Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Grand Theft Auto 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Grand Theft Auto 5

Ja zawsze mam dylemat VC czy IV.. Mimo wszystko, w osobistym rankingu na prowadzenie lekko wysuwa się starsza część, choć IV jest również świetna.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jak dla mnie to od podstawki lepsza była ballada o geju Tonym. Ale i tak III nic nie przebije, R* chyba nie jest już w stanie stworzyć czegoś równie rewolucyjnego i klimatycznego.
      narancs alternativa

Komentarz

Jak dla mnie najlepsze GTA to Vice City. Z powodu klimatu i czasów w jakich to się dzieje, a także tego, że grałem w to w dzieciństwie nie wiedząc nic poza tym, że głównym bohaterem jest gościu w koszulce w palmy i, że gazu dodaje sie strzałką w górę. Chętnie bym w nią jeszcze pograł, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć pośród rupieci. Chyba trzeba wydać 20zł na nową...

Komentarz

Sorka za odkop

Nic nadzwyczajnego z tego nie będzie to ma podobno bazować na silniku graficznym czwórki, jedyne co się zmieni to może pojazdy, przechodnie, misje, bronie i inne pierdoły ale nie grafika.

Komentarz

No to jest raczej oczywiste,że grafika nie będzie czymś nadzwyczajnym.Jeśli ma wyjść na obecną generację konsol ...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
              No to jest raczej oczywiste,że grafika nie będzie czymś nadzwyczajnym.Jeśli ma wyjść na obecną generację konsol ...
              Jak to nie? Gdyby podrasowali silnik graficzny GTA 4 a nie dawali oryginalnego albo chociażby stworzyli nowy lepszy silnik graficzny, to można by było pomylić GTA 5 z światem realnym bo już w GTA 4 wszystko pięknie wygląda. Mi się marzy takie ENB na konsolę do GTA 4

Komentarz

Konsole mają problem z obecnym silnikiem, a co dopiero nowym... ENB na konsole? Jak to mocne kompy potrafi zarżnąć...
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Tak wiesz ale teraz kompy już nie mają szans, mój kolega kupił kompa mającego procek 3x 4GHz i 8GB Ram za 1700zł więc to raczej taki komp powaliłby ENB. Ale no cóż. Czasami mnie wkurzają teksturki w GTA4 jak się ścinają np. gdy dużo rzeczy się dzieje jednocześnie (wybuchy, katastrofy, wypadki, potrącanie pieszych)...

Komentarz

Zamieszczone przez Action
                    Tak wiesz ale teraz kompy już nie mają szans, mój kolega kupił kompa mającego procek 3x 4GHz i 8GB Ram za 1700zł więc to raczej taki komp powaliłby ENB. Ale no cóż. Czasami mnie wkurzają teksturki w GTA4 jak się ścinają np. gdy dużo rzeczy się dzieje jednocześnie (wybuchy, katastrofy, wypadki, potrącanie pieszych)...
                    Action co ty biadolisz od kiedy moc procesora i ilość RAMu pozwala generować grafikę?
                    Sam posiadam procesor AMD Phenom II model 1100t 6x3,3ghz (lub 4x3,7ghz) i 12GB ramu i ENB chodzi mi na ledwo 25 klatkach, tylko dlatego, że grafę mam za słabą. Na to cudeńko to trzeba co najmniej 2GB kartę graficzną... A i takie mają momentami problemy z tym modem graficznym.
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Więc tak, trailer widziałem chwilę po dodaniu go oficjalnie przez R*. Jarałem się, pięknie wszystko, najlepsze jest to że akcja jest w moim ulubionym San Andreas.

Ale jednak parę spraw przeważyło. Byłem fanem serii do czwórki, lecz po tejże części mam obawy że już nim nie będę. Strasznie mi się IV nie podobała, była nużąca, jedynie co jakiś czas można się fajnie odstresować dzięki Euphorii (fizyce) w tej grze. Jak dla mnie SA była sto razy lepsza, przeszedłem ją z 8x (ale nie licząc modów to powiedzmy że 5) a GTA 4 nie skończyłem ani razu bo mi się po prostu znudziła.

Mam nadzieję, że wyjdzie jeszcze na te konsole i nie będzie ciąć, nudzić itp, wtedy będę w niebo wzięty Mam również cichą nadzieję że nie wyjdzie na PC. Zaraz poleci na mnie mnóstwo hejtów, nie róbcie tego bo i tak jest tylko mała szansa, że zwrócę na was uwagę.

Pozostaje nam czekać! Mam nadzieję że R* się ogarnie po fatalnej czwórce. Mam nadzieję, że będzie spolszczenie dostępne do ściągnięcia za parę groszy (ew polska płytowa wersja) tejże gry.
                      Ciekawe byłoby również wgrywanie modów na konsole (jak już wyjdzie na PC ale to chyba oczywiste), wtedy to już byłaby obowiązkowa pozycja na mojej konsoli.

Huh, rozpisałem się.

Komentarz

Zamieszczone przez Visko
                        Mam również cichą nadzieję że nie wyjdzie na PC.
                        Nie rozpisze siÄ™... Bo?
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Visko
                          Mam nadzieję, że wyjdzie jeszcze na te konsole i nie będzie ciąć, nudzić itp, wtedy będę w niebo wzięty Mam również cichą nadzieję że nie wyjdzie na PC. Zaraz poleci na mnie mnóstwo hejtów, nie róbcie tego bo i tak jest tylko mała szansa, że zwrócę na was uwagę.
                          Rozumiem, że lubisz płacić dwa razy więcej za grę
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ponieważ człowiek zbolszewizowany cieszy się, że drugiemu jest gorzej.

Komentarz

Zamieszczone przez kunajk
                              Ponieważ człowiek zbolszewizowany cieszy się, że drugiemu jest gorzej.

Zaraz poleci na mnie mnóstwo hejtów, nie róbcie tego bo i tak jest tylko mała szansa, że zwrócę na was uwagę.
                              lol
                              Mam nadzieję, że będzie spolszczenie dostępne do ściągnięcia za parę groszy
                              lol^2
                              narancs alternativa

Komentarz

Mi również najbardziej podoba się IV część GTA. Szczególnie Lost & Damned.
                                Próbowałem pograć ostatnio w San Andreas na PS2 - nie dało się :-) Kiedyś się w nią zagrywałem, ale w porównaniu do czwórki jest tak prymitywna, że odrzuca. I to w trybie dla jednego gracza. W GTA IV grałem ponad rok w multi zanim mi się znudziło.

W Red Dead Redemption nie grałem, a podobno jeszcze lepsze na multi. Teraz jest do kupienia wraz z dodatkiem za 119 zł na PS Store. Na allegro trochę taniej, ale musiałbym wyjmować płytę z GT5 z napędu, a tego nie chcę :-)

Komentarz

PracujÄ™...
                                X