Ejj... Bez urazy... Ale jak ktoś się urodził 90+ to raczej nie za bardzo ma tu o czym pisać... Nie chce nikogo dyskryminować czy coś, ale po prostu śmiesznie się czyta kiedy 15-16 latek wypowiada się na temat lat 80-90
Wiem, znowu to ja jestem ten zły... :mrgreen:
Domowe przedszkole, 5-10-15 zaraz sie zacznie, Disney na dobranoc, Muminki, Sailor Mooooon ogladalo sie cale serie, 7.30 przed szkola :mrgreen: Knight Rider, Druzyna A i MacGyver na Polsacie :mrgreen:
Czarodziejka z ksiezyca (Sailor Moon) w ostatnich seriach opanowala do perfekcji machanie swoim... berlem :mrgreen: Atak trwal nawet pol minuty. Co ciekawe, potwor zawsze dzielnie czekal w bezruchu na unicestwienie. Nie probowal nawet sie poruszyc. Ta magia...
Szczerze mowiac, gdybym zobaczyl rozwydrzona blondyne w stroju marynarza wymachujaca jakims swiecacym berlem, sam bym zdebial.
Domowe przedszkole, 5-10-15 zaraz sie zacznie, Disney na dobranoc, Muminki, Sailor Mooooon ogladalo sie cale serie, 7.30 przed szkola :mrgreen: Knight Rider, Druzyna A i MacGyver na Polsacie :mrgreen:
Oglądałem też dużo 5-10-15 nawet niedaleko naszego mieszkania był sklep odzieżowy 5-10-15 ,teraz jest tam empik a szkoda bo zajefajne ciuchy tam były.
Oglądałem Sailor Moon ok. 7:30 ,dubbingowała Danuta Stachyra pierwszą serie i trochę drugą, dalszych już nie.
Zamieszczone przez Dreadlock89
Mówi wam coś słowo "jamnik"? Tak tak kiedyś nie było CD ani Mp3 słuchało się muzyki na kasetowcach jak ktoś miał dwie kieszonki i mógł przegrywać kasety to był kozak
Mam nadal firmy Sharp wtedy kosztował z 90 dolców obchodzi swoje 20-lecie
Z lat 90 pamiętam, (mając te 8-9 lat), jak była "moda" na Pokemony ("tazosy" w chipsach i paluszkach od FritoLay), naklejki Pokemon w Boomerach (takie gumy jak ktoś nie wie :wink: ), aaa, no i "tazosy" ze Star Wars. Ponadto jeszcze (na moim dawnym osiedlu w Szczecinie) była moda na zbieranie karteczek (takie z notesów) i jo-jo.
No a dzisiaj ścierwo w postaci "High School Musical" i Hanny Montany (kto do do licha jest?), które dzieciaki chłoną jak gąbki i robią potem głupie rzeczy...
Z lat 90 pamiętam, (mając te 8-9 lat), jak była "moda" na Pokemony ("tazosy" w chipsach i paluszkach od FritoLay), naklejki Pokemon w Boomerach (takie gumy jak ktoś nie wie :wink:
Były jeszcze w 7Days'ach naklejane ,też niemalże wszystkie miałem.
Przypomniało mi sie jeszcze stare opakowanie Timotei ,szampon do włosów, był wtedy koloru biało-zielonego jak Lechia Gdańsk
niemalże identyczny bo to chyba nawet ten sam ,ale są za małe i niejestem pewien. Taki Timotei był tylko w Pevex'ie.
Komentarz