Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pierwsze gry,w jakie graliście (i na co były)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pierwsze gry,w jakie graliÂście (i na co byÂły)

Zapomniałem wymienić :

- RoadBlaster [NES]
    - Road Challenge [NES]

Na [PC] mojÄ… pierwszÄ… grÄ… to jest Rally Xtreme Championship [PL] ,kojarzycie na pewno
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ruska gra w jajeczka

-------------------------------------------------------------

Komentarz

jakies wyscigi żółtym bolidem na amidze, albo saper;p już nie pamietam

Komentarz

Amiga i Sensible World of Soccer 95/96
          "Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else"

Komentarz

Pierwsza była w sumie podróba Atari 2600 i jakieś tam tenisy, samolociki, River Raid (mam teraz na komórze), formułka... Ale niezbyt mnie to interesowało. Jak dostałem Amigę ('97) to dopiero zaczął się szał - Lotus Turbo Challenge II, Desert Strike, Death Mask, Cytadela, Test Drive... Trzaskało się po 10 godzin dziennie Potem PSX i pogłębienie szału - Gran Turismo, Driver, TOCA 2, Quake II, Resident Evil, stare Need for Speedy (lepsze niż teraźniejszy szajs), Colin 2.0... Amigę mam do dzisiaj i od święta ją odpalę, a w PSX-owe giery też gram do dzisiaj, ale niestety na emulatorze (chociaż ma to swoje zalety - wyższa rozdziałka, save state, Action Replay...). Aż się łezka w oku kręci...

Komentarz

Moje pierwsze gry to Pinball z XP, Bomberman, Oddworld: Abe Exoddus i Oddysee, GT1 i GT2.

Komentarz

Moja pierwsza gra to Robin Hood:The legend of Sherwood którą dostałem wraz z kompem Wcześniej gdzieś pogrywałem w konsolki typu atari,pegazus,commodore...

Komentarz

Prince of persia,... potem to już Rise Of The Triad, Duke Nukem 3D i need for speed 1 w limitowanej edycji

Komentarz

Pierwsza gra w jaką grałem na Pegazusie to takie wyścigi Motocross i gra akcji w której zasuwało się małym Che Guevarą i rozwalało się wrogów wogóle dużo akcji tam było można było jeździć czołgiem sporo strzelania chowania się za okopami generalnie jak na tamte czasy ogrom możliwości Potem PC i pierwsza gra to Ignition też mile wspominam sporo w nią grałem. Po Ignition dostałem V-Rally 2 Expert Edition no myślałem że narobie w potrki super gra i do dziś wracam do niej. Potem Rally Championship Extreme mniej ekscytująca gra ale lubiłem w nią pograć. Minęło troszke czasu i kupiłem taki zestaw 3 gier od EA Fifa 2000, Command & Conquer Tiberian Sun i mój ulubiony NFS: High Stikes wiele godzin spędzonych przy tej grze. Kilka lat temu kupiłem PS2 i Gran Turismo Tokyo Geneva ( aj jaki człowiek głupi był) i potem GT4

Komentarz

DuckHunt na pegasusiku i ten legendarny śmiech tego psa który denerwował chyba każdego co w to grał

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
                        DuckHunt na pegasusiku i ten legendarny śmiech tego psa który denerwował chyba każdego co w to grał

O TAK! Dokładnie miałem to samo. Fajny pistolecik dorzucali do konsolki kiedy ją dostałem :mrgreen:
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                          O TAK! Dokładnie miałem to samo. Fajny pistolecik dorzucali do konsolki kiedy ją dostałem :mrgreen:
                          Ja zawsze się zastanawiałem jak do cholery ten pistolet działa,że da się nim ustrzelić te kaczki.Więc nastał kiedyś ten dzień gdy dobrałem się do środka Parę kabelków i jakaś soczewka

Komentarz

Chyba każdy dzieciak miał zagadke w dzieciństwie jeśli miał taki pistolecik Takie tajemnice XX wieku

Niestety z czasem przyszło rozwiązanie zagadki Równie szokujące jak fakt ,że Św.Mikołaj nie istnieje

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
                              Równie szokujące jak fakt ,że Św.Mikołaj nie istnieje
                              No co ty gadasz

Komentarz

a na PC pierwsza gra to Quake w wersji demo 2tyg. potem dostałem full wersje hehe radocha na maxa

Komentarz

PracujÄ™...
                                X