Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a - Umawianie się, Dyskusja.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Uncharted 3: Oszustwo Drake'a - Umawianie się, Dyskusja.

Patrzę, i patrzę ale tematu nie widzę, więc zakładam

Gra w to ktoś z was? Moglibyśmy urządzić jakiś lokalny hm.. turniej?
    Ja mam 67lvl 3 ( ostatniego dziedzictwa).
    Dop 1.Znawca Broni
    Dop 2.Promocja
    Kop... Różnie tak jak i broń ;D

Re: Grand Theft Auto 5

A grałeś w Uncharted 2 lub 3? Jak dla mnie polski dubbing na medal. Boberek i Kryśka Janda wymiatają

Komentarz

Re: Grand Theft Auto 5

no nie wiem ... grałem w U2 po angielsku, bo taką wersję mam, a potem w U3 po polsku i trochę mi się ten dubbing śmieszny wydawał. Drake trochę taki gejowaty i przez to nie zabawny a właśnie śmieszny był - a to duża różnica. Grałem jakoś w półrocznym odstępie czasu.
      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Re: Uncharted 3: Oszustwo Drake'a - Umawianie się, Dyskusja.

Gejowaty?? No takiego skojarzenia to nigdy nie miałem, fakt jest zabawny (przecież to pan Boberek w końcu ) ale zabawny w sposób taki zawadiacki, luzacki - mnie to właśnie bardzo odpowiada bo Drake taki właśnie jest - lekkoduch i awanturnik. Bardzo dziwne masz odczucia, bo w zdecydowanej większości recenzji to właśnie spolszczenie jest bardzo chwalone

Komentarz

luzacki lekkoduch ... owszem to wyszło Boberkowi ale właśnie to zawadiackie zachowanie z głosem Boberka odbierałem trochę jak nachalny podryw geja. Nie kwestionuje jego talentu aktorskiego, ale mi barwa głosu Boberka nie do końca pasowała do postaci Drake'a. Nie popsuło mi to zabawy ale wydawało się nienaturalne.

Komentarz

W oryginale dubbing zawsze będzie lepszy Ale narzekać nie ma co... U2 leży na półce nie mój, póki co U3 multi Prawie platynka jest..

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
              W oryginale dubbing zawsze będzie lepszy Ale narzekać nie ma co... U2 leży na półce nie mój, póki co U3 multi Prawie platynka jest..
              Trofea w U2 i U3 nie są jakieś zbyt wymagające, w 4 dni graliśmy u kumpla i przeszliśmy całe U2 + wpadła mu platyna. Głównie najprostsze są headshoty i ilość ofiar z danej broni. Jak się uprzesz to zawszę możesz powtarzać taką misję, w U2 była ta misja co okupowali miasto (początek tego rozdziału zaczynał się kiedy uciekaliśmy przed ciężarówką, potem był bus więźniów itp) i tam mieliśmy FAL, WES, M4 i Moss 12. Wystarczyło po prostu zabijać ich tak długo aż się ofiary nie skończyły a potem restartować misję i tak w kółko jeździć aż nie wpadły wszystkie medale. U2 przeszedłem też sam u siebie ale nie mam czasu na platynę ani na wbijanie trofeów. Teraz poluję na U3 w niskiej cenie.

Komentarz

W niskiej cenie to już są, ale tylko nówki bierz. Multi jest super

Komentarz

Ja łyknąłem swoją kopię U3 ponad miech temu w MM za 89 zło, taniej raczej nie będzie (chyba że używki). Co do platyny to w każdej części zdobycie jej jest dość podobne, jest dużo wspólnych trofeów i tak jak mówicie należy ona do prostszych. Na pewno też wbijanie uważam za bardzo przyjemne, bo gra się wprost wyśmienicie, nawet na drugim przechodzeniu w trybie miażdżącym Są pewne momenty, przy których w tym trybie trzeba przysiąść na dłużej (głównie lokacje gdzie atakuje duża ilość wrogów naraz, w trójce dla mnie takową np. była akcja na statku podczas sztormu gdzie pojawił się ten uzbrojony po zęby wielkolud z mocarnym gunem PAK-80 oraz cała jego wataha pomagierów. Trochę mi zajęło zanim znalazłem na niego sposób. Pod koniec gry robi się też gorąco, kiedy pojawiają się fire heads - szczególnie moment w ogrodzie z fontannami, kiedy zamyka się brama. Oj było ostro ) Ale ogólnie platyna jest szybka i przyjemna

PS. Boberek nie jest gejowaty! Koniec, kropka

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                    (chyba że używki)
                    Uuuu Siniak, Ty ćpasz ? Nie znałem Cię od tej strony

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                      ... Boberek ...

Komentarz

Bimbak, twój obrazek sie nie pokazuje

Komentarz

Bimbak, nic się nie wyświetla - tylko napis "Obrazek"

Komentarz

HyHymm... Mi brakuje 2 skarbów, i trofeum z odrzucaniem granatów do platynki...
                            A jeśli chodzi o multi to max lvl z gwiazdką Dawajcie znać, jakbyście mieli ochotę na multi..

Komentarz

Odrzucanie granatów jest przecież banalne, a w kwestii skarbów to sprawdź w których rozdziałach ci brakuje i uderzaj na yt

Komentarz

Pracuję...
                              X