Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie jest piotr?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gdzie jest piotr?

Gdzie jest piotr?, zagubił on sie czy co?
    1+1=10

Nie, nie zgubił się. Po prostu nie ma czasu. A po co Ci on?

Moderator Serwer :wink:

Komentarz

Pewnie szykuje się na wojne ze spambotami :wink: .

Komentarz

bueheheh
        narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
          Pewnie szykuje się na wojne ze spambotami :wink: .
          Które w gruncie rzeczy są skazane na krótkotrwałe pozostanie na stronie...

Moderator Serwer

Komentarz

Serwer, nie żartuj;].
            Honda

Komentarz

To jest śmieszne że sobie nie umiecie z nimi poradzić ^^
              1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                Grzeszysz. Sam zostań na jakimś forum moderatorem czy adminem i je usuwaj. Ciekawe czy dasz rade. Poza tym, chyba niektórzy tu od nas(moderatorów) wymagają Bóg wie czego... Co ja jestem robot? Mam pilnować 24/7 botów, żebyś sobie mógł wejść na forum i w dziale dyskusji botów nie widział? To jest dopiero śmieszne...

Moderator Serwer

Komentarz

Nie mam do ciebie pretensji, tylko do piotra. Ustawił by lepsze zabezpieczenia i by było dobrze. Gdybym miał admina choć na 10 minut to już by ich nie było.
                  1+1=10

Komentarz

Rozmawiałem z Piotrem na temat lepszych zabezpieczeń. Miała być opcja taka, że miałbym admina i aktywował konta poprzez wysyłanie formularzy, ale nie mam admina i chyba mieć nie będę...

Moderator Serwer

Komentarz

[quote:16j42vu8]ignac8 napisał:
                      Grzeszysz. Sam zostań na jakimś forum moderatorem czy adminem i je usuwaj. Ciekawe czy dasz rade. Poza tym, chyba niektórzy tu od nas(moderatorów) wymagają Bóg wie czego... Co ja jestem robot? Mam pilnować 24/7 botów, żebyś sobie mógł wejść na forum i w dziale dyskusji botów nie widział? To jest dopiero śmieszne...

Moderator Serwer[/quote:16j42vu8]

Nie winie Cię Serwer za coś, na co nie masz bezpośredniego wpływu. Przeciwnie, słowa uznania dla Ciebie i reszty ekipy porządkowej za wkład (zacytuję tu słowa moderatora strony - Bumekps2) "W naszą wspólną pasję". Wracając do meritum ... Chyba wyeleminowanie spam-botów dodatkowym zabezbieczeniem nie jest aż tak trudne i czasochłonne... Teoretycznie i praktycznie Piotr mógłby temu zaradzić. Mógłby, ale nie musi ...

p.s. Serwer masz u mnie dużego plusa za to, że chcesz się ścigać :wink: .

Komentarz

Nie winie Cię Serwer za coś, na co nie masz bezpośredniego wpływu. Przeciwnie, słowa uznania dla Ciebie i reszty ekipy porządkowej za wkład (zacytuję tu słowa moderatora strony - Bumekps2) "W naszą wspólną pasję". Wracając do meritum ... Chyba wyeleminowanie spam-botów dodatkowym zabezbieczeniem nie jest aż tak trudne i czasochłonne... Teoretycznie i praktycznie Piotr mógłby temu zaradzić. Mógłby, ale nie musi ...

p.s. Serwer masz u mnie dużego plusa za to, że chcesz się ścigać :wink: .
                        Co do zaniku tych botów to ja nie chcę ingerować w to, jakie mają być zabezpieczenia. Ja tu tylko "sprzątam"...
                        W kwestii ścigania to czasem trzeba wziąć udział w jakimś turnieju :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Pracuję...
                        X