Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

666 [ulubiony wasz kawalek]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 666 [ulubiony wasz kawalek]

Piszcie jaki kawalek jest wg was super! I ankietujcie!

Tu macie wrazie czego jakby ktoś niekojarzył o co ho

http://youtube.com/watch?v=M24IcXMM3I8666 - Alarma!
    http://youtube.com/watch?v=rcuCtDgrCv4666 - Supa Dupa Fly
    http://youtube.com/watch?v=ubLrX7_Lm_A666 - D.E.V.I.L
    http://youtube.com/watch?v=3m0R0ZerXgc666 - Amokk
    http://youtube.com/watch?v=Bolq56sSGt4666 - Paradoxx
    http://youtube.com/watch?v=f2rQIVMtm1E666 - Bomba
    http://youtube.com/watch?v=jucAnRK2qeE666 - Mueve
    1
    Alarma!
    0,00%
    0
    Amokk
    100,00%
    1
    Bomba
    0,00%
    0
    D.E.V.I.L
    0,00%
    0
    Paradoxx
    0,00%
    0
    Supa Dupa Fly
    0,00%
    0
    Mueve
    0,00%
    0
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Re: 666 [ulubiony wasz kawalek]

Zamieszczone przez WiLkU666

NIEKASOWAĆ!!!
    Tobie to k***a trzeba mózg skasować i zmienić na nowy...bardziej kompatybilny...

Komentarz

Nawet Jezus się wku.rwił.
      Weź chłopie ogarnij się, wyjdź na dwór, poszukaj kolegów, dziewczyny, zajmij się sobą a nie wyjeżdżaj mi tutaj z takimi fekałami...
      narancs alternativa

Komentarz

Wilku666. Fascynujesz mnie, normalnie spoko ziom z ciebie. Ale żeby wyskakiwac z 666? kto tego teraz słucha? Zrobiłbyś topic o Yoji Biomehanika to już byłoby coś

Komentarz

Nie traktujcie tego jako obrażanie innego użytkownika, ale moim zdaniem to pixele z GT1 i GT2 24h/7 tak na Ciebie wpływają . . . .
          Człowieku teraz się słucha czego innego . . . . . .
          Gdybyś wyjechał z ankietą : "która piosenkarka ma najlepsze ciało??" to bym zrozumiał
          I nie pisz wszędzie o: turnieju GT1, i "skąd się wziął mój nick wilku666??" bo to na prawdę jest w twojej sytuacji niebezpieczne . . . .pamiętaj, że masz już 2 warny . . . . .

Kolega WiLkU666 jest idealnym przykładem na to co może zrobić konsola PSX z człowiekiem gdy używa się jej 24h 7 dni w tygodniu . . . .

Mam nadzieję, że nie strzelisz pixelowym fochem bo napisałem to co myślę :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

hmmm, no coz mam paru w klasie fanow tego autora i nienarzekaja, a to ,ze wam sie niepodoba to jest wasz styl ,innych kawalkow sluchacie ,no coz u nas w klasie najwiekszym hiciorem jest Paradoxx

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
              Nie traktujcie tego jako obrażanie innego użytkownika, ale moim zdaniem to pixele z GT1 i GT2 24h/7 tak na Ciebie wpływają . . . .
              Gdybyś wyjechał z ankietą : "która piosenkarka ma najlepsze ciało??" to bym zrozumiał
              I nie pisz wszędzie o: turnieju GT1, i "skąd się wziął mój nick wilku666??" bo to na prawdę jest w twojej sytuacji niebezpieczne . . . .pamiętaj, że masz już 2 warny . . . . .

Kolega WiLkU666 jest idealnym przykładem na to co może zrobić konsola PSX z człowiekiem gdy używa się jej 24h 7 dni w tygodniu . . . .

Mam nadzieję, że nie strzelisz pixelowym fochem bo napisałem to co myślę :wink:

Pozdrawiam
              Wiesz co? jesteś chamski. Sam odwalasz szopki na forum a pierwszy jestes do krytykowania innych. Z kamilem12 tez pojechałes po bandzie równo a wcale nie musiałeś. I z tym graniem na psxie też. Nie lubisz psxa to trudno, twój problem, do mnie tez masz pretensje ze lubię oldschoolowe gry? jemu moze przylepiono etykietkę z napisem "hej, polubcie mnie i to co robię" i to jeszcze dam strawic. Ale twojego łgarstwa i krytykowania innych już nie.

Komentarz

dobrze kyjgel , tez to zauwazylem ,ale spox niechce miec tu amby przeze mnie ,z gory sory za te spore ilosci tematy i bezsensowne posty ,powstzrymam sie ,NA PEWNO!

Komentarz

Nie patrzmy na to co jest modne czy nie! Każdy lubi co innego.
                  Z mojego postu tak wyszło, że mi temat nie pasuje, ale nie o to chodzi
                  Moja wypowiedź była tylko i wyłącznie o stylu i charakterze postów Wilka666. Wieksza ich część jest bezsensowna, jakby pisał ją przedszkolak... Kiedyś musiałem napisać co o tym myśle. Tyle.

Jeśli Cie uraziłemWiLkU666 to przepraszam, ale dałeś mi powody.

Komentarz

Re:

Zamieszczone przez PP89
                    Nie patrzmy na to co jest modne czy nie! Każdy lubi co innego.
                    Z mojego postu tak wyszło, że mi temat nie pasuje, ale nie o to chodzi
                    Moja wypowiedź była tylko i wyłącznie o stylu i charakterze postów Wilka666. Wieksza ich część jest bezsensowna, jakby pisał ją przedszkolak... Kiedyś musiałem napisać co o tym myśle.
                    Zgadzam sie z przedmówcą
                    Ale z drugiej też strony teraz mam małe pretensje do pozostałych że tak zaatakowali Wilku bo jakby nie patrzeć to jest odpowiedni dział (w końcu ale mniejsza z tym ;p) i tutaj sie na ten temat dyskutuje. Proponuje wiec sie na przyszłość zastanowić bo jednak Wilku nie złamał tu naszego regulaminu. Napisał taki temat...lubi to...niech mu będzie...na pewno znajdzie kogoś kto to słucha i podyskutuje sobie na temat tej muzyki a jak nie to trudno
                    A co do Lukasa to hamuj sie chłopie z krytyką Nie będziemy chyba robić tutaj Sejmu gdzie każdy sie krytykuje, ale jak przychodzi co do czego to cichutko siedzą . Rada na przyszłość staraj sie pisać z sensem i próbuj naprawdę pomóc i zrozumieć niektórych ludzi bo od tego jest forum

Pozdrawiam ;p
                    Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

yyy... Igi bez urazy, ale masz zaj*ebisty zapłon :wink:
                      2 miesiące już mineły W tak na serio to mądre słowa.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        yyy... Igi bez urazy, ale masz zaj*ebisty zapłon :wink:
                        2 miesiące już mineły
                        Wybacz nie zauważyłem ;p
                        Ale musiałem zareagować
                        Troche to przez ten styl bo sie połapać cięzko
                        Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Straszne