Witam.W tej grze kierujemy robotem w kosmosie.Strzelamy i latamy.Czekam na Opinie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Omega Boost
Zwiń
X
-
Re: Omega Boost
Obszerny opis niema co, skoro zakladasz temat to chociaz sie przyłóż i napisz coś więcej. Z grubsza przedstaw gre chociaz dla tych któży nie grali by ich zainteresować.
Co do samej produkcji to chyba z pod szyldu Konami. Miałem i sporo grałem, generalnie strzelaninka/slasher w czystej postaci bez zbednych udziwnien. Jednym sie podoba drugim nie ale wartka akcja, niszczycielski bot poruszajacy sie dzieki boosterom to cos co lubie. Rozgrywka podzielona na misje od czasu do czasu boss. Moze dupy nie urywa ale polecam, bardzo przyjemna i wbrew pozorom nie taka latwa.
Lets see:
[youtube:11ed953x]http://www.youtube.com/watch?v=tHkBRmxrZ4s&feature=youtube_gdata_player[/youtube:11ed953x]
-
Zamieszczone przez kamil12697Witam.W tej grze kierujemy robotem w kosmosie.Strzelamy i latamy.Czekam na Opinie
Kolego albo się przyłóż do pisania postów (szczególnie NOWYCH WĄTKÓW!) albo będą usuwane bez ostrzeżenia. Dreadlock podał ci dobry wzór powyżej oraz w wątku o RE3 Nemesis
A nabijaczom postów dziękujemy
Komentarz
-
Z ciekawości to sprawdziłem i rzeczywiście Omega Bost została wydana przez Polyphony Digital
Lista gier wydanych przez Polyphony.
PlayStation
Gran Turismo
Gran Turismo 2
Motor Toon Grand Prix
Motor Toon Grand Prix 2
Omega Boost
PlayStation 2
Gran Turismo 3: A-Spec
Gran Turismo 4
Gran Turismo 4 Prologue
Gran Turismo 4 Toyota MTRC Version