jak dla mnie to zaj3bisty schooter ze wspaniałą grafiką i dość dobrym klimacikiem. A jak dla niedzielnego gracza to 20 godzin szarpania w jednym dodatku po przejsciu gry dostajemy odblokowanych kilka trybow tuning nowych broni itd. A ilość bosków tez jest spora choć wiekszosc da sie zabić z bazooki
hmmm jako fan serii, owszem, uważam, że RE4 jest świetny, odskocznia od poprzedniego schematu, ale...to nie jest to samo, drętwa fabuła, brak zombie, mało powiązań z przeszłością RE, wszystko ratuje nowy system, efekty, strach, którego nie można było odczuć w poprzednich odsłonach itp.
Uwielbiam serię Resident Evil. W czwórkę grałem po kilka razy na różnych platformach (oprócz Wii) i stwierdzam że gierka jest genialna i posiada niespotykane "replayabity" czy jak to się tam nazywa. Można grać 100 razy i nie nudzi. Oczywiście ze starymi Resami ma niewiele wspólnego ale myślę że taki duży krok na przód wyszedł serii na dobre.
No RE4 wymiata. Poprzednich części niezabardzo trawiłem, bo nielubiałem tej kamery, ale 4 mmmmmmmmm....... z chęcią wracam do niej
A z tego co widziałem to na Wii RE jest o niebo lepszy. Są miejsca których niebyło na innych konsolach. Pograłbym sobie w to na Wii
Wiem, moge wejść na szczyt tych schodów;
bo mam, Wiare i siłe by iść do przodu...
Adą nie gram nie wiem czemu ale nie bawi mnie to choć może być ciekawe bo ona wypełnia tak jakby drugi scenariusz i trzeba wykonywać te zadania tak żeby pasowało do scenariusza Leona itp. z resztą nie wiem ją chwile pograłem. A szkoda po próbuj Leonem na większym stopniu trudności warto bo fajne giwerki sie dostaje ;p
Komentarz