Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

The Getaway i The Getaway: Black Monday

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

O... Ten pierwszy chyba siÄ™ przyda

Tak w ogóle to przeszedłem już tą misje jakoś, i teraz znowu się zatrzymałem... Willa Charliego z laserami

Moderator Serwer

Komentarz

black monday był o wiele łatwiejszy i przeszłem go bez żadnego zabicia

Komentarz

Misja z "willą Charliego" to najbardziej prze... kombinowana misja w grze. Aby przechodzić przez lasery, należy albo się przeturlać (poziome) albo przylgnąć do ściany (pionowe) albo przeskoczyć nad (bodajże jeden, ale może pamięć mnie myli z tym skakaniem - dawno nie grałem ). Chodź bardzo powoli, bo czasami laser "aktywuje się" tuż przed nosem - bardzo to irytuje, szczególnie na trzecim piętrze.

Komentarz

Już przeszedłem jakiś czas temu i właśnie próbuje przejść tą gdzie się jedzie do siedziby tej mafii czy jak tam i na parkingu stoi ten właśnie Saab chyba i trzeba się tam skradać czy coś, no ale bez OT już bo nie wypada

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
            Misja z "willą Charliego" to najbardziej prze... kombinowana misja w grze. Aby przechodzić przez lasery, należy albo się przeturlać (poziome) albo przylgnąć do ściany (pionowe) albo przeskoczyć nad (bodajże jeden, ale może pamięć mnie myli z tym skakaniem - dawno nie grałem ). Chodź bardzo powoli, bo czasami laser "aktywuje się" tuż przed nosem - bardzo to irytuje, szczególnie na trzecim piętrze.

Ogólnie ta gra jest irytująca, jedynie czego sie nauczyłem to Cierpliwości i przeklinania po cichu aby w końcu dostać tryb free roam nudny jak flaki z olejem.
            tylko fabuła mnie przeczymała przy tym tytule
            Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Mi się podoba. Na youtube jest już filmik prezentujący The Getaway 3 na PS3. Zobaczcie. Grafa powala, zobaczymy jak będzie z resztą :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Ja sie nie bede jeszcze niepotrzebnie podniecał. Przy poprzednich częsciach grafa miała powalac, wsztstkie trailery były śniczniótkie a do reki dostajesz grę z tnącą sie grafa mizenej jakosci oraz mase bugów(smieszne jest to ze policja zawsze reaguje na twoją broń bedąd M.H. ale gdy miedzy tobą a np wozem policyjnym jest ot taka mała czarna barierka do kolan, po wyciągnieciu broni NIC nie reaguja.

Miejmy nadzieje ze 3 nie spartaczÄ…
                Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

PracujÄ™...
                X