Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Psx - jakie gry polecacie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Psx - jakie gry polecacie?

Driver 2, G-police, Future cop L.A.P.D., Crash Team Racing, Formula one '99.
    I jeszcze Die Hard 1,2,3, czyli nasza Szklana Pułapka
    :wink: :wink:
    ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Komentarz

Dwójka to już shooter pełną gębą, ale za to przekozacki. Kilkanaście dni temu znów ją skończyłem, nie zestarzała się ani odrobinę.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Osobiście nie pdodbał mi się DC(1i2) ale obdarzam ten tytuł szacunkiem. Po prostu fabuła mi się nie podobała, lub pewne osoby obrzydziły mi ten tytuł.

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
          Dwójka to już shooter pełną gębą, ale za to przekozacki. Kilkanaście dni temu znów ją skończyłem, nie zestarzała się ani odrobinę.
          Ja teraz pocinam
          W końcu ludzie z Capcomu wiedzą co robią/robili :wink:
          Teraz już się nie robi dobrych gier.... kieeeedyś to były czasy

Komentarz

Teraz Resident Evil 5 kontynuuje triumfalny pochód Capcomu w temacie shooterów TPP

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Najbardziej z wymienionych wcześniej przeze mnie gier polecam Driver dwójkę. :mrgreen:
              :wink: :wink:
              ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Komentarz

oczywiście ace combat, die hard, driver 2(zajebiście długo godzin spędzisz), soviety strike i honda castrol pozdr.

Komentarz

NO TO TRAFIŁEŚ ja na szaraku się wychowałem ! Tylko wez nie odpuszczaj sobie żadnego tytułu pro evolution soccer 2 ,quake 2 ,driver 2,gran turismo 2,medal of honor 1 2,syphon filter 1 2 3 ,colin 2,dark stone ,crash team racing ,crash 3,dino crisis 1 2(polecam) ,gta2 pl ,warcraft ,roll cage 2,soul blade,silent hill ,bloody road 2,metal gear solid (chcesz sprawdzic możliwości psx zagraj a sie przekonasz),vargant story (w cos takiego napewno nie grałes no chyba ze juz wcześniej na psx bez gadania hit czegoś takiego nie znajdziesz tyle lat minęło a ten gatunek umarł jesli chodzi o ulepszanie i tworzenie broni to nie znajdziesz nigdzie indziej w żadnej grze takich możliwości i ilości ekwipunku),resident evil 2 3,ride race type 4,wuTang
                  napewno czegoś zapomniałem ale to powinno Ci wystarczyć ma dłuższy czas

Komentarz

Vagranta prawie przeszedłem całego, trochę chu..owo bo miałem po Rusku a ja w tym języku to tylko Ja i Niet. Jednak jakoś brnąłem metodą prób i błędów. Aż do momentu gdzie przechodząc przez drzwi zawieszała mi się gra. (Jakiś błąd na płycie). Skończyło się na nerwach. Ale wspomnienia jak najbardziej na duży plus.
                    Polecam każdemu bo to wyśmienita pozycja.
                    Jak dodam ze stworzył ją Squaresoft to znawcom nie trzeba 2razy powtarzać.

Komentarz

Kumpel przeszedł ta grę kilka razy tak wypakowal swoje uzbrojenie ze 2 max 3 uderzeniami rozwalal najsilniejsze smoki ! SUPER GRA ! Ja skończyłem swoją przygodę w lesie bo nie potrafiłem sie odnaleść . chyba wiesz o co mi chodzi wchodzisz w jednym miejscu wychodzisz w zupełnie innym . kumpel sobie mapę rozrysował .

Komentarz

Mniej więcej pamiętam gdzie. To dość spory las i często napotyka się Fire elementy (chyba tak się nazywały) a na końcu całego lasu walczyło się z Samurajem i po wygranym boju otrzymuje się katanę. Tyle pamiętam
                        Super gra,stawiam ją na równi z FFIX.

Komentarz

A w środku lasu byl Smok :-) twarde bydle jeśli ktoś nie grał to polecam słyszałem jakies plotki że ta gra byla również w polskiej wersji językowej

Komentarz

Zamieszczone przez pax
                            A w środku lasu byl Smok :-) twarde bydle jeśli ktoś nie grał to polecam słyszałem jakies plotki że ta gra byla również w polskiej wersji językowej
                            Smoka nie pamiętam. Ja ogólnie resztę gry pocinałem z kataną systematycznie ją naprawiając w warsztacie. Ale miałem grę po Rusku więc rozumiałem 1/10 wszystkich opcji.
                            Zajebista była sprawa z tworzeniem broni, brałeś ostrze,rękojeść i majstrowałeś. Można było potężne miecze stworzyć.

Yyy co do Polskiej wersji to nie było licencjonowanej Polskiej "wersji".
                            Po prostu gracze zrobili spolszczenie. I jest do pobrania spolszczona (chyba gotowa) wersja Vagranta. Widziałem już wiele razy.
                            Pisze chyba gotowa bo jak kiedyś kumpel ściągnął FFIX to musiał spolszczenie sam umieszczać grzebiąc w plikach płyty.
                            Nie pamiętam ale było troszkę paprania. Z tym że skutek był zaskakujący FFIX w PL to jest coś :wink:

Komentarz

aha czyli co do polskiej wersji to tak to wygląda ... a co do gry to zasięg broni byl naprawdę dobrze zrobiony i dość zaskakujący sposób a wiesz ze można było do rękojeści dodać gem albo gemy podobnie jak w grze Baldurs gates dark alliance 2 (tez super gra tym bardziej że da się grać w dwie osoby.Za łatwo się w tej grze oszukuje korzystając na błędach ale mniejsza o to)na ps2 ale mimo wszystko w grze na szaraka bylo to dużo lepiej zrobione wiecej broni i wogóle pozdro dla graczy

Komentarz

No oczywiście że wiem
                                Dobre było też to że podczas ataku pojawiał się wykrzyknik jak udało się w porę wcisnąć klawisz mogliśmy wyprowadzić kolejny atak. Co w rezultacie dawało swojego rodzaju Combo. Trzeba było mieć reflex :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X