Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

The Godfather - Ojciec Chrzestny

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• The Godfather - Ojciec Chrzestny

Ostatnio zainstalowałem sobie Ojca Chrzestnego na komputer. Muszę się przyznać że oczekiwałem czegoś więcej ale same gra jest dość uzależniająca. Gra jest fajna pod tym względem że możesz stworzyć głównego gracza który wygląda jak ty bądz jak ktos inny!

W grze musisz wymuszać characze, dzieki temu zdobywasz respket rodziny Coleone. Gra jest podobna do GTA tylko że jest oparta na filmie i przechodzisz go w misjach. Musze dodać że model bicia jest bardziej zaawansowany niż ten w GTA. Twoja postać w czasie gry stopniowo zdobywa punkty doświadczalne które możesz przeznaczyć na umiętności bijatyczne, broń, zdrowie, umiętnośći uliczne, i inne.

Więcej informacji tutaj możecie znaleść
    Link: http://www.ea.com/official/godfather/go ... /index.jsp

Gierka pomimo kilku niedoróbek (model jazdy, grafika) jest świetna. Wszystkie braki nadrabia klimatem, no i wielki + dla EA za polską wersję językową !

Komentarz

No z modelem jazdy to muszę się zgodzić gdyż jest on bardzo prymitywny. Poprostu bardzo ciężko jest zapanować nad szybkimi autami przy robieniu zakręt!

Natomiast nie jestem pewny co do grafiki bo mam ten sam komputer od 5 lat tylko że z kartą Geforce FX5200, więc pod tymi parametrami gra się słabo prezentuje. Komputer u mnie służy do pracy a PS2 do grania wieć w niego nie inwestuje.

PS: Lucass Jak się przechodzi tą misje w której się skradasz za policjantami?

Komentarz

Nie wiem jak gra się prezentuje na PC bo nie miałem okazji sprawdzić ale w wersji PS2 EA mogło podciągnąć grafikę.

Co do misji, jeśli to jest misja gdzie na początku trzeba zrzucić z dachu szefa policji, to potem wystarczy przejść tą uliczką tak aby nie wzbudzić alarmu, czyli albo przemykamy niepostrzeżenie koło policjantów albo dusimy każdego napotkanego (garotta rulez! ), ważne żeby ich załatwiać po cichu tak żeby reszta się nie zleciała po pozbyciu się jednego.

Komentarz

Gra calkiem niezla (gralem u kumpla na PC) ale sadze ze Mafia byla o niebo lepsza... moze to dlatego ze niemal sie zakochalem w tej grze (ukonczylem ja ponad 4 razy ) ale mysle ze nie tylko. Gdy Mafia wyszla na rynek naprawde sporo namieszala i spokojnie mogla rywalizowac z GTA, a Godfather nie za bardzo.. (mysle ze wiecej sie teraz mowi o np. Oblivionie)
          Marian Merc

Komentarz

Zamieszczone przez MarianMerc4321
            (ukonczylem ja ponad 4 razy )
            Ja gre Half-Life przeszłem 8 razy

Komentarz

Gierka fajna. Swietny klimat(niesamowicie wciaga przynajmniej mnie) tylko troche zakrotka. Gralem tylko w wersje na PC ale nocka jedna przepadla. W tym momencie przeszedlem ja 3 razy ale nie zamierzam jeszcze raz konczyc tej historii bo mi sie poprostu znudzila.

Komentarz

Siwtna gra, najbardziej mi sie podobaja EGZEKUCJE.

Komentarz

Przeczytałem książkę, widziałem wszystkie 3 części filmu i musiał nastać taki moment - zagrałem i przeszedłem. Polecam wszystkim książkę, film i grę!
                  http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

Kolega ma gre - całkiem spoko, ja testowałem model jazdy Jak na taką gierke to samochodami jeździ sie dobrze xD
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                    X