Final Fantasy nie mozna o nie j zapomniec!!!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Psx - jakie gry polecacie?
Zwiń
X
-
Re: Psx - jakie gry polecacie?
Sorry jeśli za bardzo odkopuję temat ale ja na szaraka preferuję: Tekkena 3, GT2, wszystkie Crashe, Silent Hilla (jak mogliście go zapomnieć), Medal of Honor 1 i 2, Star Wars Jedi Power Battles. No i chyba to wszystko. Pozdrawiam :mrgreen:
"Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."
Komentarz
-
Polecam:
- Gran Turismo [1 i 2]
- Need For Speed [3 ,4 ,Porsche: Uneshaled]
- Tekken 3
- Legacy of Kain: Soul Reaver
- VRally 2
- The Italian Job [takie jakby GTA ,ale 3D]
- GTA2
- Spyro [1,2 i 3]
- Ridge Racer Type 4
- Jumping Flash 2
- Uprising X ,lub X-Uprising
- Crash Bandicoot [2 i 3 : Warped]
- Crash Bash
- CTR [Crash Team Racing]
i to wszystkoTriatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Ja bym polecił do tych wszystkich gier jeszcze jedną. HARWEST MOON BACK TO NATURE. Kto chce zostać rolnikiem dla wsiowych (bambrem) To bardzo polecam ja mam teraz na PSP i mam też oryginała na psx-a jak ktoś chce kupićGierka bardzo wciągająca i długa!! i dużo możliwości
na prawdę super.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JISAWJa bym polecił do tych wszystkich gier jeszcze jedną. HARWEST MOON BACK TO NATURE. Kto chce zostać rolnikiem dla wsiowych (bambrem) To bardzo polecam ja mam teraz na PSP i mam też oryginała na psx-a jak ktoś chce kupićGierka bardzo wciągająca i długa!! i dużo możliwości
na prawdę super.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JISAWJa bym polecił do tych wszystkich gier jeszcze jedną. HARWEST MOON BACK TO NATURE. Kto chce zostać rolnikiem dla wsiowych (bambrem) To bardzo polecam ja mam teraz na PSP i mam też oryginała na psx-a jak ktoś chce kupićGierka bardzo wciągająca i długa!! i dużo możliwości
na prawdę super.
jak mi się gt2 znudziło to w nią tylko grałem
Komentarz
-
Każdy kto grał w Harvesta prze4padał przed konsolą na długie godzinyNiby to tylko "rolnikowanie", ale jak świetnie wykonane
Komentarz
-
Zamieszczone przez BzdurskyKażdy kto grał w Harvesta prze4padał przed konsolą na długie godzinyNiby to tylko "rolnikowanie", ale jak świetnie wykonane
Ale potrafiła zassac totalnie...chyba skołuję sobie na ps2 symulatora bambra
Komentarz
-
dodam jeszcze grę Medievil 1 i 2 ,też super gra ,polecam ,poruszacie się niejakim Sir Daniel Fortesque "już nieżywym ,ale zmartwychwstałym jako kościotrup rycerzem".Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
Komentarz