Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Chwila dla Battlefield 3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Chwila dla Battlefield 3

Support (Wsparcie) nie jest taki zły. M249 i C4 to niezły Party Starter .
    Ammo masz tylko we Wsparciu. Assault (Szturmowiec) dzierży Apteczkę albo M320 (N00btube) oraz z drugiej strony krzyżaka respirator. Mi najlepiej gra się Technikiem. W walce z pojazdami innymi specjalizacjami jest ciężko. Po prostu do BF3 pomieszali trochę te dwie klasy. Moim zdaniem w BF3 klasy są trochę gorzej zbalansowane jak BBC2, nie wspominając o broni, ale po ograniu przestaje to razić. Najskuteczniejszą broń znajdziesz chyba właśnie w Szturmowcu, tak przynajmniej to wygląda z moich statystyk.
    Pozdro
    http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

M16A3 + Tuba i jest ogień :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Ja jeszcze do niedawna w ogóle nie używałem L85A2.Ale jak spróbowałem w jednej rundce tak stwierdziłem,że zostaję przy tym karabinie do ostatnich BF'owych dni.Tak samo jak M4A1 w techniku L85A2 w bliskim kontakcie z Famasem brakuje szybkostrzelności jednak można sobie poradzić wyciągając G18 No i oczywiście czekam na dzień w którym wyjdzie patch zmniejszający w USAS'ie ilość naboi do 9.Może wtedy straci na popularności

Komentarz

W USASie robotę robi przede wszystkim szybkostrzelność, bo MK3A1 mimo że ma więcej pocisków w magazynku to na otwartych planaszach nie zdaje egzaminu, przez troszkę wolniejsze strzały.
          Ja najchętniej teraz chodzę z G36C lub A91, do tego miny i czołgiści chodzą na piechotę. A jak jest SOFLAM i 2x JAVELIN w squadzie do tego ktoś na czołgu z PZ-tką z kimś na wierzyczce, to nawet miłośnicy śmigłowców na piechotę biegają.
          Na L85A2 dosłownie wczoraj pierwszą gwiazdkę wbiłem. W porównaniu do Famasa trochę brakuje mi skuteczności w walce. Nie wiem - może mam źle doddatki podobieranie, ale FAMASem fragi same wpadają, a z L85A2 trochę trudniej kogoś zdjąć zwłaszcza z dystansu.
          Tube zaczynam dopiero używać bo wcześniej biegałem z apteczką.

Komentarz

Czołg z cctv to pogrom, na helki lubie jeździć w takim konfigu z kumplami, ale helką z kumplem szybko sie załatwia takie czołgi na odległość TV, on nie złapie soflamem a Ty TV go tak

Komentarz

Fakt jak ktoś dobrze ogarnia Heli to szybko namierzy i zniszczy czołg i tak od razu się go nie zestrzeli, ale zwykle 2x Javelin i dobrze ustawiony SOFLAM zdają egzamin.

Komentarz

Też tak macie, że gracie sobie prawie 2h na jednej planszy juz sie mapa kończy i nagle obraz zamarza, konsola nie reaguje? Dobija mnie to bo miałem tak kilka razy:/
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Powiem ci, że przed patchem konsola mi się wieszała bardzo często.Ale po patchu jeszcze ani razu nie odmówiła posłuszeństwa nawet przy wielogodzinnym graniu w mapki po 1750 ticketów.Na battlelogu na "freezowanie" konsoli najbardziej skarżą się Xbox'owcy szczególnie przy długich rundach im to występuje...

Komentarz

No dzieje się to po kilku godzinach grania, moja konsola od dawna ma problemy z chłodzeniem, ale np po kilku godzinach spędzonych przy innych grach nic się nie dzieje No nic, odpalam konsole i szykuje moje M249 i idę tłuc noobków Może tym razem nic się nie stanie z konsolą
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Mi się też tak dzieje, ale to jest problem gry a nie konsoli. To samo miałem przy BBC2 i w BF3 też mam od początku. Zdarza się raz na kilka godzin gry i raczej nie ma nic wspólnego z temperaturą konsoli bo z 3 razy zdarzyło mi się gdy tuż po uruchomieniu gry, gdy jeszcze wyświetlał się napis "ZAPISYWANIE" dusiłem START by połączyć się z PSN. Są też miejsca na niektórych mapach gdzie tak się dzieje. Np na "Kanałach ..." w podboju przy punkcie C jak podjedziesz czołgiem za blisko flagi to na 100% się wiechnie. Nie dzieje mi się to zbyt często bo może z 2 razy w tygodniu. Chyba się trzeba z tym pogodzić

Po ostatnim patchu trzeba uważać na jakie serwery się wchodzi bo na niektórych admini strasznie czitują.

Komentarz

Ja mam jeden taki ulubiony 500% na wyspie Wake i Osman średnio 3 razy dziennie na Osmanie mam tak, ale zauważyłem, że nie tylko na tym serwie tak jest. Przed chwila tak miałem, 1 miejsce ponad 20k pkt, końcówka mapy
                        Zapraszam tutaj.

Komentarz

W końcu K/D powyżej 1.00, teraz gonimy Sqada. :mrgreen:
                          Po odblokowaniu zakochałem się w AN-94, na dalekie dystanse inne karabiny szturmowe są bez szans.

PS Wybaczcie za odkop.
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Jaki tam odkop

Dla szturmowca nie wiem czy już masz ale AK-74M, w cqb nadal niezawodne jest m16a3

Komentarz

Dzisiaj przełomowy dzień - Tycha zdobył gwiazdkę szturmowca. Trzeba ponabijać też w innych klasach.
                              PS Tak patrzę i ruskie bronie bardziej przypadły mi do gustu. :mrgreen:
                              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Teraz sobie za cel postawiłem 100 gwiazdek szturmowca, bo za chwilę będę miał 100 gwiazdek w jecie.

chodzi Ci o serię AK, bo z tego co pamiętam na początku to też jest tak że każda nacja ma swoje bronie potem je się odblokowuje dla innych. Ja grałem kiedyś tylko M16A3 ale teraz się przesiadłem na AK-74M.

Komentarz

Pracuję...
                                X