Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Old school '80 Zone.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Old school '80 Zone.

Mario i tak rządzi do dziś , powinien właśnie w tym roku obchodzić 25-lecie istnienia. (1984).

i jeszcze jakże słynny Tetris również z tego samego rocznika wymyślonego przez ZSRR-owca [wtedy ,do 1989r.] Alexieja Patchkinova.

Sonic mu w sumie tych części z 50 ,a zaczęło się od 1983r. ,jest ich mnóstwo jeżeli chodzi o wersje.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Haha, dorwałem dzisiaj moją pierwszą prawdziwą konsole, z którą wiąże tyle wspomniej.... :mrgreen:
      SEGA MEGA DRIVE (taka konkurencja w tamtych czasch dla Nitendo)
      Znalazłem na strychu, podłączyłem żeby na nowo przejść wszystkie części Sonic'a,ale cholera pady nie działają, musze szukać na allegro

Ale już się nei moge doczekać :mrgreen:
      O taki sprzęcior:
      http://www.emuglx.net/images/systems/MD ... drive2.jpg
      Tyle że ja mam wersje full z dokładką na gry na CD :mrgreen:

Ael się nakręciłęm, zacząłem czytać na wikipedi i się przeraziłęm że tyle o tym jest

Komentarz

Wspaniała maszynka zazdroszczę Rozkręć pady i zajrzyj może styki zaśniedziały lub gumki strachciały. Bo na prawdę warto sobie przypomnieć stare hity tym bardziej że to już nie zabawka 16bit w grafice robiło piorunujące wrażenie

PS:To (Twoja) chyba nie to samo co Genesis ale ta też miała dokładkę na CD warto obejrzeć:

Komentarz

Genesis to wersja US Mega Drive.

Komentarz

Działa wszystko, po prostu nie łączyła przy wejściu wtyczki. Ale pada oryginal i tak szukam.
            Niesamowite, jaka grafika i łatwość poruszania postaciami jak na tamte czasy. Tylko kuźwa nie można zapisać stanu gry

Komentarz

ALF - wlochaty kosmita o siedmiu zoladkach z planety Melmac, ktory spadl z nieba wprost do garazu przykladnej, amerykanskiej rodziny Tanner'ow. Cyniczny, wciaz znudzony i z wielkim apetytem na... koty :mrgreen:

Ogladalo sie kiedys na Polsacie... Aktualnie leci chyba na TVN7.

http://www.youtube.com/watch?v=1YVOvpGx17A
              INTRO

Komentarz

Miałem kiedyś pluszaka Alfa, takiego dużego, tylko pies mi pogryz....
                Ale serial bardzo fajny

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  ALF - wlochaty kosmita o siedmiu zoladkach z planety Melmac, ktory spadl z nieba wprost do garazu przykladnej, amerykanskiej rodziny Tanner'ow. Cyniczny, wciaz znudzony i z wielkim apetytem na... koty :mrgreen:
                  To był zaj*bisty serial! Pamiętam, gdy jako mały smarkacz zawsze zniecierpliwiony czekałem na godzinę emisji kolejnego odcinka i niedosyt, kiedy odcinek się kończył

Ostatnio właśnie oglądałem na YT kilka odcinków Alfa i odświeżyłem sobie pamięć :wink:

Komentarz

Nom ALF rządził postać zabawna i jego walka z instynktem (walczy sam ze sobą aby nie zjeść kota Rodzinki) lol

Sam teraz oglÄ…dam jak trafiÄ™ na siudemce :mrgreen:

Komentarz

Wczoraj mi się przypomniało jak kiedyś miałem zajebiste buty...

Adidasy ze świecącymi piętami na rzepy xD Były genialne w stylu old school i wecie co? Nie pamiętam firmy ale na rzepce miałem logo Nintendo ^^
                      Szkoda że teraz takich już niema ;(

Komentarz

taaaa też pamiętam te buciory miałem migające na czerwono ale nie pamiętam czy było Nintendo

Komentarz

A kostką rubika się ktoś zajmuje? Ja mam 3x3x3, 5x5x5 i ostatnio dostałem 7x7x7 - trójka zajmuje mi 2 minuty, piątka 15 minut, a nad siódemką jeszcze myśle (ale to kwestia wymyślenia tylko 5 algorytmów, więc spoko ).

Zdjęcie moich (kiepska jakość, ale robiłem na szybko z komórki, wiadomo o co chodzi):
                          1+1=10

Komentarz

Ja mam taką tą pierwszą na twojej focie kiedyś w Biedronce kupiłem i pękła. :mrgreen: Więc poukładałem jak powinno być i super glu skleiłem

Komentarz

No bo to jakaś podróbka była . 3 i 5 mam Hexe, 7 Vcube.
                              1+1=10

Komentarz

A ja wciąż na zwykłej 3x3 umiem ułożyć tylko jedną ściankę .
                                ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

PracujÄ™...
                                X