Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pomózcie waszej Gran Turismo.pl for'ze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pomózcie waszej Gran Turismo.pl for'ze

Wszyscy wiemy że http://www.GranTurismo.pl to jedyny forum o Gran Turismo i obecnie największy w języku polskim. Powoli powstają portale o tej grze. Ja chciałbym aby wszyscy wzieli udział w u rozpowszechnianiu tego forum.

Po prostu chodźcie po portalach i zostawiajcie komentarze do jakiegoś artykułu związanego z seria GT lub motoryzacją. Również możecie wspominać o nas na innych for'ach.

Pamiętajcie że to nasz forum, tym większy tym fajniejszy.

Co do jedyny to nei ;P Ja byłem szybszy Tylko mi ultima.pl nei chciała w komentzarch na link pozwolić :/
    Zoabcyzłem ten serwis i po rpostu wymieklem. U mnie bylo malo userow, dlatego go zamknelem
    A tak aldnie sie zapowiadalo Sowja droga Piotrze, czy sa jakies szanse na Moderowanie tego forum ? Chcialbym brac czynny udzial w jego zyciu
    Odeziwj sie na GG 2345771 jakby co
    Aha moja strona juz zmaknieta :
    http://gtpp.freeownhost.com/portal/
    a forum
    http://gtpp.freeownhost.com/forum/
    Da PlayStationŽ2
    Model :SCPH-50004 / v10
    Przerobiona ?Nie
    Network Adaptor:opcja w przyszlosci
    HDD : Po co ? To nie komputer :]
    Liczba gier pirackich: 0
    Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

raz dwa trzy

wszystko pięknie i ładnie z jednym tylko wyjątkiem: nieśmigają poslkie znaczki hehe i coś niemoże mi się avatarek pojawić. ma rozmiary 69x73 3,26 KB i jest to .jpg dlaczego niewchodzi co sie dzieje?? pisze jakies smieci i ze profil zaktualizowany a avatarka nima ja tez moge byc moderatorkiem ?? jak dlugo to forum istnieje??

Komentarz

ja juz rozeslalem link na kilku innych forach i podalem komu wiem ze tu wlezie na gygy. swojego gygy niepodaje gdyz jak to sie mowi "obcym wstep wzbroniony-pelna (nie)anonimowosc" hehe poprostu... a co do avatarka do nawet zmiana rozszerzenia na gif niepomogla pisze ze go tam zaktualizowal i jakies skryptowe smieci wyskakuja i wracam do forum... help...

Komentarz

Forum istnieje od 14 Lutego. Codzienie mamy conajmniej 1-3 nowych użytkowników. Zaczne rozdawać Mody jak to forum się rozkręci, narazie nie ma co mod'erować. Literki da się naprawić tylko administrator coś nie potrafi zmienić ustawienia w serwerze, lub wina jest po mojej stronie. Zajmne się tym po maturze (19 Maja).

A co do avatarków to są ograniczone do rozmiarów 80x80 i 15KB jeśli chodzi o rozmiar pliku. Nie wiem czemu masz problemy...

Komentarz

Zamieszczone przez Yacolek
            Tylko mi ultima.pl nei chciała w komentzarch na link pozwolić :/
            No co Ty za takie dziwne rzeczy wypisujesz??!! Ja spokojnie napisałem komentarz i napisałem o forum i dałem link! TU KOMENTARZ Z ULTIMY z 22.03.
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
              A co do avatarków to są ograniczone do rozmiarów 80x80 i 15KB jeśli chodzi o rozmiar pliku. Nie wiem czemu masz problemy...
              Ty też przecież masz problem, tak jak wszyscy. NIKOMU AVATARKI NIE DZIAŁAJĄ!!
              http://www.e30.de

Komentarz

Właśnie dodałem to forum do wyszukiwarki NetSprint.pl

Komentarz

Z tego co ja wiem to forą trudno jest się dostać na wyszukiwarki typu google. Narazie jesteśmy na wp.pl bo zapłaciłem im aby nas dodali.

Dziękuję Tribal że pomyślałeś o nas.

Komentarz

Odnosze wrażenie że forum nieco "pod upada". Tematy się wypaliły, czy co? Jest to z pewnością spowodowane chwilową nieobecnością admina, ale cóż. Forum muszą ożywić użytkownicy! Ciekawymi dyskusjami i nowymi tematami.

Komentarz

Odnosze to samo wrażenie tak jak i ty are91 ale musisz zrozumieć że ja muszę się przygotować do egazaminu. Więc nie mam czasu na fore chociaż ją przeglądam codziennie. Co do serwisu granturismo.pl to stworze portal który będzie zawierał wszystko o GT, i wiele innych ciekawych funkcji. Zostanie również przetłumaczony cały mój angielski portal http://www.granturismo-racing.com na Polski.

Są bardzo duże plany, ale egzamin jest ważniejszy. Bardzo chciałbym się do tego zabrać teraz ale najpierw musze zdać egzamin.

Jak widzicie to rozdałem kilka moderatorów, by odwdzięczyć się tym co są już ze mną od samego początku. Cieszę się że aktywnie uczestniczają od nia zarejstrowania się. W ten sposób mówię wam "Thank you".

W połowie stycznia wszystko zaczne realizować.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                        Odnosze to samo wrażenie tak jak i ty are91 ale musisz zrozumieć że ja muszę się przygotować do egazaminu. Więc nie mam czasu na fore chociaż ją przeglądam codziennie. Co do serwisu granturismo.pl to stworze portal który będzie zawierał wszystko o GT, i wiele innych ciekawych funkcji. Zostanie również przetłumaczony cały mój angielski portal http://www.granturismo-racing.com na Polski.

Są bardzo duże plany, ale egzamin jest ważniejszy. Bardzo chciałbym się do tego zabrać teraz ale najpierw musze zdać egzamin.

Jak widzicie to rozdałem kilka moderatorów, by odwdzięczyć się tym co są już ze mną od samego początku. Cieszę się że aktywnie uczestniczają od nia zarejstrowania się. W ten sposób mówię wam "Thank you".

W połowie stycznia wszystko zaczne realizować.
                        Wiem, i nie mam oto pretensji. Jeśli zabrzmiało to jako wyrzut, to sorry.

Komentarz

OK! Już po ekzaminie, i biorę się za robote! Obecnie pracuje nad wyglądem strony głównej, a po tym dodam wszystkie artykuły które muszą zostać minimalnie przetłumaczone a potem te większe.

Miło było by gdybyście pomogli mi w tych większych artykułach bo jak wiecie to język polski nie jest moją mocną stroną.

A więc... Potrzebujemy:
                          -Detaliczne recenzje do wszystkich części GT.
                          -I wszystko to co chcecie aby się ukazało na portalu.

Komentarz

OK, już mamy prawie wszystko z artykułów. Teraz pracuje nad portalem.

Komentarz

Właśnie wrzuciłem forum do wyszukiwarki szukacz.pl
                              Mam nadzieje, że to coś pomoże w poszukiwaniu nowych userów, bo każdy się liczy.
                              (tylko poczekać na aktualizacje napisali nawet kilka dni)
                              Gram, bo lubię!

Komentarz

Pracuję...
                              X