Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Resident Evil 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Resident Evil 4

Grał ktos w to

Nie
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Że ty w to nie grałeś to nie znaczy że nikt.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
        Że ty w to nie grałeś to nie znaczy że nikt.
        Wiem.Żartowałem
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

ja grałem

Komentarz

no tak ale jak wasze opinie na ten temat....??

jak dla mnie to zaj3bisty schooter ze wspaniałą grafiką i dość dobrym klimacikiem. A jak dla niedzielnego gracza to 20 godzin szarpania w jednym dodatku po przejsciu gry dostajemy odblokowanych kilka trybow tuning nowych broni itd. A ilość bosków tez jest spora choć wiekszosc da sie zabić z bazooki

Komentarz

hmmm jako fan serii, owszem, uważam, że RE4 jest świetny, odskocznia od poprzedniego schematu, ale...to nie jest to samo, drętwa fabuła, brak zombie, mało powiązań z przeszłością RE, wszystko ratuje nowy system, efekty, strach, którego nie można było odczuć w poprzednich odsłonach itp.

Komentarz

Uwielbiam serię Resident Evil. W czwórkę grałem po kilka razy na różnych platformach (oprócz Wii) i stwierdzam że gierka jest genialna i posiada niespotykane "replayabity" czy jak to się tam nazywa. Można grać 100 razy i nie nudzi. Oczywiście ze starymi Resami ma niewiele wspólnego ale myślę że taki duży krok na przód wyszedł serii na dobre.

Komentarz

No RE4 wymiata. Poprzednich części niezabardzo trawiłem, bo nielubiałem tej kamery, ale 4 mmmmmmmmm....... z chęcią wracam do niej
                  A z tego co widziałem to na Wii RE jest o niebo lepszy. Są miejsca których niebyło na innych konsolach. Pograłbym sobie w to na Wii
                  Wiem, moge wejść na szczyt tych schodów;
                  bo mam, Wiare i siłe by iść do przodu...

Komentarz

Sorka ze odkopuje temat ale rzeczywiscie RE4 jest przezaj... naprawde polecam ta gierke fanom gatunku i nie tylko

Komentarz

Re: Resident Evil 4

To jeszcze i ja odkopie tan tamat grałem w RE4 i przeszedlem cala trzyma poziom calej serii czyli jest super.

Komentarz

Też mam i dołączam się do przychylnych wypowiedzi. Bardzo dobra gra.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

A ja mam nawet wszystko odblokowane stroje, bronie na prawdę fajne, szczególnie jak ma sie PRL i handcannona. ;p

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            A ja mam nawet wszystko odblokowane stroje, bronie na prawdę fajne, szczególnie jak ma sie PRL i handcannona. ;p
                            No to fajnie. Ja jedynie przelazłem grę Leonem na normalu. A obecnie przełażę Adą i bawię się na 4 miejscówkach robiąc rzeźnię

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Adą nie gram nie wiem czemu ale nie bawi mnie to choć może być ciekawe bo ona wypełnia tak jakby drugi scenariusz i trzeba wykonywać te zadania tak żeby pasowało do scenariusza Leona itp. z resztą nie wiem ją chwile pograłem. A szkoda po próbuj Leonem na większym stopniu trudności warto bo fajne giwerki sie dostaje ;p

Pozdro.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X