Wyjątkowo nie oglądam żadnych gameplay'ów, żeby nie psuć rozgrywki. Zakupię jak trochę potanieje, ale obawiam się lipnego sterowania (smutne doświadczenia po San Andreas na PS2. )
Wracając do sterowania może i ssie, ale człowiek sobie nie zawraca nim głowy w trakcie gry. Za to in plus lekki tuning aut Generalnie to już mam 30% gry za sobą, wciąga i to bardzo.
Ja się troszkę zagapiłem i mam ponad 80% gry.. xD.
Zauważylem, że San Andreas żyje pełną parą. Jeżeli zaczniecie poruszać się z Los Santos w górę, przy jednej z dróg jest budowana barierka Nie wiem czy ktoś to zauważył.. na początku gry jej chyba w ogóle nie ma, później przyjeżdżają robole i ją robią + za misje poboczne, diabelski tuning
Takie pytanie, z tego domu Franklina, tego drugiego z garażu wam też czasem znikają wozy?
Ty a tego nie sprawdzałem, ale od Michela mi znikną rower z garażu chyba że rowerów nie przechowuje.
Co do fur to ja nic niesamowitego nie mam, za to mam problem z social clubem, tzn wczoraj nie sprawdzałem ale udało mi się jedynie jedną fotę wysłać, bo tak to pisze że nie może teraz zalogować.
Generalnie na początku gdzieś w dymkach wspomina też o aplikacji którą można ściągnąć ze strony rocstara z działu download, niestety ja nic tam nie znalazłem pod nazwą iFresh :/ , a pisało że można tam tresować psa i modzić w autach. Chyba że jeszcze tego nie zaimplementowali.
Komentarz