,pokazuje jego zaangażowanie w forum itp.
                        A wyłączenie licznika w Off nie spowoduje kłótni bo niby dlaczego. Wszyscy akurat w tej sprawie są prawie jednogłośni. :wink:
                        Wtedy posty będzie zarabiało się za gre w GT a nie zabawę w "na luzie".

Jeśli chodzi o Witka to zapewne niema takiej władzy. Wiem jak wygląda panel moderatora i niema tam takiej opcji. (Oczywiście zależy od forum,uprawnień moda itp.)

Komentarz

'Ja tu tylko sprzątam'
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            A wyłączenie licznika w Off nie spowoduje kłótni bo niby dlaczego. Wszyscy akurat w tej sprawie są prawie jednogłośni.
                            No tak, ale:
                            Zamieszczone przez Biesiadnik
                            Bo usunięcie tylko z działu OT wywoła następne kłótnie ...
                            Jak na ten moment, tylko Biesiadnik, uważa inaczej. Ale pytanie jest...czy caaałe forum może zrobić wbrew jego woli? Przecież ma sporo racji. :wink: Zresztą...nie to ma dla mnie znaczenie w tym momencie - Chciałbym, żeby przez tą jego "rację", nie wybuchła kolejna kłótnia.

Usunięcie licznika z całego "Off Topic" po prostu spowoduje, że nie będziemy nabijać postów...a bardziej przykładać się do tego co piszemy/wiemy na temat samego Gran Turismo. :wink:

Komentarz

Słuchać mnie, bo więcej nie powtórzę.

Największy spamer działu "Na Luzie" - czyli ja, jest za wyłączeniem licznika postów w tymże dziale, chociaż mój licznik spadnie z 700 do 150 :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X