Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

gry<jakie>

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• gry<jakie>

siemka
    własnie kupilem Ps2 <narescie> czekam na gran turismo 4 jutro powinienem juz miec....
    mam pytanie jakie godne uwagi moglibyscie polecic mi gry bo sie wogle nie orientuje w grach ktore sa FAJNE A KTORE NIE wiem tylko ze najlepsza gra bedzie gran turismo! :wink:

Słyszałem że BURNOUT jest świetny i sam chciał bym go nabyć
    Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Może NFS: Most Wanted ?

Komentarz

mysle ze fajnym tytulem moze byc Burnout Revenge
        a nfs gralem na moim lipnym kompie he ale i tak mi sie nie podoba ..nic tam nie jest fajnego !

Komentarz

Socom

Ze strzelanek to Ci polecam Socom: US Navy Seals, ale to troche trudne jest. Hmmm... Jak lubisz jakieś sportowe to by mogło być SSX3, bo bardzo ładna grafika i dużo postaci itd. Co jeszcze? ZA jakiś tam czas ma wyjść KINGKONG i podobno to bedzie super, no ale zobaczy sie. No a ze ścigałek to oczywiście GT, ale podobno Burnout jest fajny To tyle by było narazie

Komentarz

Hm, cóż... Tytuły z PSX'a: MGS, Resident Evil4, Tekken5 itp.
            Ponadto:
            Jak3, R&C3 - świetne platformówki, które nie są platformówkami
            Toca:Race Driver2, Burnout3 (i Revenge), WRC4 - zankomite wyścigi
            Killzone, Brothers in arm, Medal of honor: European Assault - strzelaniny
            seria GTA - wiadomo
            ...i jeszcze wiel, wiele innych. Poszukaj na jakiÅ› wielotematycznych forach (np. Psx Extreme)

Komentarz

Oj ja bym tak z polecaniem Burnouta Revenge i TOCI 2 nie szalał...
              Ogólnie są lepsze gierki, które zdecydowanie lepiej można sobie kupić...
              Z tego co ja bym polecał to na pewno PES 5, serię MGSów, James Bond: EoN oraz Killzone

Komentarz

z Burnout-a mialem oryinalnego takedown-a hmm burnout revange rózni sie troche graficznie i tym ze takedowny (zbijanie samochodow) nie mozna chyba robic z góry nie wiem jakos to było .Jak dla mnie gra na tydzien jak nie mniej jedynie w arcade polecam z kolega ale tez sie nudzi naprawde nie warto kupywac kolejnych serii bo to odgrzewane kotlety takedown 3 polecam ze wzgledu na cene a male innowacje w Revange nie sa warte tych pieniedzy

Komentarz

Przynajmniej w moim odczuciu bornout revange nie zachwyca jak GT,gra do przejscia na raz szkoda bo sie fajna zapowiadała

Komentarz

Aktualnie jestem w posiadaniu gry "F1 06",to nowa gra na temat formuły 1 na ten sezon,grafika bardzo dobra,tory i bolidy odwzorowane po mistrzowsku,warunki pogodowe rewelacyjne (szczególnie lekki deszczyk,krople padają na ekran i po chwili spływają zgodnie z kierunkiem wiatru).Jeszcze nie udało mi się rozwalić całkowicie bolidu ale poziom zniszczeń jest dosyć duży,zaczynając od lekko chwiejącego się spoilera aż do urwania go częściowo lub całkowicie.Można skrzywić koło albo urwać razem z resztą zawieszenia,wybuchające silniki i sypiące się skrzynie biegów.Gra raczej dla fanów F1,ale zwykli ściganci też ją polubią.
                    P.S. Niestety w składzie ekipy BMW Sauber nie ma Roberta Kubicy a szkoda,nie ma też polskiej flagi w trybie Kariery.
                    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

PracujÄ™...
                    X