Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Komentarz dotyczacy forum.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Komentarz dotyczacy forum.

To co się tutaj dzieje ostatnio przechodzi ludzkie pojęcie. Jest parę nowych do których mam pewne uwagi i zastrzeżenia, ale i dla tych, którzy piszą tu jakiś czas też nie są święci.

thooorn Fajnie że próbujesz rozkręcić te forum, ale jeśli odkopujesz tematy, to pisz sensownie.
    Kamil210 krytykujesz innych, a sam wymagasz krytyki i to ostrej, bo jak na razie nie napisałeś wielu sensownych postów
    mati_kan Po prostu przestań zaśmiecać forum niepotrzebnymi obrazkami
    Lukas Jesteś pierwszy do krytykowania i wyśmiewania innych, a sam już zapomniałeś jakie ty robiłeś krzywe akcje gdy sam dopiero zacząłeś pisac na tym forum. Szymoniec coś palnie, a ty z Kamilem210 umieszczacie pod jego wypowiedziami marne komentarze, próbując mu wtórować, jak jego prywatne pieski, żałość. Poza tym z tego co mi wiadomo wyśmiewałeś kiedyś GT2 za swoją archaicznośc i kilku jej fanów, to po co do k***wy nędzy piszesz w dziale GT2,i to jeszcze tylko po to by skrytykować że ktoś odkopuje tematy. A czy jest w regulaminie że jest to zabronione? Jeśli ktoś odkopuje jakiś temat, nawet z przed 2 lat i pisze na temat, to jaki widzisz w tym problem? Pamiętaj że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, nie jesteś modem, bo do nich należy ocenianie wartość merytoryczną postów to zostaw im tę robotę, ok?

Re: Komentarz dotyczacy forum.

Oj, popuszczały nerwy...
    Zapowiada się niezłe słowne napierniczanie , ale co jak co - Kyjgiel ma racje.

Komentarz

Racja, racja, racja

Zamieszczone przez kyjgel
      Lukas Jesteś pierwszy do krytykowania i wyśmiewania innych
      Masz rację Kyjgel, znacznie z tym przesadziłem ostatnio, ale przemyślałem już sprawę :wink:
      Zamieszczone przez kyjgel
      a sam już zapomniałeś jakie ty robiłeś krzywe akcje gdy sam dopiero zacząłeś pisac na tym forum
      Nie zapomniałem o tym ani na chwilę, ale dobrze, że mi przypominasz, to daje mi do myślenia . . . . . .

Ogólnie rzecz biorąc cieszę się, że napisałeś co Ci przeszkadza w Moich postach, i ogólnym "stylu zachowania", w tym miejscu chciałbym też dostrzec, że nie tylko ja "krytykuję i wyśmiewam", ale pomijam już ten fakt :wink:
      Kyjgel odbierasz mnie jako "prywatnego pieska", hmmmm, wiesz szczerze mówiąc to nie jest dla mnie powód do śmiechu, lecz do zastanowienia się nad samym Sobą :wink:
      Ogólnie myślałem, że jakośc Moich postów uległa poprawie, widać myliłem się, no cóż ......
      Co do odkopywania tematów, to przecież każdy z nas zwraca na to uwagę, no, ale jeśli przeszkadza Ci akurat Moja nadmierna "nadgorliwość" to nie będe już więcej pisał postów typu "Widzisz datę ostataniego posta ?" :wink:
      Nie chcę się z Tobą kłócić, bo to przecież bez sensu, ale z drugiej strony cieszę się, że dzięki mnie mogłeś się spełnić pisząc ten post/uwagę.
      Postaram się poprawić i wyeliminować cechy, na które zwróciłeś uwagę.
      Zamieszczone przez PP89
      Zapowiada się niezłe słowne napierniczanie
      Mam nadzieję, że nie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Nie ma sprawy uspokojÄ™ siÄ™ ze zwracaniem uwag,ale przesadzileÅ› z tymi "pieskami"

Komentarz

Dbajmy o wysoką jakość granturismo.pl

Rozumiem że ostatnio każdemy puszczały już nerwy, bo sytuacja wcale do łatwych nie należała. Dużo jest tu nowych forumowiczów co powinno nas cieszyć, gdyż dzieki temu forum się rozwija. Z powodu braku obycia z forum wynikło dużo konfliktów i niestety posypały sie ostrzeżenia.Długo powstrzymywałem sie, ale są pewne granice dobrego smaku.

Mam zastrzezenia do tego całego "jarmarku" czyli dodawaniu zdjec w podpisach, czego słuchamy, co mamy itp. Każdy jest indywidualistą i chce to pokazac ale prosze nie róbcie tego 10 paskami bądz zdjeciem w podpisie wielkim na 2 posty.

Teraz do nowych użytkowników:
          Sam byłem żółtodziobem, cieżko było mi to ogarnąc. Zacząłem od przeczytania regulaminu potem forum dla poczatkujących i komentarzy w jego kierunku.Bardzo mi to pomogło uniknąć problemów z którymi wiekszość sie boryka. Szukałem szukałem aż znajdowałem interesującą mnie rzecz. Popełniałem błedy, bo nie jestem nieomylny.
          Przez wymiane opinii, problemów i uwag poznawałem strukturę i kulturę forum.

Szanujcie doświadczonych użytkowników, bo można sie od nich wiele nauczyć

Pamiętaj niewazne czy masz 13, 19 czy 25 lat jesli masz coś mądrego do powiedzenia z chęcia Cię wysłucham, jak bede potrafił to doradzę wystarczy napisać

Dziekuje.

(Ps. szczególnie tobie Kyjgel za zaczęcie tego tematu )
          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Jakim cudem nie napisaliście nic o mnie?!

No cóż, ja muszę się zgodzic z Kyjgelem (może nie całkowicie, ale głównie się zgadzam) i całą resztą... Sam tu już nie będe pisał co o tym wszystkim myśle, bo nie ma sensu drążyc tematu tylko się poprawic.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
              ale przesadzileÅ› z tymi "pieskami"
              A My to niby święci ? Nie przesadził ani trochę, tylko powiedział głośno co myśli :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas, Kamil210

Brawa dla Was - pokazaliście, że inteligentni z Was goście (pomimo tych wcześniejszych incydentów), ponieważ nie każdy jest w stanie przyjąć krytykę, szczególnie ostrą - a taką zaserwował Kyjgiel.

Szacunek Panowie!

Wyciągnąć tylko wnioski i będą z Was może kiedyś ludzie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Hmm, Dziękuję Ci PP89, ale po prostu Ja wiem co źle robię, i co powinienem poprawić a Kyjgel tylko Mi uświadomił, że juz czas na to :wink: Za co Mu serdecznie dziękuję

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                    ale po prostu Ja wiem co źle robię
                    Czyli robiłeś to z premedytacją i czekałeś, aż ktoś Cię sprowadzi "do poziomu"? Osz Ty...

No ale przynajmniej jesteÅ› szczery :wink:

Komentarz

Raczej chciałem napisać, że Wiem co robię, ale nie sądziłem, że kogoś to może aż tak irytować, ale skoro sytuację już mamy "opanowaną" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Dbajmy o wysoką jakość granturismo.pl

Zamieszczone przez bumekps2
                        . Z powodu braku obycia z forum wynikło dużo konfliktów i niestety posypały sie ostrzeżenia.Długo powstrzymywałem sie, ale są pewne granice dobrego smaku.
                        (Ps. szczególnie tobie Kyjgel za zaczęcie tego tematu )
                        Tak przy okazji to zastanawiam się dlaczego Lukas dostał ostrzeżenie a ja nie, bo ja uważam że zasłużyłem na niego bardziej niż Lukas

Komentarz

Niby niepozorny temat a działa cuda, normalnie nie wierzę, grzeczni jak nigdy Oby na obietnicach się nie skończyło :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                            Oj, popuszczały nerwy...
                            Zapowiada się niezłe słowne napierniczanie , ale co jak co - Kyjgiel ma racje.
                            Jestem zawiedziony
                            Wszyscy tacy pokorni

Czy moderatorzy nie mysleli by zrobic na forum jakis dzial dedykowany na smietnik/hajdpark? Widac cisnienie w ludziach, ze potrzebuja pogadac o pierdolach. Zbyt czesto w watkach schodzi sie z tematu. Owszem jest "Na luzie", ale nie do konca o tym mowie. Nie kasujecie postow, a ostatnio spora ich ilosc zasluguje na wylot. Na wylot wlasnie do takiego smietnika, gdzie mozna dokonczyc zaczeta gdzies dyskusje, ktora ewidentnie nie jest w temacie watku, w ktorym sie toczy. Nie wszystkie te zejscia z tematu zasluguja na calkowite skasowanie. Przewaznie i tak sa to glupoty ale zostaja i zasmiecaja watki. Potem niektorzy nie wytrzymuja i w co drugim temacie mamy lekcje korzystania z forum...

Dyskusja za bardzo schodzi z tematu - wylot. Glupie pytanie - wylot. Proste pytanie - wylot. Jak ktos sie zlituje to dopowie w smietniku.. Wielu z nas czesto ma swiadomosc, ze piszac swojego posta naciaga regilamin. Takie wyloty studza zapal

Ogolnie to forum ma bardzo cierpliwych moderatorow..
                            maruda
                            A-spec 17,839 km

Komentarz

Tak, taki dział jest dobry - można jeszcze ustawic, żeby tematy automatycznie sie kasowały po jakimś czasie. No i wyłączony licznik postów.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                              X